КРЕАТИН+Ппотеин+Плуване

26.02.05
10:42

Ходя 3пъти седмично на плуване и 3пъти на фитнес.Ще има ли ефект от креатина и протеина в комбинация с  плуването.На 18 год. съм.Целта ми е да покача теглото си с 5-6 кила.Преди 3 месеца пак ги пиех,но тогава не плувах.Мерси предварително. :D

26.02.05
12:10

Споредзависи. :) Как храниш? Как тренираш? Как въстановяваш? Какви добавки взимаш?

Но по принцип, вфект ще има, за лятото ще си звяр. :) . Обаче това е само по принцип, ако правиш някакви грешки, може и да не е толкова голям ефекта.

Съвет: не се главозамайвай от кантара, защото креатина вкарва доста вода и като спред малко с трен. и протеина, ще спаднеш като... ай да не казвам какво :P :lol:

Успех!

12.03.05
22:44

Ако искаш да качваш маса трябва да спреш сас плуването защото плуването е много тейка аеробика и ще стапяш или поне плуваи малко по 1-2 седмично и по малко време иначе креатин сас протеин е добра комбинация.Но ако смяташ да качваш маса спирай сас плуването аз сам плувец от 5 години и знам какво говоря.Дано да сам ти помогнал сас нещо :wink:

12.03.05
22:58

[quote author=“SteeL”]Ако искаш да качваш маса трябва да спреш сас плуването защото плуването е много тейка аеробика и ще стапяш или поне плуваи малко по 1-2 седмично и по малко време иначе креатин сас протеин е добра комбинация.Но ако смяташ да качваш маса спирай сас плуването аз сам плувец от 5 години и знам какво говоря.Дано да сам ти помогнал сас нещо :wink:

А аз съм плувец от 10 години и съм сигурен, че не е нужно да спира плуването. Хора си качват умерено маса с плуване и без неговите добавки, а с тях още по-лесно ще му е.

Зависи от индивидуалността. Просто няма как пти добавки, трен., хранене и релакс да не изкара резулати. Само трябва да си изготви добър режим.

12.03.05
23:21

Ако ще се надцакваме...аз плувам от 12 години и съм убуден, че много трудно се качват килограми ако плува сериозно. Креатин и протеин на прах е добре да се вкючат към диетата за да имаш повече сила и по-бързо възтановяване, но масата идва от по-сериозни медикаменти. :wink:  :D

15.03.05
19:49

Ами tpd до някъде си прав.Зависи как плуа ако плува сериозно....... както аз и сигурно ти.Защотото аз плувам всеки ден по 2-ва пъти.Ама и Mr_Muskul е прав много трудно ше качи.Все пакплуването е една много сериозна аеробика.Ако може _THE_VERVE да каже как по колко плува и по колко пъти ходи на ден?Но плуването за маса не става 100% доказано.А също за креатина за _THE_VERVE сигурно знаеш че креатина задържа вода.Това ще ти пречи в плуването ако смяташ да тренираш по сериозно.А за протеина пий си го за него няма проблем.

15.03.05
23:31

[quote author=“Mr_Muskul”]Ако ще се надцакваме...аз плувам от 12 години и съм убуден, че много трудно се качват килограми ако плува сериозно. Креатин и протеин на прах е добре да се вкючат към диетата за да имаш повече сила и по-бързо възтановяване, но масата идва от по-сериозни медикаменти. :wink:  :D

хаха, ее брато ти направо ни заби с твойте 12 год.. :lol:  Както и да е лигавнята на страна. Да принципа е този, плуването=аеробика, тоест затруднява качването. Но като инфо ще ви дам, че моя баща след като е спрял сериозни трен по плуване, като е бил  68-70 кг, за има няма 3-4 месеца е качил до 77кг. Така, че излиза, че плуването го е държало с нормално тегло, а след като го спира качва яко. Примера не е супер адекватен, но ви го казвам само като инфо. Става ясно, че плуването поддържа килограми. Но споредн мен от плуване да се сваля е доста грешно да се каже.

Май го казах и другаде. Маса незнам дали ще качиш, аверче, обаче такива благини дава плуването, че просто сърце не трябва да ти дава да го зарежеш. :)

Успех на всички фенове плувци! :)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1