28.06.10
20:19
Какво мислите по въпроса? Загубата му от Вердум нагласена ли беше?
Откъде да знаем дали е нагласена ;-) Грешката му беше, че искаше да го нокаутира за секунди - подцени го и загуби. Странно как точно той подцени някой, но ето, че на всички се случва. Федор си остава най-добрия за момента - поне за мен.
Мнението беше редактирано от Riko на 28.06.10 20:43.
28.06.10
20:37
http://www.youtube.com/watch?v=vQqaU-Vw2ro
28.06.10
20:47
То и аз, ама още не мога да свикна с мисълта, че е паднал.
Той сам казва в интервИУто, че е очаквал този момент, и че го е подценил и е искал да го нокаутира бързо, ама това му костваше загубата.Говорят много за загубите на УФЦ и затова наистина може да е уреден - само лъжат, че е загубил.Незнам дали той наистина би го направил ама така го погледна тоя на земята сякаш му каза - идвай да уредим нещата хехе.Сега като го каза сериозно се замислям дали наистина не е уреден и от УФЦ само се правят, че са загубили много пари.
28.06.10
21:05
Мачът много ми напомня на този с Крокоп вс Ногейра, само дето срещата федор-вердум беше много по-кратка. ;)
http://vimeo.com/1425046
Мачът много ми напомня на този с Крокоп вс Ногейра, само дето срещата федор-вердум беше много по-кратка. ;)
http://vimeo.com/1425046
Фьодор му предстои последния/предполседния (не съм сигурен) мач в стрикефорс заради контакта, и попринцип сега май трябва да си върне титлата обратно или нещо таквоа да се бие с овърийм. Вердум иска даже да се бие отново с е Емелианенко в РУСИЯ (лол тама откачените руснаци ще почнят да го целят с бутилки), защото той е най-добрия а не Овърийм. Би ли му пояснил ММА,УФЦ,Страйкфорс, Афликшън и тея, различни бойни ..как да кажа.. сещаш се ли са, защото примерно к-1 е доста по-различно.
06.07.10
20:31
На всеки може да се случи да загуби, това е в природата ни. Пък и победата от дузпи не е победа. Победата чрез предаване - също.
Мениджърите на Фьодор искат от Скот Кокър ремач срещу Вердум. Но всички фенове искат: Императора “VS” Оуварим.
И аз като всички фенове искам 2рия мач.
Но това което наистина ме обезпокоява е, че Дана Уайт каза, че вече не искат Фьодор в UFC.А доколкото имам инфо, точно преди този мач всички казваха, че най-накрая има шанс за Емеляненко в UFchampionship-a.
Мнението беше редактирано от Анонимен на 06.07.10 20:33.
На всеки може да се случи да загуби, това е в природата ни. Пък и победата от дузпи не е победа. Победата чрез предаване - също.
Мениджърите на Фьодор искат от Скот Кокър ремач срещу Вердум. Но всички фенове искат: Императора “VS” Оуварим.
И аз като всички фенове искам 2рия мач.
Но това което наистина ме обезпокоява е, че Дана Уайт каза, че вече не искат Фьодор в UFC.А доколкото имам инфо, точно преди този мач всички казваха, че най-накрая има шанс за Емеляненко в UFchampionship-a.
E, че той Емелианенко къде се бори, в страйкфорс ли. И попринцип той е най-силния боец в света, как няма да го искат. Факт - загуби, няма още някой в ММА с кариера, който да няма загуба - и факт той остана непобеден 10 години - уредено или не. Неможах пак да разбера конкурират ли се какво тези 3,4 организации ли са какво са, и то по тая логика излиза, че нещо е уредено тука. Според мен ще излезне истината тия месеци, искам да видя и двата мача - и срещу Вердум, и срещу Оуварийм. Вердум ако е бил чесно - заслужава няма какво да се спори, а този мач с Вердум предпоследния ли му беше? Пак не разбрах за какво не искат Федор при тях. Така или иначе ти гарантирам, че ще иде някъде да се бие и ще му уредат срещите да ги пребие. Кимбо почна от улицата, сега ги мачка в ММА, даже го има и по филми.
06.07.10
22:15
Слайс го има по филми, защото тапаут му е тиймът, пък и с тоз бокс е за никъде в смесените.
Всичко опира до пари в крайна сметка, няма защо да се чудиш относно това, защо не искат Императора.
