03.07.10
18:54
Здравейте,дами и господаа :) надявам се да можете да ми помогнете.Приятелката ми имаа малко коремче което я притесняваа страшно много и иска да го свали както е било преди плоско :).Искам да ви попитам ще има ли ефект от сутрин на гладно 15-20 мин преди кардиото да пие Л-Карнитин и примерно да овие коремчето с фолио и дали ако пие Л-карнитин ще свали размера и на бедрата и дупето та дори и на циците което тя не искаа :)Благодаря ви предварително :)
Фолиото има друго предназначение - кухненско пособие е! Потене не е равно на топене! Карнитин и кардио сутрин на гладно ще свършат работа, но ако са съчетани с хранителен режим.
казано от Стоянчо на 03.07.10, 19:13:
Фолиото има друго предназначение - кухненско пособие е! Потене не е равно на топене! Карнитин и кардио сутрин на гладно ще свършат работа, но ако са съчетани с хранителен режим.
Значи и аз това и обяснявах че фолиото не върши работаа но други хора като и напълнят главата че вършело работаа...на коя фирма да бъдее Л-карнитинаа и кажете ми горе доло някъв хранителен режим... :)и няма да загуби размер в дупето,бедрата и цицитее там е перфектнаа...