25.06.10
15:04
Такам... гледам някакви на по 17-18 години влизат у фитнеса за пръв път и имат доста голям напредък след 1-2 месеца.
Аз немога да постигна тоя ефект дори за 5 месеца. Уж се храня добре и т.н.
Въпроса ми е; може ли тялото да не е развито?
NOW Foods Omega 3
Омега 3 мастни киселини
Pure Nutrition Power Flex
Комплексна формула за стави и хрущяли
Pure Nutrition Beef Jerky
Телешки хапки
Pure Nutrition Magnesium Liquid + Vitamin C
Магнезий
NOW Foods Whey protein isolate
Суроватъчен протеин изолат
Pure Nutrition Creatine Capsules
Креатин монохидрат капсули
Още предложения от BB-Shop
25.06.10
15:18
метаболизъм, стрес, недоспиване, грешна техника, кофти хранене, много кила, преумора -> избери си
или просто си твърде малък на години
25.06.10
15:21
Питбуле, разбира се, че няма да си напълно развит на 14-5години, просто няма как. Не съжалявай, че ти си стриктен с тренировките и яденето, а батковците, които ядат “нищо” имат по-голям напредък. Резултатът ще дойде след време, не бързай за никъде, ще видиш какъв напредък ще имаш след около 2-3 години. Продължавай в същия дух и не гледай останалите, гледай себе си и ще постигнеш доста повече, отколкото “другите”.
25.06.10
15:22
казано от AnToAn4o на 25.06.10, 15:19:
без медикаменти и след 10 месеца пак ще си на същото ниво ;)
След “медикаментите” ще дойде такъв голям застой, че няма да отцепиш цял живот! ;)
А ще ми обясниш ли какъв е смисълът да генерираш напредък след около 2-3 години, ако можеш да го постигнеш за 2-3 месеца.. според мен това е пропиляване на средства и време :)
25.06.10
15:33
А пък според мен е тровене на тялото и водене до здравословни проблеми след време.
Антоанчо, той да не би да живее до 16 години, че ще хаби време и средства?!
Инвестицията в тялото е възвръщаема!
“Инвестицията в тялото е възвръщаема!” :D не не :D бодибилдингът е възможно най-неблагодарният спорт ;)
Мнението беше редактирано от AnToAn4o на 25.06.10 15:36.
25.06.10
15:37
казано от AnToAn4o на 25.06.10, 15:36:
“Инвестицията в тялото е възвръщаема!” :D не не :D бодибилдингът е възможно най-неблагодарния спорт ;)
Не мисля, че повечето тук имат състезателни амбиции.
25.06.10
15:47
казано от AnToAn4o на 25.06.10, 15:27:
А ще ми обясниш ли какъв е смисълът да генерираш напредък след около 2-3 години, ако можеш да го постигнеш за 2-3 месеца.. според мен това е пропиляване на средства и време :)
Всеки с акъла си...
25.06.10
16:21
казано от radostin radev на 25.06.10, 15:21:
Питбуле, разбира се, че няма да си напълно развит на 14-5години, просто няма как. Не съжалявай, че ти си стриктен с тренировките и яденето, а батковците, които ядат “нищо” имат по-голям напредък. Резултатът ще дойде след време, не бързай за никъде, ще видиш какъв напредък ще имаш след около 2-3 години. Продължавай в същия дух и не гледай останалите, гледай себе си и ще постигнеш доста повече, отколкото “другите”.
Е какъв стимул, бате.
Даже силово не съм мръднал след 3тия, 4тия месец.
В началото лег 60 кг, сега 80.
Тяга - 90, сега 120.
Клек - незнам, сега е 100.
25.06.10
16:32
С тез кила ще си имаш проблеми.
25.06.10
16:33
казано от cecowe на 25.06.10, 16:32:
Що?
Аз максове не съм правил от поне 2 месеца.
казано от p17bull на 25.06.10, 16:33:
казано от cecowe на 25.06.10, 16:32:
Що?
