19.07.10
20:11
Извинявам се ако има писано по въпроса ми,рових ама май не стигнах до точен отговор- проблем ли е ако смесвам извара със изолат,3-4 лъжици кисело мляко и 40-50 гр. ядки преди лягане,ще се усвоят ли пълноценно :?
Темата беше редактирана от jahRule на 19.07.10 20:12.
Няма смисъл от изолата преди лягане, изпии го сутринта след ставане, а вечерта яж към 150-200гр извара.
гадна ми е на вкус..трудно я ям а пия и бърнър и апетита ми е слаб.сутрин след ставане пак пия шейк преди закуската,не пестя.
със шоколадовия вкус на протеина(нектар) 1 пакет извара мога безпроблемно да изпия. какъв е недостатъка ме интересува ако има такъв..
19.07.10
21:22
Няма никакъв недостатък,щом изолата ти е в излишък.Пробва ли извара с кисело мляко и някакви ядки?
19.07.10
21:24
Ха,ха,така се получава като се разсейва човек.Видях че вече си опитал с мляко и ядки.
като си я направя тая смес мисля че мога само на нея да карам и няма да ми втръсне..ама протеина ще свърши в края на другата седмица така,пък е много левс :Р но пък като съпоставя цената на изварата с тази на пилешкото примерно,и белтъка съдържащ се в тях,излиза че ще си ги избия горе/долу парите :)). така че-оферта е :))
20.07.10
05:15
Пробвай да смесиш извара със сирене, някакво по-солено 2:1 3:1 нещо такова, може да ти хареса ;)
Извара и 2 супени лъжици зехтин върши също добра работа. Остави си изолата за закуска и/или след тренировка.
20.07.10
09:07
мани тая извара а си вземи от силата Dymatize 12 hours в момента е на промоция
казано от caihundrel на 20.07.10, 09:07:
мани тая извара а си вземи от силата Dymatize 12 hours в момента е на промоция
Колкото и да е евтина пудрата, ако няма проблеми с изварата, по-изгодна е именно втората - доза за 0.60лв за най-качествената.
Мнението беше редактирано от Стоянчо на 20.07.10 09:11.
20.07.10
09:13
а какво и е белтъчното съдържание на изварат?
казано от caihundrel на 20.07.10, 09:13:
а какво и е белтъчното съдържание на изварат?
22гр на 100гр. В 1 тарекла има 400 грама и струва 2.60лв. Дозата излиза 0.65лв.
Все пак това са стойности, посочени на етикета. Винаги гледам с едно на ум на етикетите, но същото може да се каже и за тези на протеините.
Мнението беше редактирано от Стоянчо на 20.07.10 09:43.
казано от Vask0 на 20.07.10, 05:15:
Пробвай да смесиш извара със сирене, някакво по-солено 2:1 3:1 нещо такова, може да ти хареса ;)
това е другия начин по който я ям само че слагам и краставици в бъркоча :)
Стоянчо, гадна ми е изварата без вкуса на изолата,гледам да не слагам цяла доза като си го овкусявам,но и имам възможност да не пестя,сутрин пак си го пия.А да попитам става ли изварата с протеин да я пия и през деня тъй като 2-3 пъти в седмично ми се отваря дупка в деня и немога да си нося месо или нещо такова? :)
20.07.10
19:30
Аз бих заменил изварата с 150 грама месо и си ОК
Относно Диматайз бих го пропуснал, все пак имаше и сериозни скандали с достоверността на съдържанието на техните протеини.
Вместо изолат ако имаш финансови възможности си вземи протеинова матрица, прайсмач на синта 6 , миофюжън или матрикс 5.0 от healthstore.
не брат нямам време всеки ден да си правя пържоли,а купените(готови) излизат доста по скъпо отколкото изварата,А и едвали имат много протеин в тях :D
последното ми питане е относно неусвоения протеин ? какво става с него-трупа се като мазнини или се изхвърля от организма? и кофти ли е че понякога ми харесва повече от обикновенно :Р и си го изпивам за 10 минути горе-долу 1 кило смес извара протеин вода и малко мляко ЗА ЦВЯТ :)
21.07.10
19:34
тва пък за даматайз за първи път го чувам
постоянно се носят такива слухове
чувал съм и за Ултимат
и за американ Уеи
Dymatize elite 12-hour protein не ми харесва изобщо, има вкус на петкомпонентния немски бъркоч
яко бие на бобец, не мерси
като ефект също е разочарование, не засища изобщо ...
21.07.10
19:59
вкуса наистина е пълен провал наистина
ама засища много добре