% мазнини

11.07.10
17:08

Та,искам да попитам къде в Пловдив мога да си измеря % подкожни мазнини,понеже досега си ги мерех на един кантар и стана следното:няколко пъти ме измери с реалистичен резултат-свалях % подкожни мазнини и стигнах от 18% до 16% за 1 месец като само спрях сладкото.Само дето след 1 месец на НВД и наблюдения пред огледалото(изглеждах много по-изчистен),се връщам на същия този кантар,и той показа 18,5 %! :lol: .Та затова исках да се уверя,че той греши като кажете някоя друга лоша дума за тези кантари :),и разбира се ,да попитам къде мога да получа по-прецизни данни за телесното си състояние,сиреч да си измеря телесната мазнина.Благодаря ви,че прочетохте тази глупост,надявам се да ми помогнете!

Темата беше редактирана от plancer93 на 11.07.10 17:09.

11.07.10
17:24

Подкожните мазнини се мерят с калипер, тва с кантара е..виждаш кво е :Д В някой фитнеси имат, ама немога да ти кажа в Пловдив кой фитнес го има това и колко струва.

11.07.10
17:57

казано от Rikoo на 11.07.10, 17:24:

Подкожните мазнини се мерят с калипер, тва с кантара е..виждаш кво е :Д В някой фитнеси имат, ама немога да ти кажа в Пловдив кой фитнес го има това и колко струва.

Е,аз знам за калипера,въпроса ми беше на кое място могат да ти измерят точно мазнините,примерно някакъв здравен център(не знам точно какво е това,просто го давам за пример) и така..

11.07.10
22:05

Значи попринцип може и джипи-то ако има калипер даже да ти го измери :Д Ако минаваш за нещо функционални иследвания правят също, дават ти активно тегло, неактивно, % подкожни мазнини и.т.н. Ама струва 15 кинта.

12.07.10
13:56

казано от Rikoo на 11.07.10, 22:05:

Значи попринцип може и джипи-то ако има калипер даже да ти го измери :Д Ако минаваш за нещо функционални иследвания правят също, дават ти активно тегло, неактивно, % подкожни мазнини и.т.н. Ама струва 15 кинта.

Да ми го измери викаш :D.То и аз мога,вкъщи,с шивашки метър :D.Шегата настрана,благодаря за инфото.Ако някой има нещо да допълни,да поства!Оф,забравих да попитам,къде се правят тези изследвания?

12.07.10
14:30

Спортния диспансер. Точно до спортното училище е, на 100 метра.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1