За продаването едва ли, защото от загубата Фьодор(той притежава ако не се лъжа 10 или 20 % от М1) и М1 повече губят, а не се сещам какво точно печелят, освен ако не са заложили срещу себе си :) . А и последиците от “издънката” вече са налице, спекулира се в момента, че главната квартира(офис) на М1 в Холандия е била закрита тези дни(сериозни инвеститори са се дръпнали, защото вече не си наливат парите, за да спонсорират организацията на най-добрия боец в света), да не говорим за антифьодор-пропагандата от ЮФСи и в частност Дейна Уайт. А Скот Кокър веднага използва създадената ситуация да избута(с две ръце :D ) напред евентуален мач с Алистър(според мен далеч по-корав противник от Вердум).
Аз все си мисля, че благодарение на особения си статус в тежката категория на световния ММА, Фьодор в последните години имаше възможност да се съзтезава срещу когото си поиска, да не кажа “избере” :) . След загубата М1 вече нямат този коз с непобедения и непобедимия боец, а това ги дърпа доста назад в преговорите със “Страйкфорс”. Като голям фен на Фьодор смятам, че тази загуба е зле за него и М1, но е добре за всички фенове на ММА, защото по всичко личи, че му готвят тежки боеве преди оттеглянето му от спорта и ще го шантажират с ремача срещу Вердум за да си удължи договора ;)
пс Не ми стана ясно как на Вердум точно сега му хрумна , че е време за дълго отлаганата операция на ръката. Всъщност ясно ми е и той е човек и иска 6-8 месеца да се порадва на победата, защото мисля за никой не е тайна какво ще се случи в ремача и по-важното ...колко ТЕЖКО ще му е на следващия противник на Фьодор (devil) !
Мнението беше редактирано от малкия113 на 07.07.10 12:44.
Федор е на 33 години, мисля, че има поне още 4-5 години на високо ниво.. Погледни Ранди Коутюр, на 47 е и се бие доста добре за годините си. Някъде пише, че Федор искал да става политик в Русия като се откаже от смесените боеве, кой знае.А Страйкфорс закакво не искат Федор ? На всички им е ясно, че той умее да се бие :Д :Д
Мнението беше редактирано от Riko на 07.07.10 12:58.
Те го искат, но при по-изгодни за тях условия. Досега М1 изнудваха Страйкфорс за коопромоция, сериозни пари за всеки мач на Фьодор(което е разбираемо и аз съм за), но най-лошото е, че настояваха разни неизвестни и със съмнителни качества бойци от М1 да бъдат ангажирани също в бъдещи шоута. Т.е. цял пакет с изисквания само за да могат да кажат от “Страйкфорс” ,че най-добрия боец е при тях и да се опитат да конкурират ЮФС.
Сега проблема е, че след като Фьодор загуби, те от една страна трябва да бранят своите инвестиции в негово лице(цялата реклама и един куп пари, инвестирани в имиджа на Фьодор)което означава колкото се може по-бърз реванш с Вердум(за да се докаже, че е било случайна загуба) ,а от друга страна да го задържат при себе си за повече от един двубой(колкото му е останал по договор с тях) което значи обезателно мач с някой, различен от Вердум. Фьодор ще направи всичко възможно преди да се оттегли от спорта да получи реванш за загубата. Ако сега го пуснат срещу Вердум и победи, което според мен е сигурно, вероятно ще се откаже от спорта(защото се чува, че са му предложили да влезе в политиката на някакво регионално ниво в Стари Оскол).Така, че за феновете е може би по-добре мача с Вердум да изчака :) .
Мнението беше редактирано от малкия113 на 08.07.10 12:48.
http://www.youtube.com/watch?v=PCvWiBZusFE&playnext_from=TL&videos=oYk2mONfpJU
3:35 Вище как се измъкна лесно от Ногуейра (доказал се мма боец) и ми кажи, че срещата не е уредена с Вердум.
3:35 Вище как се измъкна лесно от Ногуейра (доказал се мма боец) и ми кажи, че срещата не е уредена с Вердум.
Виж поредицата от противници преди мача с Ногейра.
