Този креатин?

12.07.10
19:51

Искам да попитам някой ползвал ли е този креатин “Creatine ethyl ester на Power foods”, мнения? И също искам да попитам, искам да започна да приемам някакакъв креатин, това ще ми е първи прием на хранителни добавки, мога ли само с него да започна, и постепенно по натам да добавя някакъв друг вид добавка. Благодаря.

Темата беше редактирана от Aleksov на 12.07.10 19:51.

12.07.10
20:11

Аз съм го пил , дали беше с изтекъл срок на годност ,дали на мен нещо не ми действаше не знам.Не усетих особенна промяна от него.Бузите ми пухнана бая , оправиха се след това , но не ти го препоръчвам !

12.07.10
21:04

А добре, значи това ми е изключително важно да не пухна в бузите че и без това си ги имам малко :D Някой друг продукт да предложите? Иска ми се малко в силово да помогне, все пак когато имаш сила вдигаш по-тежко, а когато вдигаш потежко- вдигаш мускулна маса.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1