Съвет отностно тренирането на гърди

28.06.10
16:52

Това съм аз :  http://img208.imageshack.us/img208/9868/gardkte.jpg . Ако не се отвори - http://yfrog.com/5sgardktej , това е друг линк. Стажа ми в залата е година и половина , като на кг съм - 72 , ръка - 36 . Като цяло мисля че добре се движа,но тези гърди...карат косите ми да настръхват.... В момента тренирам така :
понеделник с трицепса ги тренирам :
1 )щанга от лег - 2 загряващи и после
60 кг - 10 повторения
65 - 7-8 повторения
70 кг - 4/5 повторения
2 ) Дъмбели от полу-лег
3 серии с дъмбели по 25 кг - по 6 повторения

3 ) флайс от лег - 2 пъти по 10 повторения
4 ) кофи - 2 серии с тежест 10 кг -6 повторения .
Приемам всякакви критики и съвети ;). Отностно хранителни добавки - до скоро взимах креатин ,а към момента - гейнер .

28.06.10
17:42

Смени мястото на полулега и лега мисля, че така е по-редно. Редувай и дъмбели/щанга от време на време малко разнообразие. В край на сметка не ти изостават чак толкова много ако можеш направи примерно 3-4 серии кофи без тежест и виш дали ще те натоварят повече.

28.06.10
17:48

Ок,мерси :) . Ще вкарам малко разнообразие както казваш ти. По принцип като тръгна да правя кофи без тежест ги докарвам до 15 и си мислех че като сложа тежест “повече ще влиза” ..;) . А как мислиш ,повече въстановяване по-добре ,или ако направя тази програма -понеделник и четвъртък ще има по-бърз и добър ефект ? :)

28.06.10
18:01

Вкарай кофите преди лежанката или ако можеш суперсерии - флайс->лежанка. Няма как да не стресираш мускула, но не знам дали няма да претренираш ;)

28.06.10
19:39

Тоест идеята ти е като цяло да ги стресирам със суперсерий ? ;) . И аз не знам дали няма да се претренира,може да се пробва обаче .Има ли някоя добавка която може да ми е в помощ за по-добро регенириране на мускула (освен глутамин,тъй като съм чувал че той помага ) :).

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1