Аз максове не съм правил от поне 2 месеца.
Ти като цяло май повече се чудиш отколкото да тренираш ;)
Не виждам смисъла от тая тема. Лично твоя проблем е, че се суетиш и бързаш. Много добре знаеш, че 5 месеца не са нищо, както и, че силата ти е сравнително добра за човек, който тренира по сплит и се храни както му дойде. Каквото си си надробил, това ще сърбаш. Ако искаш да си силен, яж като силен човек и тренирай като такъв.
Мнението беше редактирано от ~ DN на 25.06.10 16:44.
25.06.10
16:46
казано от Thrashmetal на 25.06.10, 16:42:
Не виждам смисъла от тая тема. Лично твоя проблем е, че се суетиш и бързаш. Много добре знаеш, че 5 месеца не са нищо, както и, че силата ти е сравнително добра за човек, който тренира по сплит и се храни както му дойде.
Траш, не съм на сплит. И не се храня както ми дойде, че ако беше така сега щях да изям 4 чипса и да изпия 4 литра и половина кола. ;)
Еми така де, що сега не спра и не започна след 2 години, когато наистина ще се усети ефекта...
25.06.10
16:52
казано от Thrashmetal на 25.06.10, 16:47:
Добре, игнорирай последните думи, с другото не си ли съгласен?
Да, прав си. Ама целия ми стимул отива на майната си. :(
“без медикаменти и след 10 месеца пак ще си на същото ниво “.... на светлинни години си от бодибилдинга.Като не си добре информиран,поне не обърквай другите,особено като подрастващ,който сега си изгражда виждания и мнения,от мненията на околните и съветите им !
казано от p17bull на 25.06.10, 16:46:
казано от Thrashmetal на 25.06.10, 16:42:
Не виждам смисъла от тая тема. Лично твоя проблем е, че се суетиш и бързаш. Много добре знаеш, че 5 месеца не са нищо, както и, че силата ти е сравнително добра за човек, който тренира по сплит и се храни както му дойде.
Траш, не съм на сплит. И не се храня както ми дойде, че ако беше така сега щях да изям 4 чипса и да изпия 4 литра и половина кола. ;)
Еми така де, що сега не спра и не започна след 2 години, когато наистина ще се усети ефекта...
Ефект и сега ще усетиш, какво си се отчаял. Стягай се и тренирай, няма как да НЯМА резултат при правилни тренировки и храна.
Момче,
Тяга - 90, сега 120.
Не знам за теб, но това са си сериозни прогреси за такъв кратък период и даже ми се струва, че е прекалено.
Иначе по темата: Не не сте малки 14-15 годишните. Просто прекалено бързате. Което е нормално и аз като бях на 16 исках да вдигам тежко, да стана на 18 на следващия ден, да завърша и т.н. Имах късмета да ме побутнат в правилната посока и да не се хвърля на безсмислено тежко вдигане.
казано от AnToAn4o на 25.06.10, 15:19:
без медикаменти и след 10 месеца пак ще си на същото ниво ;)
Аман от такива компетенции. (fubar)
След 10 месеца, ако тренира усърдно и редовно и се храни правилно ще е на съвсем друго ниво и без медикаменти. Точно сега организма му се развива и расте много бързо и да се тъпче с добавки е напълно безсмислено. Дори само на плуване да ходи 3-4 пъти на седмица и ще се оформи прилично.
Мнението беше редактирано от velislavs на 25.06.10 18:11.
25.06.10
18:13
“без медикаменти и след 10 месеца пак ще си на същото ниво “
Повечето трениращи в залата където ходя мислят така. И какво? Аз съм по-силен и по -добре изглеждащ от почти всички, без да съм близвал добавка, медикамент... Ставам все по-добър с течение на времето, а останалите са кръгла нула след “цикълчетата”! Най-страшното е, че почти всички млади (14-18г) се хвърлят на “хапчета”! След като спрът приема им са КРЪГЛА НУЛА!
