И аз ти пращам (hug), но........не ме кефи и това е. Не съм си променила виждането от тогава. И дайте да не намесваме тягата. Тя няма нищо общо.
Но вие и се радвайте и правете комплексчетата и. :)
22.11.11
14:57
Марти, защо спря да пишеш? :(
Edit: Вече разбрах защо... :)
Мнението беше редактирано от Abs Illusion на 23.11.11 09:52.
22.11.11
15:32
...щом живееш с котка, трябва да си наясно, че не ти имаш котка, а котката си има човек...
Това е голямата Истина за мустакатите мъркащи разкошчета! ;)
Ей ме, другари мили :-) Не пиша, щотоооо дънцето на лаптопа си заминало без да ме пита :-) Една седмица докато установят проблема и още една ще отиде докато китайчетата пратят ново. Да ги цунка човек. Междувременно тарикатски надничам от кашона на майка ми. Ама някак не върви всеки ден да пътувам от Люлин до Младост за да ползвам компютър :-)
Иначе тренирам, папкам добре, правя всеки ден йога и се надявам скоро да видя йога-кумира си. Някъде към 3-ти декември ме устройва :-)) Дарлинг? Ще се веснеш ли към западните географски ширини? :-)
правя всеки ден йога и се надявам скоро да видя йога-кумира си. Някъде към 3-ти декември ме устройва :-)) Дарлинг? Ще се веснеш ли към западните географски ширини? :-)
Марти, с най-голямо удоволствие бих се вяснала, но за съжаление съм на работа...ако имаш предвид мен, де :D ...ама аз да си кажа за всеки случай :P ...обаче при първа възможност трябва да исмислим нещо :)
Мнението беше редактирано от Margi на 27.11.11 18:48.
Елате повече бе...ще разкъртя в нас стените, та да се съберем всички:)))
Марти, другата седмица можеш да видиш в София един от учениците й:)
Марти, другата седмица можеш да видиш в София един от учениците й:)
Ааа, не един... най-добрия ученик, който попива всяка моя дума и я трансформира на момента в действие :) (sun)
Ще си видя ушите без огледало аз... току-що си влизам вкъщи, след като цял ден ме развеждат като маймуна из града... днес ми е първия ден, в който сядам пред нормален компютър и интернет. 18:20ч. И се оказа, че било 3-ти. Честито да ми е! А хората в момента са в Хепи. Егати. Нямам думи...
Не ми било писано днес да виждам когото и да било. Плевенски любимци, какво и къде и кога ще се случва?
22.12.11
10:55
Да си жива, здрава, обичана и обичаща!
И да достигнеш нови духовни висини!
Често рождения ден е време за размисъл и оценка. Вярвам,че имаш повод да се гордееш със себе си.
и от мен честит рожден ден! Много здраве, късмет и успех в страхотните ти начинания ;)
22.12.11
12:35
Честит рожден ден! :)
Напоследък все нямам време за любимия форум... но който ме познава - знае защо :-) И вярвам, че ще ми простите.
Благодаря сърдечно за всички хубави пожелания, които получих отвсякъде...
Беше интересен ден вчера. Много шамари и предизвикателства, големи контрасти.. но май-май.. успях да ги отработя правилно. Времето ще покаже :-)
Благодаря отново и ви желая весели, радостни празници. И да внимавате с хапването, ей! :-))
Напоследък все нямам време за любимия форум... но който ме познава - знае защо :-) И вярвам, че ще ми простите.
Благодаря сърдечно за всички хубави пожелания, които получих отвсякъде...
Беше интересен ден вчера. Много шамари и предизвикателства, големи контрасти.. но май-май.. успях да ги отработя правилно. Времето ще покаже :-)Благодаря отново и ви желая весели, радостни празници. И да внимавате с хапването, ей! :-))
Честит рожден ден на патерици! Бъди жива и здрава , по малко шамари и повече усмивки за в бъдеще :)
Ехоо, дружина! :-)
Забравихте ли ме вече?
Много задачки, на много фронтове, много нещо. Не ви се оплаквам де - хваля се :-))
Но пък в последните.. има-няма два месеца, че и повече, нещо съвсем се омързеливих и изоставих спортната дисциплина. Че и забранени храни похапвах :-) (Още се хваля)
Обачееее. Стига толкова. Лактите все така си наболяват, че и бях направила малка беля с тръстерите (така е, като го няма Юли да ме надзирава). Но лактите се оправят с помощта на магнезия, с който ги мажа. Толкова е добър този магнезий, че започнах не само да го ползвам, ами и да го предлагам на пациенти/клиенти. Само трябва да съм по-постоянна с мазането, че и това забравям да правя.
