Емзо викай :)), напоследък съм в настроение да бия помаци,мангали,резаци,наркомани,долнопробни копеленца и.т.н.
06.08.10
22:28
Тука бригада ще се формира.
Ден 26
Тренировка
казано от emzo на 05.08.10, 17:32:
Тренировка - 31:16 мин. бягане, бързо темпо, същото разстояние го взех миналия път за 32 точно, което си ми е рекорд до момента.
Само дето днеска го взех за 30:48 :D , учудващо колко подвижен става човек като олекне :D
Храната -много зле, цял ден се шматкам на жега и за ядене не се сещах, само много течности пих - вода.
закуска омлет 3 яйца, сирене, шунка
обяд късно следобед - 150гр свински кюфтета + салата
вечеря - 150гр свински ребра, сравнително FAT free.
2 шейка
Суплементи:
18.00 - 3 капсули Redline, в 19.20 вече тичах - какво да кажа .... мамасита пор фавор :D
Утре да видим прогреса какъв ще е ..... лошото е че се очертават няколко морски дни и .... абе и там ще тренирам, диване съм голямо .... а може и да не тренирам, да не ходя всеки ден на море :D
За Julius
Батеее супер яки песни намираш. :) (rock) (попринцип не слушам техно или хаус, но тия са супер яки :D ) Мерси много.
Мнението беше редактирано от Julius на 07.08.10 19:04.
Прогрес за последните 7 дни.
Интересно, на сантиметри е малък прогрес, но в огледалото разликата е доста голяма.
Мерих няколко пъти:
Корем (на нивото на пъпа) -0,5см.(-4)
Талия -0,5(-3,5)
Лично тегло сутрин след WC - 72.5кг. (същото) -снощи след якото кардио и потене бях 71
Мнението беше редактирано от emzo на 08.08.10 06:19.
Ден 27
Тренировка - гръб. трапец, корем, 15 мин ХИИТ
Като бял човек тренирах сутрин, свеж като .... не се сещам като какво.
Храната - трябваше да е зареждащ ден, цял ден без карбс и преди малко ядох джънк :D
омлет 3 яйца, сирене
500гр свинско
2 шейка
1 парче диня, 2 бонбона, 2 малки парчета някво руло, 2 коли лайт, 1 сода - eми .... мадър-а има рожден ден, поне повод имам :D
Суплементи:
Джак на гладно, ммммм а ляйк ит, боцка след 10 мин, удря яко след 20.Напомпах гърбушко много добре, особено еректорите от тягата.
Редлайна само 2 капс. в 18.00, че цял ден съм енерджайзед.Дори в момента не ме свъртва на едно място ама не ми се прави пак кардио :)
Тягата е култово упражнение, мъст хев при всяко НВД.Много калории гори :)
Мнението беше редактирано от emzo на 08.08.10 18:27.
Имам 2-3 въпроса както винаги :D
За тягата има ли смисъл да се прави с 60-70% от теглото(че нямам 100 кг железа в момента :D )
При НВД и таквиа диети не се ли губи смисъла на тия напомпващите (джак) и креатините примерно,щото се чудя дали да не си взема и аз нещо/креатинче да кача малко маса :D
По отношение на зареждащия ден ..............зареждане...зареждане .....ама има ли някав лимит на зареждане примерно от 3000-4000кл?
Ако има нещо друго пак ще питам
Аааааа и последно,Свинското като пържоли/филе/ как да ядеш и по каква причина :) ,щот гледам че няма пилешко
1. Mразя пилешко ! Мога да ям само бутчета и то ако съм си ги изпекъл у нас, докато са топли.
2. Смисъл много няма ... ама е готино да се напомпаш :P
3. За тягата - ми никога не съм я правил с малко килограми и повече повторения.
4. Зареди до + 1000 калории макс. Аз лично намалям протеина и вдигам въглехидратите.Горе долу калориите са същите като всеки ден.
Като свикнеш да се храниш често и по малко и лакомията намалява :)
Ден 28
Тренировка - ръце
Отпуска съм тази седмица и направих една тренировка рано, рано .
Храната -
омлет 3 яйца, сирене
100гр мюсли
500гр свинско
2 шейка
Суплементи:
Джак преди тренировка. Напомпах се зверски, това ми беше 1вата тренировка за ръце с Джака.
15.00 2 капсули редлайн и в 18.00 още една.
Щях да бягам, но се отказах, да си го кажа направо - домързя ме и сега малко ме е яд, понеже времето е подходящо, но както и да е.
Утре отивам за няколко дена на море, ще гледам да не прецаквам работата, няма да има тренировки, може да ида да тичам рано сутрин, мерак ми е да тичам на йонни изпарения, но да видим.
