Плоско коремче

03.07.10
18:54

Здравейте,дами и господаа :) надявам се да можете да ми помогнете.Приятелката ми имаа малко коремче което я притесняваа страшно много и иска да го свали както е било преди плоско :).Искам да ви попитам ще има ли ефект от сутрин на гладно 15-20 мин преди кардиото да пие Л-Карнитин и примерно да овие коремчето с фолио и дали ако пие Л-карнитин ще свали размера и на бедрата и дупето та дори и на циците което тя не искаа :)Благодаря ви предварително :)

03.07.10
19:13

Фолиото има друго предназначение - кухненско пособие е! Потене не е равно на топене! Карнитин и кардио сутрин на гладно ще свършат работа, но ако са съчетани с хранителен режим.

03.07.10
19:25

казано от Стоянчо на 03.07.10, 19:13:

Фолиото има друго предназначение - кухненско пособие е! Потене не е равно на топене! Карнитин и кардио сутрин на гладно ще свършат работа, но ако са съчетани с хранителен режим.

Значи и аз това и обяснявах че фолиото не върши работаа но други хора като и напълнят главата че вършело работаа...на коя фирма да бъдее Л-карнитинаа и кажете ми горе доло някъв хранителен режим... :)и няма да загуби размер в дупето,бедрата и цицитее там е перфектнаа...

03.07.10
19:32

Абе каква е тая мания жените с плочки..... ужас...

03.07.10
19:36

Виж на Now течния карнитин. Няма начин да не свали и от гърдите!

03.07.10
20:28

Ако някой друг е компетентен по въпросаа нека пиеше моля ви :)

03.07.10
21:09

казано от iGOR на 03.07.10, 20:28:

Ако някой друг е компетентен по въпросаа нека пиеше моля ви :)

За примерен хранителен режим разгледай раздела с дамски дневници там има много варианти за това, как да се храниш, ама се иска четене.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1