Да използваш стероиди без да имаш професионални цели е едно от най-малоумните неща на този свят!
Мнението беше редактирано от radostin radev на 25.06.10 18:13.
казано от AnToAn4o на 25.06.10, 15:27:
Ако гледаш в по-дългосрочен план и нямаш намерение да спираш тренировките в следващите няколко години, “медикаментите”, били те най-просто добавки, са само прецакване на потенциала. Ако тренираш чисто 10 години, след това с добавки още 5, след това на “химия” още 5, за общо 20 години ще постигнеш повече, от колкото ако се хвърлиш на добавки и стероиди още от първите си стъпки в залата.
казано от p17bull на 25.06.10, 16:21:
казано от radostin radev на 25.06.10, 15:21:
Е какъв стимул, бате.
Даже силово не съм мръднал след 3тия, 4тия месец.
Тяга - 90, сега 120.
и аз съм на 15 пък дигам 100кг от лег ;)
25.06.10
20:43
Ти си 94.
Да малки сте. Няма как 14-15 годишно дете да има тяло на 25-30 годишен мъж. Невиждам за къде сте се разбързали при положение че живота ви едва започва. С постоянство и усилия резултатите ще дойдат, но не за 3-4 месеца, а доста повече.
Питбул мисля че силовите ти резултатите са доста добри за годините.
25.06.10
21:54
Химията си е супер бе :D Блъскай докато станеш 15 кила над баща си, но чист и тогава почваш стероидите. Пък това, че трябвало да си професионалист глупости. Тялото не може да се доведе над определено ниво без стероиди, та за по-сериозно приемащите хобито си в случая бодибилдинг нищо лошо не виждам да си взимат химия. Имам приятели на по 18 години почнаха с химията и са зверове. По - напред от почти всички редовни постери тук. Нито изсъхнаха, нито спряха да прогресират. Чук са си. Има хора и на по 14 почнали в момента на по 25 отново зверове. Не знам откаде ги вадите тия теории, че едва ли не почнеш ли химията на 15-16 до 25 ще си се превърнал в анорексик :D. Нека хората си се запознаят с рисковете да изчакат пълнолетие и да вземат решението сами за себеси.
А за питбула - не се обезсърчавай .. здрав за 5 месеца никой не е станал има още поне 2-3 години да тренираш, че да усетиш по тежестите на лоста, че правиш нещо.
Разбира се, но целта е да извлечеш максимума без химия, преди да минеш на нея.
А това със сигурност не става на 15 години, не става дори и на 20 и определено не става за няколко месеца тренировки.
И не знам какво се оплаквате, че на 15 не вдигате като някой трибоец с 10 години стаж! И без това като гледам какви цифри пишете тука повечето 15 годишни, излиза, че аз даже и на 19 съм бил абсолютен слабак, в сравнение с вас :)
Така или иначе, първите месеци основната цел не трябва да са силовите изпълнения, нито пък качването на маса.
26.06.10
06:07
Извинявайте, ма на 14-15 нивото ти на тестостерон е толкова колкото на съученичките ти, хаха. Естествено, че не можеш да очакваш големи резултати. Това ни най-малко не значи, че трябва да спираш обаче. Даже е чудесно, че рано започваш. Използвай следващите 2 години да изградиш желязна техника на всички упражнения ( не ми казвай, че за 5 месеца си го направил, защото ще е смешно); да си усетиш тялото - кога е най-добре да тренираш - сутрин, вечер; да си създадеш правилни хранителни навици. Тези тренировки сега, ще помогнат на костите и на сухожилията ти да заякнат и да издържат бъдещи тежки тренировки. Ако сега спреш и на 18 започнеш, вероятно пак ще почнеш с 60 на лежанка. След два месеца лесно ще си стигнал до сто. Да, ще имаш силата да ги бутнеш, но е много вероятно след няколко седмици, дни или даже още от първия път китките да ти откажат, или рамото да те тресне. Горе главата и продължавай с тренировките.
