20.07.10
21:52
Аз съм момче на 14 и няколко месеца.Висок съм 1,73 и съм 80 кг. Обиколката на корема ми е 100,на гърдите 90 а на ръката 34 като нямам никаква мускулна маса почти.
Та някой може ли да ми каже какво да тренирам и с какво да се храня 2 месеца (тоест до 15 септември) защото дотогава нямам възможност да ходя на фитнес.
Разполагам с 2 гири по 3 кг и пружина.
10х много.
Темата беше редактирана от Тихомир Велев на 18.04.11 17:08.
Дори след 15 септември можеш да работиш над формата си. В основата е храненето, каквато и да е целта ти, макар ди да не си споменал конкретна такава. Ако не си тренирал досега, или поне не в зала, можеш да започнеш с кръгова тренировка (пиши в търсачката), за да добиеш двигателна култура, пък и ще прогресираш повече, от колкото с 4-5-дневни програми. Гледайки ти мерките предполагам искаш да отслабнеш и тъй като, ако, си начинаещ, за кратък период от време ще качваш мускулна маса и гориш мазнини едновременно в залата, като това трябва да бъде съпроводено от равномерно балансиран режим на хранене (в търсачката пишеш РБД). След това имаш избор или да се снабдиш с повече тежести/уреди, или да тренираш на лоста, на който лелките си тупат килимите пред блока, като освен това, да добавиш и други упражнения със собствено тегло (ккоремни преси, набирания, клякания).
Мнението беше редактирано от ~ DN на 20.07.10 22:06.