28.06.10
11:56
Привет хора. Пускам навред из форума тази новина, защото съм сигурна, че много хора имат нужда да я видят, респективно да намерят веднъж завинаги категорични отговори на всичките си въпроси Smile
Попадали ли сте на сайта на Белчо Христов?
Невероятен и отдаден професионалист! Страшно се кефя, че след семинара във Варна, скоро идва и в София! Цената за участие е смешно символична, а аз очаквам наистина да се кажат интресни неща и въпреки, че се имам за многознайко по темата за правилно хранене и тренировки, ще отида!
http://www.belchohristov.com/8735.html
28.06.10
12:18
Yeah, yeah :)
NO,thanks!
Е, Александър - ти със сигурност си доста напред с материала и имаш основателно самочувствие, че няма какво ново да научиш на такъв семинар. Аз също доскоро реагирах по този начин, но пък в крайна сметка - след като от близо години следя публикациите на този човек, реших, че си заслужава и няма какво да изгубя.
А да не забравяме, че не всички са достигнали твоето равнище и вероятно ще им е от полза посещението на такова мероприятие и ще научат доста неща ;-)
30.06.10
19:13
Белчо Христов наистина ми направи впечатление със сайта си и разни негови статии, които ми бяха попаднали преди време.
На мен лично ми харесва погледът му към нещата, макар и вече на тия години всичко да е максимално разпространено и общоизвестно- в такъв смисъл той говори за нормалните банални неща, но и добавя есенция от собствения си опит, което грабва. Нашите културисти например нещо не ме кефят как обясняват тънкостите и нещата от кухнята, не защото не искат, а просто защото не им се отдава и не им е дар слово (по това което чета от години в интервюта, пък и чуто м/у две серии в залата).
Проблемът на дебелите какички не е в липсата на информация, а в липсата на четене и стимул. Ясно е и че без Белчо Христов ще могат да се оправят, но ако не им се дават пари за инструктори, по-добре да четат от неговите статии или публикации (не знам какво има в сайта му и дали семинарите са скъпи, но със сигурност е друг прочит на скучните общоизвестни неща).
30.06.10
20:01
По принцип Белчо е наш приятел.
Познавам го от годините в София и мога да кажа, че има добро познание за нещата и чете истинска литература.
Колк острува семинара и какво ще каже не мога да кажа, но като цяло знам доста голяма цифра семинари, които струват доста, а със сигурност не си струват колкото неговия....
Но това да се регистрираш тук във “еуфория” за да правиш реклама, не мога да толерирам. Нямаш един пост във форума и изведнъж... Ууу-ха, ааа-хааа!
Ако искаш, консултирай го с Димитър Михайлов, ако той го разреши... Но некак си детинско ми се види.
Подценен се чувствам...