Въпрос (глупав, но какво да се прави)

04.07.10
20:30

Отдавна се питам, как би ми се отразило (а и не само на мен, а по принцип) семеизхвърляне всеки ден, от културистична гледна точка?

п.п Понякога не здържам гащите (даже доста често), и го правя, в тренировъчен ден... Та се опасявам, дали това ще повлияе (и, ако да, как?) на прогреса ми в залата?

Темата беше редактирана от El padre на 04.07.10 20:32.

04.07.10
20:32

Ама за секс ли говорим,или за чикии ? :) Ако е секс,може по няколко пъти,а за чикиите-само недей преди тренировка :)

04.07.10
20:33

казано от junkhead на 04.07.10, 20:32:

Ама за секс ли говорим,или за чикии ? :) Ако е секс,може по няколко пъти,а за чикиите-само недей преди тренировка :)

За чикии става дума, лесно е, бързо е, приятно е, и да, преди тренировка...
п.п Понякога си имам чувството, че и 10 пъти на ден няма да ми стигнат. Тези силови тренировки...

Мнението беше редактирано от El padre на 04.07.10 20:35.

04.07.10
20:35

После имаш ли някаква сила в залата ?

04.07.10
20:36

казано от junkhead на 04.07.10, 20:35:

После имаш ли някаква сила в залата ?

Определено не съм на върха на възможностите си, но аз имам в предвид, как ще повлияе на мускулната маса и силата в дългосрочен план, т.е, ще си спра ли прогреса?

Мнението беше редактирано от El padre на 04.07.10 20:36.

04.07.10
20:40

И на мен също ми е интересно :) Нямам представа.Някъде четох статия,която яко насърчаваше секса и преди,и след тренировка,но аз лично преди тренировка не правя,че после ме мързи като мъж.
Мисля,че няма от какво да се притесняваш-всички мъже го правят,нали е за собствено удоволствие :) Ако пречеше...е представи си колко пичове щяха да стоят на едно място с години :)
Но все пак прекаляването може би пречи.

04.07.10
20:41

казано от junkhead на 04.07.10, 20:40:

И на мен също ми е интересно :) Нямам представа.Някъде четох статия,която яко насърчаваше секса и преди,и след тренировка,но аз лично преди тренировка не правя,че после ме мързи като мъж.
Мисля,че няма от какво да се притесняваш-всички мъже го правят,нали е за собствено удоволствие :) Ако пречеше...е представи си колко пичове щяха да стоят на едно място с години :)
Но все пак прекаляването може би пречи.

Дали прекалявам според теб? (скоро нямам празен ден)

04.07.10
20:46

Не :) Според мен няма място за притеснение.И на мен ми се случва,всъщност на кого ли не.Чикията не може да те умори както здравия секс,спор няма.Аз също съм мислил по тази тема доста,нооо не се говори много по нея,за добро или лошо :)

04.07.10
20:49

Незнам аз обичам вечер, след тренировка, някакси ме освобождава от напрежението през деня и се чувствам отпуснат и готов да си легна, иначе трудно заспивам.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1