Начин на комбиниране

26.06.10
08:24

Здравейте колеги, взех си PhD Pharma whey 5 lbs, HOT BLOOD, CELLMASS, AMINO 2200 (MegaPro).... чудя се дали да ги комбинирам по следния начин

Сутрин на гладно преди да тръгна на работа - Протеина+Амино
30 мин преди тренировка (към 6.00)  - ХОТ БЛУУД (последното ми ядене ще е към 16.00-16.30)
5 мин след тренировка (времето за което стигам от залата до нас)  - CELLMASS+МЕД
30 мин след тренировка - Протеин
Преди лягане - Cellmass+Амино

или примерно аминото да го пия с протеина 30 мин след трен, това не ми е проблема.... просто искам да знам дали са добре разпределени приемите.....

26.06.10
09:19

Искаш да качваш а последното ти ядене е към 16-16:30. Или аз нещо не съм у ред или нещо не смяташ както трябва :Д

26.06.10
09:38

имам в предвид последното ядене преди да пия азота, после ям още след тренировката, но казвам че преди да пия азота се минават час и половина-два.....

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1