27.02.05
10:43
Не знам към кого да се обърна, вие сте първите, за които се сетих и се надявам да ми помогнете. Първо да се извиня на модераторите, ако има такава тема, но аз не открих нищо :cry: Та въпроса ми е следния !
Случвало ли ви се е, да не може да го дигнете (сещате се за какво говоря :oops: ), абе дигам го ама не е достатъчно твърд :oops: Не знам каква е причината. Възможно ли е да е от мястото (на което го правите), фитнеса, добавките и т.н. Каква е причината :?
п.с. - на вас случвало ли ви се е такава гадост. Какво да правя :cry:
:arrow: Благодаря на всички предварително :!:
27.02.05
11:57
Ми тъй като не си написал, че взимаш стероиди, изключваме възможността да си накрая на цикъл...
Иначе- факторите може да са много- притеснение, неудобство от мястото, умората, момичето, недостатъчно тестостерон и т.н.
Обаче за мен 100% не е от добавките. Една година вече се тъпча с кво ли не- протеини, креатини, ак-и и си ми става идеално твърд.
Абе моят съвет е да си направиш изследване за нивото на тестостерона- да не би да е някакъв хормонален проблем...? :?
27.02.05
12:33
Най-добре отиди да се консултираш с лекар и си направи някакви иследвания.Иначе и аз съм на мнение че едва ли проблема ти е от добавките.
по-здрави
Да предположим че нивото на тестостерона ми е ниско, трябва ли да спра да тренирам, какво ще ме посъветвате !
п.с. - ако сте ми чели тея постове
http://www.bb-team.org/forum/viewtopic.php?t=4032&sid=d71f8033cebbb6e5c911f2f4735d0f4e
ще видите че доктора ми казва че имам раздвижванена хормоните, може ли да е от това ?
Едно от възможните обяснения е в диетата. Диета с прекалено ниско съдържание на който и да е от трите макрокомпонента - въглехидрати, мазнини и протеини може да предизвика подобен ефект.
За въглехидратите логиката е, че инсулина стимулира производството на тестостерон и подтиска /инхибира/ секрецията на SHBG /Sex Hormone-Binding Globulin/.
За мазнините и протеините прочетете по-долу, сори но нямам време да го превеждам:
HOW DIET INFLUENCES TESTOSTERONE
Diet and caloric intake influence the amount of Testosterone produced. Diets higher in protein, cholesterol, saturated fat, and total fat content tend to maintain higher Testosterone levels. One study[1] showed that decreasing fat calories from 40% to 25% while decreasing saturated fat and increasing polyunsaturated fats led to decreases in both total Testosterone[-18%] and free unbound Testosterone levels[-15%]. Upon resuming the original higher fat intake, Testosterone levels returned to original values. Subjects in this study ate -500 fewer calories on the lower fat diet, implicating both fat selection and caloric restriction with decreased Testosterone.
From this and other research, though, it’s obvious that eating an adequate amount of fat and cholesterol is necessary to maintain Testosterone levels. Eating large amounts of saturated fats and cholesterol is not recommended for maximizing T-levels, but during muscle growth phase, eating a diet of about 30% fat with some saturates and unsaturates, as well as cholesterol will enhance testosterone from a dietary perspective. What about the harm from eating too much of the “Bad” fats? Intense training may be cardio-protective against the negatives from moderate amounts of saturated fat and cholesterol foods. Research suggests that those who consume more protein have higher Testosterone.[2] Those who eat more protein typically consume more animal foods higher in fat and cholesterol.
Основно наситените и ненаситените мазнини ли влияят в/у тестостерона ? С английският не съм много добре, но горе долу това разбрах !
п.с. - добре ли ще е временно да спра тренировки или не ?
[quote author=“alex”]п.с. - добре ли ще е временно да спра тренировки или не ?
Аз ще те посъветвам да минеш на гимнастически упражнения. Недей да спираш трен. просто премини на по... как да кажа... естествени упражнения. Ако спреш рязко, заедно с прием на някои неща които си приемал до скоро, може да стане още по голям “срив”. Така си мисля...
Пробвай да “вдигнеш рейтинга” с хранителни добавки, има доста които се отразяват много добре на “твоята част” 8)
Успех! :lol:
[quote author=“vanisher”]вземи трибестан пий по 1-2 грама на ден да видиш за какво говорим :)
Да, примерно!
Но по-скоро е до нагласа работата според мен!
[quote author=“alex”]Основно наситените и ненаситените мазнини ли влияят в/у тестостерона ? С английският не съм много добре, но горе долу това разбрах !
п.с. - добре ли ще е временно да спра тренировки или не ?
Не се сещам за нито една причина поради която да е добре да спреш тренировките. Да, мазнините са важни, но също и въглехидратите и протеините /индиректно/. Въобще увеличи за няколко дена калориите, за да видиш дали ще има подобрение.
Най-важното е да локализираш проблема, може въобще да не става въпрос за еректилна дисфункция, а за временно смущение, което може да е породено от куп неща.
Трибестана сигурно ще ти помогне, но при всички положения трябва да разбереш какво точно ти е.
Братле, имай предвид че след като си тренирал си и поуморен, а секса си е енергоемко упражнение. Тва първо, после не го взимай присърце, ами пробвай пак....то апетита идва с яденето..по-скоро ти е на психическа основа. А на въпроса ти ” дали се е случвало”- малко хора ще си признаят, но всеки е имал своето фиаско в леглото...то зависи и от партньорката.
Айде успех!
[quote author=“kara”]Братле, имай предвид че след като си тренирал си и поуморен, а секса си е енергоемко упражнение. Тва първо, после не го взимай присърце, ами пробвай пак....то апетита идва с яденето..по-скоро ти е на психическа основа. А на въпроса ти ” дали се е случвало”- малко хора ще си признаят, но всеки е имал своето фиаско в леглото...то зависи и от партньорката.
Айде успех!
Определено се успокоявам като ти чета поста :wink: Надявам се да е точно това, преумора и евентуално психика за това ще почина 2 седмици за да видя как е :)
Според мен е изключено това да се получава от добавките .... а след тренировка по принцип съм много изморен и може да не го дигна еи тъй за 5-6 секунди .... ама то си зависи и от човекъъъ....
Сорка,че се намесвам в темата ,ама все пак :)
Вземи си Йохимбин !Така зверски ще ти се прави секс,че незнам как ще успяваш да си обуваш гащите :))
Питай Питона :)))))))
Пич, щом ме препоръчват вече, значи ми се вдига рейтинга и твойта работа ще ти се вдигне
23.06.05
12:01
Всичко е до психика.
Абе от Йохимбето и другите билки психиката може доста да ти гръмне :) Дажи Имич е признавал, че му е ставало като на... от тия билки :)
по-здрави
Според мен както каза Ван Дийзъл (vanisher) Трибестана е твоето спасение не се бой не е вреден , и Ще рипа :D