Колко вода е прекалено много вода?

Прескочи до:

18.07.10
09:04

А какви са ръста и теглото ти ?

19.07.10
22:29

казано от emzo на 18.07.10, 09:04:

177,5
тегло сутрин 82.5
тегло вечер 92.5(с леки вариации)

АН

19.07.10
23:04

Миро, не ти вярвам, брат. Само поддържаш пламъка. ;Д

19.07.10
23:12

Миро, малко се ихвърляш май...поне аз такова нещо не съм виждал. И да го постигаш, не ми изглежда никак здравословно. Незнам какви са ти целите.

Погледнах ти снимките в галерията...евала!!! Това не се постига лесно. Ама пак не ми се вярва за водата и 10-те кила разлика :))))

Мнението беше редактирано от Callo на 19.07.10 23:16.

20.07.10
07:31

казано от Callo на 19.07.10, 23:12:

Миро, малко се ихвърляш май...поне аз такова нещо не съм виждал. И да го постигаш, не ми изглежда никак здравословно. Незнам какви са ти целите.

Погледнах ти снимките в галерията...евала!!! Това не се постига лесно. Ама пак не ми се вярва за водата и 10-те кила разлика :))))

Ами който иска да вярва, аз съм от Русе и всеки който тренира ме познава и вярва защото са виждали за какво става дума, ако иамш познати от нашия град трениращи питай да видиш

20.07.10
07:32

казано от cecowe на 19.07.10, 23:04:

Миро, не ти вярвам, брат. Само поддържаш пламъка. ;Д

Ами който иска да вярва, аз съм от Русе и всеки който тренира ме познава и вярва защото са виждали за какво става дума, ако иамш познати от нашия град трениращи питай да видиш

20.07.10
07:51

Направи една снимка сутрин и вечер:)

20.07.10
07:54

казано от Miro Gi4ev на 19.07.10, 22:29:

177,5
тегло сутрин 82.5

Абсурд ! Нищо лично, но абсурд !

21.07.10
09:26

казано от emzo на 20.07.10, 07:54:

казано от Miro Gi4ev на 19.07.10, 22:29:

177,5
тегло сутрин 82.5

Абсурд ! Нищо лично, но абсурд !

Щом казваш...все пак не съдете по себе си за другите това че Вие не го можете не значи че е ‘’абсурд’‘, да успееш да тренираш както мен също е ‘’абсурд’‘, така че ...

21.07.10
09:29

не мисля,че е лъже.вероятно е било при подготовка за някое състезание.но като цяло не мисля,че е полезно,но не и невъзможно ;)
едит:миро имаш добра галерия и много приятна физика,би ли дал и една снимка на крака :)

Мнението беше редактирано от tra^la^la на 21.07.10 09:31.

22.07.10
09:30

казано от tra^la^la на 21.07.10, 09:29:

не мисля,че е лъже.вероятно е било при подготовка за някое състезание.но като цяло не мисля,че е полезно,но не и невъзможно ;)
едит:миро имаш добра галерия и много приятна физика,би ли дал и една снимка на крака :)

Един човек поне в този форум да може да мисли а не да съди по себе си (Мерси!)
А за снимката- не обичам да се снимам, дори върховите си моменти(като форма) ги нямам снимани това са някакви случайни моменти просто когато някой ме е навил случайно. А краката(особено задното бедро) без колебания са най-силната ми част от тялото дори малко предизвикват дисбаланс спрямо горната част на тялото, та ако дойде някой на залата с телефон ще го помоля и ще постна :)

25.07.10
09:25

казано от Miro Gi4ev на 22.07.10, 09:30:

казано от tra^la^la на 21.07.10, 09:29:

Един човек поне в този форум да може да мисли а не да съди по себе си (Мерси!)
А за снимката- не обичам да се снимам, дори върховите си моменти(като форма) ги нямам снимани това са някакви случайни моменти просто когато някой ме е навил случайно. А краката(особено задното бедро) без колебания са най-силната ми част от тялото дори малко предизвикват дисбаланс спрямо горната част на тялото, та ако дойде някой на залата с телефон ще го помоля и ще постна :)

Малко лоша светлина че и с гаден телефон ма това е ако си в час разбираш за какво става въпрос

27.07.10
22:06

огромен баджак!
кефиш ;)

28.07.10
12:57

А и прасеца е доста напомпан, браво !

02.08.10
20:42

Съжалявам ама не се стърпях и реших да се намеся,та така значи,до къде сме стигнали,като цяло водата в организма служи за поддържане на хомеостазата(динамичен баланс познат сред живата природа)главен отговорник за този процес при човека са бъбреците,кръвоносната система и мозъка(имам предвид хормон отделящ се от хипофизата АДХ служещ за контрол на течната среда в интра и екстра клетъчните порстранства-накратко)човешкия организъм ИМА лимит на водата , която може да поеме за определен период от време(12л за 5 минути прием са пагубни) теоретично - съществува вариант да се “одавиш” от прекормерно количество погълната вода-клетките се изпълват раздуват ,еритроцитите се пукат(хемолиза),спира обръщението на газове(кислород и въглероден диоксид)-летален край.До тук с бележките за физиологията.Та приема на големи количества вода(35л.),не става от днес за утре ,това може да бъде постигнато с не по малко воля от качването на мускулна маса и никак не е безопасно,както казаха и другите колеги най-малкото вреди на отделителната ,кръвоносната и други системи на организма...които водят след себе си другите последствия(бъбречна недостатъчност).Незнам кой и защо пие дестилирана вода,но тя е доста по-опасна от питейната поради факта,че е пречистена от солите а във физиологични разтвор(0.9% натриев хлорид) разтвор на соли съществуват нашите кръвни клетки...незнам дали сте виждали еритроцити във дестилирана вода но се получава моментална хемолиза. Толкова от мен надявам се да съм бил достатъчно изчерпателен

03.08.10
06:23

казано от tra^la^la на 27.07.10, 22:06:

огромен баджак!
кефиш ;)

Mерси! Тука съм много бял и оводнен, ама сега след морето може да пусна пак шотче :)

03.08.10
06:27

казано от korpusito на 28.07.10, 12:57:

А и прасеца е доста напомпан, браво !

Мерси! Не ми е силна група (особено като не бягам) но е поизцепен

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1