После виж поредицата противници в последните 4-5 години, след Крокоп насам. Зулузиньо (???), вече 40 годишния Колман, Марк Хънт ( (dull) ), Линланд (дето изобщо не е тая категория по принцип). Хонг ман чой, Тим Силвия, Роджърс (дето е сменял гуми или какво там и тренира мма от 2 години) ... изобщо, доста посредствени хора. Нормално е да подцени Вердум, просто е изтървал ритъма. Арловски сбърка (освен това е стъкло в брадичката), иначе и там щеше да види бая зор руснака. Просто като не се биеш с топ-противници губиш формата, мотивацията (милионите също помагат за това) и така става.
Срещу Оувърийм не бих заложил на Федор честно казано, въпреки че ми се иска да убие назобаната чернилка.
10.07.10
11:55
То така и ще стане. Четох някъде, че Оувърийм е дал отрицателен на допинг теста за този месец.
Дам, колкото и голям фен на Фьодор да е човек, няма как да не забележи една странна тенденция през последните години да се ...хм...хайде не подбират, а предпочитат иии..... хайде да не кажа противници, но със сигурност стилове(които да “пасват” на качествата и уменията на Фьодор) , а в случая с Алистър това съзнателно отбягване на всяка цена е очевадно и никак не прави добро впечатление :( тук . Ще ми се да вярвам, че единствено Финкелщайн е отговорника за тази стратегия напоследък, а не почива на моментните възможности на Фьодор.
3:35 Вище как се измъкна лесно от Ногуейра (доказал се мма боец) и ми кажи, че срещата не е уредена с Вердум.Виж поредицата от противници преди мача с Ногейра.
После виж поредицата противници в последните 4-5 години, след Крокоп насам. Зулузиньо (???), вече 40 годишния Колман, Марк Хънт ( (dull) ), Линланд (дето изобщо не е тая категория по принцип). Хонг ман чой, Тим Силвия, Роджърс (дето е сменял гуми или какво там и тренира мма от 2 години) ... изобщо, доста посредствени хора. Нормално е да подцени Вердум, просто е изтървал ритъма. Арловски сбърка (освен това е стъкло в брадичката), иначе и там щеше да види бая зор руснака. Просто като не се биеш с топ-противници губиш формата, мотивацията (милионите също помагат за това) и така става.Срещу Оувърийм не бих заложил на Федор честно казано, въпреки че ми се иска да убие назобаната чернилка.
Чесно казано, Федор се узори доста с Роджърс, ако не го беше нокаутирал сигурно можеше да изгуби мача по точки, Федор повече бой изяде от Роджърс.
15.07.10
08:38
Победите се хубаво нещо, но учим най-много именно от загубите :)
И Фьодор е човек :)
16.07.10
11:28
Аз като боец ще ви кажа 1 нещо. Рано или късно всеки си намира майстора! Ние бойците можем само да се молим да се задържим по дълго на върха!
16.07.10
12:04
Ти да не си Тошко Терминатора?
16.07.10
13:53
Ти да не си Тошко Терминатора?
Ако на мене говориш,въобще не го знам къв е тоя,нито се казвам така,нито съм фен на терминатор...
16.07.10
19:23
Правилно. Но именно публиката го е превъла в икона на смесените. Всички очакват от него да победи във всяка среща.
Аз като боец ще ви кажа 1 нещо. Рано или късно всеки си намира майстора! Ние бойците можем само да се молим да се задържим по дълго на върха!
->Здравейте,на 15 г. съм и дигам в домашни условия,имам голяма стая и реших да си купя тежести за стаята ми,имам 2 гири и 1 щанга права а отделно си купих и тежести за слагане върху гирата и щангата.Фен съм на Ван дам,и искам да стана като него,с каратето съм мисля горе доло добре... но с фитнес съм доста зле....
Мнението беше редактирано от Анонимен на 16.07.10 19:26.
17.07.10
14:01
Fabricio Werdum няма да се бие поне година
Реваншът между Fabricio Werdum и Fedor Emelianenko може би няма да се проведе преди 2011-та, тъй като Werdum заяви, че скоро ще оперира лакетя си, което ще му попречи да се състезава поне година.Werdum отбеляза шокираща победа за малко над минута срещу Emelianenko с ключ в Strikeforce през юни, като и двете страни се съгласиха на реванш.
Въпреки загубата, Strikeforce обмисля да изправи Emelianenko срещу шампиона в тежката категория Alistair Overeem, като победителя ще излезе срещу Werdum, като този план изглежда по-възможен сега.
Оправдания.
