Болки в рамото

25.02.05
18:04

Снощи направих една серия лицеви преди лягане и после изведнъж така ме заболя лявото рамо, че не можех да се завия даже.
Днес почна да отшумява вече болката но какво да направя? Почивка няколко дни, защото рамото участва в каквито и упр. да правя

25.02.05
18:48

Aхам почивката е начина на лекуване. Иначе като почнеш да тренираш почни от рамото и тренирай само с дъмбели за рамо.
по-здрави

25.02.05
19:50

[quote author=“raiders”]Снощи направих една серия лицеви преди лягане и после изведнъж така ме заболя лявото рамо, че не можех да се завия даже.
Днес почна да отшумява вече болката но какво да направя? Почивка няколко дни, защото рамото участва в каквито и упр. да правя

Има няколко правила за трениране:
1) След 9-10 часа не се тренира
2) Преди да се тренира винаги загрявка/подцени ли се това, става като при теб/

И аз си бях трявмирал лятото рамото от плуване, обаче имаше някои положения в които не ме болеше и като отшумя лесно се продължих и бързо отшумя. А ти знаеш ли какво си травмирал?? Ако е става и/или връзки... много лошо трябва да внимаваш много, защото може да стане супер сериозно. Консултирай се с лекар.

25.02.05
21:14

Ами то и преди 6 месеца пак имаше такава болка и отшумя но това за загрявката е така ще внимавам за напред, днес си направих тренировката за ръце но с умерени тежести и си мисля да внимавам повече

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1