03.07.10
17:56
Здравейте,
след чудесните идеи, които обсъдихме в първия епизод, промените във структурата на форума бяха направени. Пускам нова тема, в която да обсъдим в процеса на “ползване”, дали още нещо може да се пипне.
Приятно ползване! :)
Темата беше редактирана от Димитър Михайлов на 05.12.10 16:55.
Mного ми се иска разделите да бъдат подчертани(удебелени) повече ( Това “Фитнес за мъже” , “Фитнес за жени” , “Здраве” )
Първия път се обърках защо има 2 пъти пуснат подраздела “тренировъчни програми”, преди да видя, че едното е в раздел за мъже, другото за жени. Тоест, на пръв поглед ми се губят тези раздели.
ПП> Също така, ако може, след като сме ограничили раздела, в който искаме да си цъкаме, да има някакъв бутон, който ни връща на началната страница, сиреч форума с всички раздели, а не да даваме “BACK”.
Успех! :)
Мнението беше редактирано от alabalaa на 03.07.10 18:28.
03.07.10
19:24
Кликаш на логото.
Като цяло е добре. Предполагам ще посвикнем с новата структура и бързо ще се ориентираме. Просто трябва малко да отлежи.
казано от alabalaa на 03.07.10, 18:16:
Mного ми се иска разделите да бъдат подчертани(удебелени) повече ( Това “Фитнес за мъже” , “Фитнес за жени” , “Здраве” )
Първия път се обърках защо има 2 пъти пуснат подраздела “тренировъчни програми”, преди да видя, че едното е в раздел за мъже, другото за жени. Тоест, на пръв поглед ми се губят тези раздели.
Мдам има нещо такова. Едно предложение набързо прикачам. Имплементацията му не би отнела повече от 1мин.
04.07.10
06:40
Благодаря за “визуалните” идеи. Предстоят подобни козметични промени и по визията, следвайки вашите желания. Моля само да запазим темата за структурата на форума, а всичко друго да бъде отнесено до тази с предложенията.
05.12.10
14:49
казано от vatman на 05.12.10, 13:28:
Емотиконите ми дават грешка не могат да се сложат
Какво е съобщението на грешката и какъв браузър използва при този опит?
Какво стана със сливането на 2-та акаунта ? Така е много неудобно.
ПП: Вкарайте един кирилизатор за сафари. Вмомента го има, но когато натисна на “PHО” си пиша пак на латиница, а не на кирилица.
05.12.10
16:49
Тъй като въпросите стават все по-персонални и свързани с личните акаунти, за да може да отговорим адекватно на всеки и да не се изгубим в превода из темата, моля при проблем да пишете на webmaster@bb-team.org, като посочите потребителското си име и къде има затруднения.