Удачна ли е следната комбинация за закуска и следобедна предтренировъчна закуска при НВД?

06.07.10
14:27

Здравейте! Бих искал да споделя с вас тези две мои хранения и да кажете дали са удачна комбинация.
Тренирам по два пъти на ден - сутрин правя силова тренировка и стречинг, а следобяд пъргавина и динамична гъвкавост.
Закуската ми е следната - суроватъчен протеин на прах и след 20 мин овесени ядки+50-60 грама сирене. Притесненията ми тук са, че се комбинират два източника на енергия - мазнините от сиренето и въглехидратите от овеса. Мисля да заменя сиренето със шейк от извара, суроватъчен белтък и мляко.
Следобедната ми закуска - 70 грама бадем/кашу/50 грама сирене и 50 грама краве масло. Тук мисля, че сериозно съм оплескал нещата...
Мисля да променя на два варината - 70 грама бадем/кашу + омлет от 3 яйца и 150 грама извара  или 100 грама сирене+50 грама краве масло. Млечните ми изделия са качествени.
Ако не съм бил ясен в заглавието, то целта ми е смъкване на още 2-3 % подкожни мазнини. Сега съм 10-11 % и мисля, че тези два процента ще са най-трудни.
Благодаря отсега за отговорите! Всяка критика ще бъде оценена!

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1