Стриктно изпълнение + по-малки килограми. Това е съветът ми, който ти давам, приятел. Дали ще ме послушаш мен или антоанчо, балабанчо, твой избор. Но само си помисли ... Мисли, къде ще си след 15 години, след 20, след 30. Аз лично смятам да се радвам на пълноценен живот поне до 60така :)
аз съм на 14 почнах на 13 Да взимам дабавки имам голям напредак качих около 8 кг мускулна маса почнах при инструктор и на теб ти препоръчвам
Ефекта на стероидите, разбира се може да не стане точно на теб ако ги започнеш, но представи с ,че ти си този човек. След това би ли започнал отново да тренираш ?! За това и аз не бих започнал стероиди, предпочитам бавно но славно. На 16 съм и имам още много да научавам.
:)
Самата идея на един 14-15 годишен да взима стероиди ми говори за социални проблеми. Тийн комплекси, сещате се :)
казано от Julius на 26.06.10, 07:36:
Ефекта на стероидите, разбира се може да не стане точно на теб ако ги започнеш, но представи с ,че ти си този човек.
:)
Това на клипа няма нищо общо със стероидите.
казано от Петко К на 26.06.10, 10:54:
казано от Julius на 26.06.10, 07:36:
Ефекта на стероидите, разбира се може да не стане точно на теб ако ги започнеш, но представи с ,че ти си този човек.
:)Това на клипа няма нищо общо със стероидите.
Би ли ми обяснил, защо ? Просто от любопитство. Пак каквото и да кажеш, не бих опитал. :)
26.06.10
11:11
Всеки си има глава на раменете и сам си решава какво да прави :) а това за стероидите ,че се има такова мнение не е много правилно,не казвам да се взимат и т.н,но когато някой не е запознат с дадено нещо по добре да се позаинтересува и тогава да дава коментар :)
По здрави
26.06.10
11:32
Антончо, на ти бързи резултати. За к’во да се мъчиш 2,3 месеца ?!?! Зимаш 200,300 кубика синтол и готово баце.
26.06.10
14:13
Хаха, вие половината ме изкарахте, че ше ги почвам. :D
everytime we touch - да стигна баща ми с 15 кила отгоре, а? Ок, като стана 145 кила чист мускул шъ ти звънна. ;д
п.п Мерси на ‘сички.
Мнението беше редактирано от Питбула на 26.06.10 14:13.
26.06.10
15:59
казано от p17bull на 26.06.10, 14:13:
everytime we touch - да стигна баща ми с 15 кила отгоре, а? Ок, като стана 145 кила чист мускул шъ ти звънна. ;д
п.п Мерси на ‘сички.
Това е примерно казано. Да речем като баща ти е бил на 21-6 и да речем не е бил с наднормено тегло можеш да си извадиш няква сметка, че можеш да стигнеш тези кила с 10-15 отгоре, но чист. Ще ти дам пример със себеси. Баща ми на около 25-6 е бил 65 кг. без да се занимавал с фитнес което може да ми даде някаква представа, че мога да се докарам до около 80кг. чист без химияи тн. това си е доста относително, но дава общи представи.
26.06.10
16:05
Mного сложно и грешно мислиш.
26.06.10
17:44
казано от everytime we touch на 26.06.10, 15:59:
казано от p17bull на 26.06.10, 14:13:
п.п Мерси на ‘сички.
Това е примерно казано. Да речем като баща ти е бил на 21-6 и да речем не е бил с наднормено тегло можеш да си извадиш няква сметка, че можеш да стигнеш тези кила с 10-15 отгоре, но чист. Ще ти дам пример със себеси. Баща ми на около 25-6 е бил 65 кг. без да се занимавал с фитнес което може да ми даде някаква представа, че мога да се докарам до около 80кг. чист без химияи тн. това си е доста относително, но дава общи представи.
Бате, той не е толкова с наднормено тегло. 10 кила трябва да махне. 2 метра е.
Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:
Научи повече