08.07.10
17:47
Привет ;)
Ходя от близо година и няколко месеца сериозно на фитнес , сменил съм доста фитнеси , до сега цената не ми е била проблемна,но в близките месеци се замислих ,че може би ми идва малко в повечко . Ще съм благодарен , ако предложите добър фитнес(имам предвид , фитнес в който могат да се тренират всички групи мускули) , в който цените не са “надути” . Базата не ме интересува т.е не търся нещо лъскаво , а тежко . Фитнеса , който посещавам в момента е на цена 4лв = 1 тренировка и 45 лв =16 тренировки , ако може да ми предложите нещо по евтино от това , и да е в района на ж.к Свобода(или околностите..Надежда..) ще съм ви благодарен :) . Благодаря за отделеното време .
Тренирам във Флайса и не е лош фитнес. Цената обаче е 4 лв без карта, а ако имаш карта пак пада на 3. В руското училище има също, но не знам как са цените. Май са същите. Нагоре малко след СВАто има едно ново малко блокче(до поликлиниката), там навътре също има зала, но за цена не мога да ти кажа. На ломско е Релакса, но там цените са си високи, но пък уредите са нови, залата е голяма и си залсужава. По улица Бели дунав, малко след Ломско от лявата страна също има зала, но отново не знам цени.
Мнението беше редактирано от Fallen на 22.07.10 14:42.