Гейнър + Креатин моно

01.07.10
11:16

Здравейте искам да ви попитам добра комбинация ли е гейнър+креатин монохидрат спрял сум се на тези две:
DYMATIZE High Protein Mega Gainer(10lbs)
INTERACTIVE Microcreatine(0.600gr)
Имам стаж 8 месеца във фитнес залата но прекъснах за доста време и сега пак мисля да почна преди съм пил протейн суроватка(Нутрим и Биогейм) обаче нищо не качих само дето парите си пръснах.Проблема ми е че сум с адски бърз метаболизъм и много трудно качвам кила също така и храненето ми не е високо ниво старая се да ям по 3-4 пъти на ден обаче нищо не става ще се опитам да ям повечко и в комбинация с гейнера,креатин и добри тренировки дано да кача че вече ме е срам като се погледна в огледалото(на 19 години съм,168;53 кила).Има и още един проблем ходих на изследвания на кръвта защото от сладко ми става лошо и ми казаха че имам завишени нива на инсулин(66,6)имал съм неотключен диабет 2 ри тип дали ще ми навредят тези двете неща?

Темата беше редактирана от Димитър Михайлов на 01.07.10 11:47.

01.07.10
11:23

При такива обстоятелства е логично да пропуснеш гейнъра.

Мнението беше редактирано от VEGATA на 01.07.10 11:23.

01.07.10
11:26

А какво да взема ще ми препоръчаш ли някоя марка?

AZ

01.07.10
11:42

Не съм запознат много добре с продукта,но мисля,че Carbslam може да ти помогне за източник на въглехидрати.Доколкото знам в него въглените не са прости и не идват от захари,както в другите гейнъри.Трябва да го комбинираш с протеин.Но ако храненето ти не е добро,както сам казваш,отново ще си профукаш парите само.Въглехидратите са най-лесни за набавяне,а на твоите килограми протеинът също не е проблем.Така че оправи храненето,а после взимай добавките.

01.07.10
13:42

Бърз метаболизъм+не добра диеата ти какво си оачквал от добавките,че не си останал доволен.
Яж ако ще и 2 гейнъра да си купиш,ако не се храниш 5-6 пъти трудно ще качиш.
Carbslam,наистина в него има сложни въглехидрати,които обаче се усвояват изключително бързо,така че е подходящ само за след тренировка(възстановяване).Подобно е положението и с гейнърите.

01.07.10
13:45

първо се консултираи с лекар какво можеш и какво не можеш да ядеш в твоито състояние  преди да питаш за добавки?
в моита  Зала идва да тренира едно момче което има диабет и знам че има проблем при приема на въглехидрати

01.07.10
15:31

Добре а да попитам тук да не отварям нова тема аз до колкото знам за да си забавя метаболизма или т.е да кача кила трябва да ям повече пъти(5-6-7) не да се тъпча като свиня а по малко примерно ориз,картофи,извара,месо или се бъркам?

01.07.10
17:18

напротив яде се на често на за да си забързаш метаболизма
и да имаш бърз метаболизъм е добре - по-принцип тези с бърз метаболизъм качват по лесно

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1