17.07.10
16:48
Rikoo, четох ти постовете от началото на темата.. Хич не си в час, макар и да ти се иска... Стискам палци последния мач на Федята в Страйкфорс да бъде срещу Оувърийм и дано Императорът победи.
17.07.10
17:38
Правилно. Но именно публиката го е превъла в икона на смесените. Всички очакват от него да победи във всяка среща.
->Здравейте,на 15 г. съм и дигам в домашни условия,имам голяма стая и реших да си купя тежести за стаята ми,имам 2 гири и 1 щанга права а отделно си купих и тежести за слагане върху гирата и щангата.Фен съм на Ван дам,и искам да стана като него,с каратето съм мисля горе доло добре... но с фитнес съм доста зле....
Не те знам кво точно искаш да покажеш с тва,беше преди година. А и тук говорим за бой а не за фитнес. Ако е за годините ще ти кажа,че за мойте години съм си доста добре с Бойните спортове. До сега съм имал 18 състезания по шотокан,и 12 по кик-бокс,губил съм само 2 пъти по кик-бокс,а по шотокан само веднъж.Не е кой знае кво,но съм едва на 16 вече.Така че не те знам кво се заяждаш,казах си мнението просто.
Ще можете ли да ми обясните какво представлява рак стойка
Гребане с щанга с надхват.
Мнението беше редактирано от jean claude van damme на 18.07.10 19:29.
Rikoo, четох ти постовете от началото на темата.. Хич не си в час, макар и да ти се иска... Стискам палци последния мач на Федята в Страйкфорс да бъде срещу Оувърийм и дано Императорът победи.
Точно така мойто момче, нали затва разпитвам кат калъф.
18.07.10
20:21
Не те знам кво точно искаш да покажеш с тва,беше преди година. А и тук говорим за бой а не за фитнес. Ако е за годините ще ти кажа,че за мойте години съм си доста добре с Бойните спортове. До сега съм имал 18 състезания по шотокан,и 12 по кик-бокс,губил съм само 2 пъти по кик-бокс,а по шотокан само веднъж.Не е кой знае кво,но съм едва на 16 вече.Така че не те знам кво се заяждаш,казах си мнението просто.
Ти хич не ми се хвали, знам кви олигофренчета тренират карате, и в каратето и в кикбокса при юношите има по 2-3-4 човека в категория... А на всичкото отгоре предполагам и че си каергория до 60кг макс до 70 :D
18.07.10
20:57
Ти хич не ми се хвали, знам кви олигофренчета тренират карате, и в каратето и в кикбокса при юношите има по 2-3-4 човека в категория... А на всичкото отгоре предполагам и че си каергория до 60кг макс до 70 :D
1 - Не се хваля.
2 - Ако си толкоз надъхан пиши ЛС.
3 - Имаш късмет,че ми говориш така тук,а не на живо.
4 - Коментирай си темата и не се занимавай с мене повече тук,пиши ЛС ако имаш някакъв проблем с мене.
Мнението беше редактирано от jean claude van damme на 19.07.10 08:52.
20.07.10
20:18
Има вероятност за двубой Emelianenko срещу Overeem
Въпреки, че мениджърите на Emelianenko от M-1 Global настояват за двубой реванш срещу Fabricio Werdum, изпълнителният директор на Strikeforce Scott Coker отхвърли възможността за подобна среща пред Sherdog, заявявайки, че е възможно следващият двубой на руснака да е срещу шампиона на Strikeforce в тежката категория Alistair Overeem.
Coker спомена и други потенциални опоненти за двубой срещу Fedor, като Antonio “Bigfoot” Silva и Sergei Kharitonov.
Werdum победи Emelianenko чрез събмишън, само 69 секунди след началото на двубоя между двамата на 26-ти юни, прекъсвайки рекорда на титулувания за най-добър боец в тежката категория от 28 поредни победи, продължил близо 10 години. И двамата бойци се надяват на двубой реванш, но Werdum ще е извън клетката до края на годината, за да се може да се възстанови от предстояща операция на лакътя.
Следващият двубой на Fedor в Strikeforce ще изпълни настоящият му договор с организацията, но докато двете страни обсъждат кой ще е предстоящият опонент на руснака, от Strikeforce се надяват да подпишат нов договор с Emelianenko.
Вероятността Фьодор да влезе в следващо комбо е голяма. ;)