Та исках да кажа, че днес най-сетне сефтосах новата оранжева зала, която е страхотна, дори на този етап от доизкусуряването й. Е, определено си личи, че не съм в най-върховата си форма, но пък нали за това е новата мега-яка програма на Юли - за влизане във форма. Направих малко лег (35 кг. мах), преден клек (50 кг. мах), набирания (само 3 чисти :( ), военна преса (25 кг), скокове на кутия и бърпене в свободен стил. И ако може да ми се отчете - цял ден трамбоване из града с 20 кила раница. Юли може да потвърди тежестта :-)
храната - плодове, какаови зърна, вечерта яйца.
Това е. I’m back in the game :-)
Мнението беше редактирано от Marty Sun на 04.01.12 23:51.
Поздрави от мене за блога, който имаш. Днес научих за него от дневника на Нора, от една препратка за пълнозърнести питки :) . Има много полезни и вкусни неща, от които ще се си взема доста идеи :) .
05.01.12
17:17
Яйца? Те не бяха ли някаква менструация на кокошката? Това не се ли противопоставя на веганството?
Яйца? Те не бяха ли някаква менструация на кокошката? Това не се ли противопоставя на веганството?
Ей, заядливец! ;)
Paul Chek:
I’ve been saying this for years!!! “As any attentive observer of nature knows, life feeds on life. Every living thing, from mammals, birds, and fish to plants, fungi, and bacteria, eats other living things.”
05.01.12
17:46
Не е заядливец, а доста добре се аргументира. Виждаш слабото място на “противника” и атакуваш. В случая нашият герой улучи в дЕсетката :D
Не е заядливец, а доста добре се аргументира. Виждаш слабото място на “противника” и атакуваш. В случая нашият герой улучи в дЕсетката :D
И какво ще спечели с “удара в десятката”? Марти е противник, така ли? Ненужно и неводещо до никъде заяждане си е.
А аз си мислех, че в този форум идеята е да се подкрепяме един друг и да споделяме опит и постижения.. Хайде да не превръщаме дневника в поредната тема от типа “Вегетарианство...”
05.01.12
18:05
Затова го сложих в кавички Вик, надявах се да си го забелязал. След като твърди нещо и после прави обратното, защо да не се продължи дискутираната отпреди това тема. Теодор е калпазанин, но не виждам това да е някакво заяждане.
Затова го сложих в кавички Вик, надявах се да си го забелязал. След като твърди нещо и после прави обратното, защо да не се продължи дискутираната отпреди това тема. Теодор е калпазанин, но не виждам това да е някакво заяждане.
Ок... Приемам, че е шеговито. (handshake)
А между другото, Тедо е свястно момче, познавам го лично. (y)
05.01.12
18:10
A, и аз го познавам. Когато има нужда идва при кварталния дилър. Може да е гей, но наживо е точен тип :D
Ей, човек да не се мерне в този форум - местните герои веднага се изявяват :-) Нищо де, аз си ви обичам, нали знаете.
Жалко, че Десо има нужда от противник. Аз пък отдавна нямам, сори - няма да има гейм :-) То и Лазар наскоро писа в една публикация за енергии и вибрации, ама Десо още си представя вибратор като стане дума за това.
Вик, благодаря за рицарската намеса. Ама не го мисли - децата имат нужда да се наиграят и всеки си върви по собствения път.
А аз иначе никога не съм твърдяла, че съм веган :-) Вегетарианството в общи линии допуска приема на яйца и млечни продукти. Дори риба. И яйца и млечни гледам да ги избягвам и ги ям по изключение, но пък - случва се :) Особено когато половинката реши да ми сготви яйца по пангюрски - няма сила, която да ме накара да пренебрегна този жест.
Мнението беше редактирано от Marty Sun на 05.01.12 19:19.
Поздрави от мене за блога, който имаш. Днес научих за него от дневника на Нора, от една препратка за пълнозърнести питки :) . Има много полезни и вкусни неща, от които ще се си взема доста идеи :) .
Благодаря (hug) Радвам се, че ти допада и има какво да вземеш за себе си.
Нали знаете как обичам притчите :-)
http://mislite.eu/istorii-razkazi/pritcha-za-obidata-s57#.TwVt_hzcPP9.facebook
Ето, това е една от репликите, които не е желателно да използваш...малко спам за Марти, но мисля че ще ме разбереш :D :D
06.01.12
12:04
Не бе Марти нямам нужда от противник. Аз давам само любов или както е казал поетът “любовта пръска на струи” :*