Johnson

15.07.10
11:40

Johnson

Complete as many rounds in 20 minutes as you can of:
245 pound Deadlift, 9 reps
8 Muscle-ups
155 pound Squat clean, 9 reps

гадна работа... а и май не бях гото за това, бедрата още не са ме отпуснали, но бях си го решил за днес и туй то...
Вместо мъсъл ъпс - силови възлизания (трябва някаква тежест да си намеря да си слагам на глезените)...

4 кръга...и 9 тяги...20,02мин....
чисти пвторения тяга, възлизанията всичките отпред с двете ръце, squat cleana-а - там съм много добър, смятам знаете - силен трапец, стабилен core…

Значи 5 кръга ще направя без проблем, просто трябва да съм починал. А днес гърба, хълбоците - ЗЛЕ... абе изморен си бях-недоспал...
Не знам защо Джош Евърет е направил толкова малко кръгове(4 + 1 клийн)... със сигурност обаче в оригиналния вариант с халките за мъсъл ъпс ще ми е доста по-тегаво...
Доволен съм...

Темата беше редактирана от Vic на 15.07.10 12:11.

15.07.10
12:15

казано от slavko на 15.07.10, 11:40:

Johnson
...

Много добре! Хехе - настигаш Джош!

За силовите възлизания - все си мисля, че обръщането на ръцете отгоре на халки трябва да е по-лесно, отколкото на лост. Предстои да разбера  ;).

15.07.10
12:26

не знам...баси...толкова време мина, а още няма един мъсъл ъп...няма къде...остава варианта с купуването на халки...иначе за възлизанията...починал си правя 14-16 в серия без проблем...5-6бр. с 6кг. гира в краката...

16.07.10
06:54

казано от slavko на 15.07.10, 11:40:

Johnson

Complete as many rounds in 20 minutes as you can of:
245 pound Deadlift, 9 reps
8 Muscle-ups
155 pound Squat clean, 9 reps

гадна работа... а и май не бях гото за това, бедрата още не са ме отпуснали, но бях си го решил за днес и туй то...
Вместо мъсъл ъпс - силови възлизания (трябва някаква тежест да си намеря да си слагам на глезените)...

4 кръга...и 9 тяги...20,02мин....
чисти пвторения тяга, възлизанията всичките отпред с двете ръце, squat cleana-а - там съм много добър, смятам знаете - силен трапец, стабилен core…

Значи 5 кръга ще направя без проблем, просто трябва да съм починал. А днес гърба, хълбоците - ЗЛЕ... абе изморен си бях-недоспал...
Не знам защо Джош Евърет е направил толкова малко кръгове(4 + 1 клийн)... със сигурност обаче в оригиналния вариант с халките за мъсъл ъпс ще ми е доста по-тегаво...
Доволен съм...

за Muscle-ups нищо не спомена, мен са ми изключително трудни в момента заради тежка контузия но и преди не ми се отдаваха иначе другите две движения са ми силни особено тягата ще е като детска игра :)

16.07.10
11:09

ами ще кажа пак...въпреки, че се занимавам с кросфит от доста време(и ще се занимавам)...не съм правил никога muscle-up на халки...няма къде, нямам халки...един път във Варна бате Вики беше донесъл...само се хванах с false grip и усетих, че да се науча да ги правя пък камо ли в серия ще ми е адски трдуно...не че няма да се науча, такъв вариант няма...просто ме плаши движението:)))))...или ме кефи...не знам точно...
Засега ги замествам със силови възлизания над лост...доста добре го мога това, а и вече ги правя с по някоя тежест заключена долу при глезените...сега да мине отпуската, да видя как са финансите и ще си взема халки...
а за коплекса...тягата е песен-ДА, ама след втория кръг...след клийновете, знаиш как почва да тегне...заеби брат...

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1