Абе споменах ли, че Джака е лудница ? Абе като малко дете му се радвам бе .....
И гроздето е много як вкус :P
Ръцете са малки още ама .... май си личи, че съм тренирал .... някога :D :D :D
Мнението беше редактирано от emzo на 09.08.10 21:10.
Нааагоре.
Последните 7 дни не съм тренирал, не съм тичал, ядох джънк фууд, сравнително малко алкохол.
На тегло не съм мръднал, за размери не знам.
Направих 4 дни на море, писна ми от жега и влага и температура на водата около 30гр. сигурно и останалите 3 дни - на планина.
Е там си починах вече.Голям кеф, пиеш, пиеш, спиш 3-4 часа и си като нов (giggle)
п.с. никакъв кофеин последните 7 дни, никакви стимс. Просто при 43гр. на слънце, само редлайн ми липсваше. Предполагам това ще е бонус.
п.с.с. църен съм кату циганце :D
Мнението беше редактирано от emzo на 16.08.10 16:52.
Ден 29
Тренировка - гърди, предмишница, корем, 15 мин ХИИТ
Храната -
омлет 3 яйца, сирене
100гр мюсли
500гр свинско
1 шейк
Суплементи:
11.00 1 капсула редлайн и в 14.00 още две.
Тотално ми уби апетита.
16.40 доза Джак и отново интензивна и напомпваща тренировка.
———
За Редукшъна - направо от сега мога да му оставя негативна оценка. Държи ме сънлив до обед някъде, а вечер не мога да кажа, че ми прави съня по-дълбок или спокоен.
Той свършва, но мисля последните няколко хапа да отлетят нейде.
Тва STIZM е баси ментето.... пия 2x2 и стане ли 12 на обяд ми се преспива та 2 немога да вида,само дето се потя и ми дава малко повече фокус.
По темата......абе освен тая храна нещо притеин БЦАА ама бала пиеш ли....щот тва е една шепа храна и се ти се чуда как оцеляваш :D
Чакай бе колко дена го пиеш ? При мене отначало не действаше.
Не е малко бре, като седнеш с 150гр месо и една голяма паница салата ... едвам ги изяждам. и така 3-4 пъти ....
Иначе - по 2 шейка и в трен. дни по 12-14 хапа амино.
Още малко и ще добавям въглехидрати на всяко ядене без вечерята.
Колко колко......10 дена някъде :D
Накрая ще им пиша едно писмо с “Хубави” отзиви.То като пия 1 кафе ми действа по-добре :D
На гладно го пия :D
Само киселини дет имам.....
Пия го....след 40 мин една тренировка още толкова.....и 10 мин след това ZzZzZzZ :D
Ден 30
Тренировка - 64 минутен крос.Времето се разхлади, преваля леко и се възползвах.Добро кардио се получи.
А и трябваше да изразходвам енергията :)
Храната -
100гр мюсли
500гр свинско
2 шейк
200гр скумрия
80гр варени картофи
Суплементи:
18.00 - 3 капсули редлайн. Още се припотявам !
Мнението беше редактирано от emzo на 17.08.10 19:14.
Ден 31 18.08.2010г.
Тренировка - гръб, трапец, корем, 15 мин ХИИТ
Храната -
100гр мюсли
400гр свинско
2 шейка
80гр варени картофи
2 яйца, 200гр кисело мляко
диня
Суплементи:
11.00 - 1 капсул редлайн, 14:10 - още 2.
16,40 - доза Джак
Отлична тренировка стана, на края на ХИИТ-а ми заглъхнаха ушите.Това за какво беше показател ? Ниско кръвно ли ? Вкъщи като си отидох беше 120/80 (като на младо момченце :P )
Oт Джака имам много болезнени мускулни трески на другия ден, т.е. от вчерашната тренировка разбирам, че съм натоварил повече от добре гръбчето :)
19.08.10
06:38
казано от emzo на 19.08.10, 06:21:
Oт Джака имам много болезнени мускулни трески на другия ден, т.е. от вчерашната тренировка разбирам, че съм натоварил повече от добре гръбчето :)
Между другото, за мен лично Jack3D носи един много лек и условен риск от претрениране и контузии. Впечатленията ми са на база няколко дози, но все пак... Когато го пия, непрекъснато имам усещането, че мога да направя още 1-2 повторения, още 1 серия, още 1 уж “леко” упражнение - защото сила имам, а умората бяга. В крайна сметка като изляза от залата и помисля върху тренировката установявам, че всъщност доста мъжки съм се натоварил. Съответно - по същия начин на другия ден получавам съответните мускулни усещания, както при теб сега. В моите очи - без съмнение чудесен продукт, но... човек трябва да внимава, за да не се “подхлъзне” към нещо, което надхвърля стабилно възможностите му...
