17.07.10
09:31
Здравейте колеги.Моля за мнения за въпросната комбинация.
Мисля го за Септемвпи.
17.07.10
13:44
Разкарай го тоя Novedex XT, по - скоро ще навреди, отколкото да помогне. По - добре на негово място продукта на Driven Sports - Activate Xtreme.
ако държиш на новедекс-а, внимавай с дозата, а ако не - махни го и сложи друг тест-бустър на негово място.
17.07.10
16:08
Махай Novedex XT.
17.07.10
17:42
Благодаря за мненията до сега.Очаквам предложения за тест бустер,който най-добре да влезе в комбинация с MASS FX Power Pack ,без значение от цената.Саше,късмет на ATHLETIC EDGE в наградите на Bodybuilding тая година.
казано от Aleksandar Marinov на 17.07.10, 16:08:
Махай Novedex XT.
Защо да го маха. Какво му има. Дозата нали е 2 капсули вечер непосредствено преди лягане.
казано от Иво Радев на 28.08.10, 12:02:
Махай Novedex XT.
Защо да го маха. Какво му има. Дозата нали е 2 капсули вечер непосредствено преди лягане.
тя е 2 капсули, но на тази доза може да има проблеми със самолета ;) (от личен опит)
казано от FRANKO1 на 28.08.10, 14:41:
Махай Novedex XT.
тя е 2 капсули, но на тази доза може да има проблеми със самолета ;) (от личен опит)
В тази връзка за да не отварям нова тема искам да те питам още нещо:
Започнах отново тренировки след 10 месечно прекъсване. Целта ми естествено е бързо покачване на силата. но не искам да качвам килограми!!! Мисля да си заформя следния стак и ми трябват мнения.
1. T Bomb II - хормонен стимулатор
2. Cell Mass - креатинoва матрица или да взема Кре Алкалин? - важното е бъбреците да бъдат засегнати минимално!!!
3. Aзотен бустер - чакам препоръки за добре работещ такъв.
Очаквам отговори от всеки, като благодаря предварително.
казано от Иво Радев на 28.08.10, 15:55:
казано от FRANKO1 на 28.08.10, 14:41:
Махай Novedex XT.
В тази връзка за да не отварям нова тема искам да те питам още нещо:
Започнах отново тренировки след 10 месечно прекъсване. Целта ми естествено е бързо покачване на силата. но не искам да качвам килограми!!! Мисля да си заформя следния стак и ми трябват мнения.
1. T Bomb II - хормонен стимулатор
2. Cell Mass - креатинoва матрица или да взема Кре Алкалин? - важното е бъбреците да бъдат засегнати минимално!!!
3. Aзотен бустер - чакам препоръки за добре работещ такъв.
Очаквам отговори от всеки, като благодаря предварително.
Jack3d? PreSurge? NoXplode? Взимай един, има много в момента, ако уцелиш точния за теб добре, ако не го .. :) Superpump250..абе колкото искаш :Д