14.07.10
10:29
От бая време се чудя........и реших да си питам,едва ли може да е кой знае колко зле :D.Сланината(свинската{домашна}) дали става за набавяне на мазнините при НВД ,примерно 1-2 парчета на обяд с яйца примерно :?
Идеален обяд. Сланината е чудесен естествен източник на мазнини.
Единствено внимавай с количествата според целите на режима и необходимите дневните калории.
По-нисковъглехидратна храна от сланината трудно ще намериш. ;)
Маслините са Пари :D сланината ми е free във фризера ..........неска преди трен 1-2 часа ще хапна да вида как ще ми се отрази.Сега както и Протеина ми е малко .............тая енергия няма да ми дойде от въздуха
14.07.10
10:50
казано от Helper55 на 14.07.10, 10:45:
Маслините са Пари :D сланината ми е free във фризера ..........неска преди трен 1-2 часа ще хапна да вида как ще ми се отрази.Сега както и Протеина ми е малко .............тая енергия няма да ми дойде от въздуха
То ако ще разчиташ на енергията от протеин...няма смисъл да се оплакваш от липса на пари :)
14.07.10
14:44
няма по идеално нещо от сланината,даже сега си хапвам бобче със сланинка,ако нямаш някакви здравословни проблеми няма дати стани нищо от сланината в жегите казвам ти го от личен опит
Ей ся преди час 2 хапнах 2-3 парчета пекнати на скарата доло и нз дали е плацебо ефект...кво е....ама бая си живнах :D