03.07.10
18:12
Здравейте колеги. Днес имам рожден ден,не че се хваля ,но въпроса който ме води тук е друг.Цял ден се чудех дали да пиийна за рождения си ден и все си кавах не ,но сега вече жаждата взема власт .. Та на кратко преди 3 дена свъшрих цикъла с Epistane ,по време на цикъла си пиех редовно liv.52 ,както и сега продължавам.Сега съм на Advanced PCT, BCAA,Creatine monohydrat(зареждаща правя 3ти ден ),L-carnetine и Протеинче.Та след около час всичко ще започне,та чакам вашия съвет,мога ли или немога да пия 1(няколко) за мое здраве.
И още един въпрос ако случайно отговора на горното е да, от утре/дрги ден добавям L-gultamin и L-arganin та въпроса ми е и за тях.
Да отбележа ,че мн рядко си позволявам да пия можеби 2-3 пъти в месеца ,но просто днеска е доста голям повод..
03.07.10
18:59
ЧРД, жив и здрав. Винаги пии с мярка, независимо дали си на добавки. ;Л
Вече взе ли ги дозите за деня?
Мнението беше редактирано от Анонимен на 03.07.10 18:59.
Мерси колеги свършен факт вече.Напих са (няма кво да лъжа) :D все пак 1 път в годината имаш р.д. и предполагам всеки ме разбира.От цикъла почнах на 90кг сега съм 96.5 някъде ,мазнените ми бяха около 21 процента ,сега са около 17% немога да се преценя професионално,но някаде там се определям.Височиата ми е 187см.Цъкъла ми беше първи през живота и го изкарах на 5 седмици като по4нах от 10 първи ден и 20 до края не седмицата ,после 4 седмици по 30мг като последните 3 дена взмеах по 40 да мога да се мвестя .Та значи от l-Gultamine и l-arganine няма да имам последствия ако пия 1-2 бири или 1 малко уиски.Както казах мн рядко си го позволявам това.но все пак лято е и аз жиея на морето(Бургас) който ми е съгражданин знае за какво говоря.
П.С. Взех ги няма как ,но дори и на около бутилка се чуствам добре :D утре ще кажа дали има последствия :(
Мнението беше редактирано от EcL1pSeR на 04.07.10 02:17.