Страшна болка в китката !

17.07.10
20:33

Когато правя бицепс с кривия лост и изобщо с такъв (обратен) захват много ме боли ЕДНАТА китка ... при третата серия започва болката , а мога още ! Овързвах ги , стегах колкото мога , болката беше по-лека , но я има .. Какво да правя ? сега тази седмица почивах  ... Боли ме даже докато прикрепям лежанката на някой ! Ужасно е , моля ви помогнете нещо да се мажа ли , не знам ...

АН

17.07.10
20:37

Грешна техника, поне при мен беше така. Оправи си техниката и захвата.

17.07.10
21:31

казано от cecowe на 17.07.10, 20:37:

Грешна техника, поне при мен беше така. Оправи си техниката и захвата.

Мерси , ще видя дали правя нещо неправилно .. аа бтв , китката ме боли след като пусна лоста , а не по време на сериите :Х

АН

18.07.10
01:15

Загрявай я по-добре.

http://www.bb-team.org/exercise/2854/#axzz0tzZOylAL
http://www.bb-team.org/exercise/2148/#axzz0tzZPxGZ8
http://www.bb-team.org/exercise/2168/#axzz0tzZQjBV1
Само с лост би ти помогнало като загрявка.

18.07.10
07:53

Аз имах подобен проблем с предмишниците-като оставя лоста направо ми потичаха сълзи.Имаше един период от две седмици,в който нищо не можех да хвана-възпалени сухожилия.Реших го,като престанах да правя бицепс с лост,а с дъмбели.В последствие изобщо престанах и да го тренирам.

19.07.10
17:17

казано от junkhead на 18.07.10, 07:53:

Аз имах подобен проблем с предмишниците-като оставя лоста направо ми потичаха сълзи.Имаше един период от две седмици,в който нищо не можех да хвана-възпалени сухожилия.Реших го,като престанах да правя бицепс с лост,а с дъмбели.В последствие изобщо престанах и да го тренирам.

Мерси , но това не е решение за мен .. то бицепс ако не тренирам то какво остава ...

19.07.10
17:22

Прав си,няма какво друго...

20.07.10
11:07

казано от Андриан К на 19.07.10, 17:22:

хаха .. тва кърти.

пп. как да нема друго освен бицепса бе .. ако ти за гърди, гръб, крака, трапец ... не си ли чувал

Или като един в мойта зала (дето аз тренирам) с всяко влизане в залата грабва EZ щангата и почва бицепс .. ма тва е с всяко посещение! И ТИ ЛИ СИ ТАКА?

20.07.10
11:36

Явно никой от вас не усети иронията на @Андриан К
Жалко...

20.07.10
13:10

казано от hitsfromthebong на 19.07.10, 17:17:

... то бицепс ако не тренирам то какво остава ...

казано от Андриан К на 19.07.10, 17:22:

Хахахааха...  :D

казано от Madboy на 20.07.10, 11:36:

Явно никой от вас не усети иронията на @Андриан К
Жалко...

... или са се направили, че не разбират.  :D

казано от hitsfromthebong на 17.07.10, 20:33:

... Боли ме даже докато прикрепям лежанката на някой ! Ужасно е , моля ви помогнете нещо да се мажа ли , не знам ...

Здравей, hitsfromthebong!

Ако болката е постоянна - доктор!

Ако отшумява, ако не използваш подхват - за известно време ще използваш неутрален или надхват, също и при набиранията. Най-добре преустанови тренировките за бицепс за няколко седмици, макар, че като чета горните постове, няма да приемеш съвета ми. Аз лично не тренирам бицепс изолирано въобще 8-).

Още нещо относно техниката на сгъване за бицепс - опитай да “счупиш” китките, т.е. да ги огънеш навън. Така те няма да са претоварени и усилието ще влиза повече в бицепса.

Успех!

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1