Да има логика, но аз писах назад в лога, че за крака и гръб не се притеснявам.
За другите групи ще внимавам, но като цяло си прав :)
19.08.10
06:52
Е, чак притеснение - айде няма нужда! :) Не виждам нищо притеснително в една хубава тренировка на ръба на възможностите. В крайна сметка - нали в това е идеята на този клас добавки. Може би рискът важи в по-голяма степен за по-неопитните във фитнеса. От друга страна усещането да можеш ‘още малко’ е много приятно! (muscle)
Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 19.08.10 06:53.
19.08.10
09:42
казано от emzo на 19.08.10, 06:21:
400гр свинско
може да си споменал някъде, но как го готвиш.
Ден 32 kак лети времето само ...
Тренировка - кардио - тичане.
Направих странна кардио тренировка.
15 мин крос с леко темпо, последван с 7 ХИИТ интервала (30сек. спринт, 30 сек. крос) - такова ми се таковата.
По правилно щеше да е 30с. спринт, 1мин. крос.
Последва 10 мин ходене и реших да се довърша с 30 мин крос.
Откачена работа :D
Храната -
100гр мюсли
500гр. свинско - Шишманов, мелят свинското пред мен, вкъщи подправки и на скарата, това е рецептата.
2 шейка
2 яйца
салатки
За тази вечер съм решил да включа късна вечеря, изцяло белтъчна - риба тон в собствен сос.
А след малко - кюфтаци с 150гр сварен кафяв ориз.
Това с цел утре да не съм като парцал.
Суплементи:
18.00 - 3 капсули редлайн
———
Докато тичах си мислех (да, явно го мога :D ):
На 86кг - тръгвам да тичам и на 5тата минута си мисля, няма ли да се свършва вече
На 80-81кг - същата работа само, че на 15тата минута.
На 75-76кг. - я те станаха 30 мин вече.
На 72-73кг., видимо олекнал - въх 40мин, аре спирай се ве мушмурок
Майтапа настрани, но тръгна ли, не мисля за отказване, предполагам се свиква.Станаха 3 месеца, може и 4 тичане вече.
Айде и едно поздравче:
Две да са, вокала, много ме радва:
Днес преброих каспулите и к’во съм смятал (или просто VPX са ми пуснали безплатен гювеч и има повече капсули :D ) не знам, но имам още 11 дни, в които ще дам всичко от себе си.
След което започва процес на излизане от НВД.
20.08.10
09:19
казано от emzo на 19.08.10, 17:08:
500гр. свинско - Шишманов, мелят свинското пред мен, вкъщи подправки и на скарата, това е рецептата.
Аз моето го правя на тефлонов тиган и става ужасно сухо и гадно, но ще пробвам да ми го смелят да видя дали на кайма няма да се ядва повече.
Ванкович - то пак си е сухо, като ти смелят врат, няма да ти е сухо :)
Ден 33
Тренировка - ръце, корем, 15 мин ХИИТ
Храната -
100гр мюсли
300гр телешко
200гр пилешко
2 шейка
4 яйца, сирене - омлетче
Суплементи:
11.00 - 1 капсул редлайн, 14:10 - още 2.
16,40 - доза Джак
Това май беше 2ра тренировка за ръце с Джакчето - лудо напомпване:
Мнението беше редактирано от emzo на 20.08.10 18:53.
Ден 34 ши*ан, смотан ден .....
Тренировка - никаква
Храната -
телешко, колко не знам
салати
1 диня си изкльопах като пич
Суплементи:
3 капсули по някое време следобед - като няма да правите нищо, не пийте 3 капсули :D
Korpusito, това от твоето ли е ?
Екстра еее, плейлиста ми е 92% от твоя дневник :D
Мнението беше редактирано от korpusito на 21.08.10 18:49.
Днес се наспах като пич :)
Няколко бързи мнения за Reduction PM:
- сутрин съм много сънлив, отнема ми часове да се събудя.Няколко пъти го спирах приема и веднага изчезваше този (д)ефект.
- забелязвам, че с него и без него пак си ходя първо до WC сутрин.
Общо взето - един голям МИНУС.
Мнението беше редактирано от emzo на 22.08.10 07:17.
Е - е.....щот ти си изпил сичко възможно :D (бъзикам се де),иначе аз му хванах цаката на тоя STIZM…..пия го с 2 кафета и става
Тоя Redline толко ли е зле....не е малко пари =/
23.08.10
08:03
‘’Няколко бързи мнения за Reduction PM:
- сутрин съм много сънлив, отнема ми часове да се събудя’‘
тествам го от 2 седмици върху приятел и той е така, но не се бях досетил че може да е от него.
Мерси за споделеното мнение