Искам мнения за размерите ми

22.07.10
21:51

Не разбирам нищо от мерки и искам да попитам как изглежда в тоя вариант.
Ето какво излезна:
дясна ръка студена - 35.7 см.
лява ръка студена - 35.2 см.
гръден кош - 114 см.
талия - 89 см.
ханш - 97 см.
бедро - 61 см.
прасец - 41.5 см.
ръст - 180 см.
тегло - 79.5 кг.

П.П. Преди няколко месеца бях 100 килограма!

Благодаря за мненията.

22.07.10
22:36

Огледалото е истината,сантиметър и кантар са огромна лъжа.

23.07.10
03:51

Според мен напротив. В сантиметъра и кантара е истината,а огледала има всякакви и зависи как ще застанеш пред тях.
Та по темата на Александър. Според мен сега си почти идеално. Широк гръден кош,сравнително добра талия,получава се трапец. Доста здрави крака, ако това е мускул,а не подкожни мазнини. Значи според мен ръцете са малки за килограмите ти и за тая гръдна обиколка. Можеш да видиш снимките в моя профил. Там съм на 75 кг, а ръцете са 39 см и топли стигаха 40,5-41 см. Би трябвало твоите да са минимум 39-40 и нагоре. “Златното сечение” в културизма е обиколка прасец=обиколка стегнат бицепс=обиколка врат.  :) Дано съм ти бил полезен.

23.07.10
10:24

тия мерки нищо не ми говорят
даи снимка

23.07.10
13:21

казано от Миро на 23.07.10, 03:51:

Според мен напротив. В сантиметъра и кантара е истината,а огледала има всякакви и зависи как ще застанеш пред тях.

А ако имаш “перфектни” мерки, а в огледалото изглеждаш като дроб (независимо от това, как се пъчиш пред него), какво правим?

23.07.10
13:31

ми друго си да е да кажеш на някоя мадама - Здравеи знаеш ли ръката ми е 43 студена и бутам 170 на лежанка??
направо ти припадат в ръцете.....

23.07.10
21:27

казано от Миро на 23.07.10, 03:51:

Та по темата на Александър. Според мен сега си почти идеално. Широк гръден кош,сравнително добра талия,получава се трапец. Доста здрави крака, ако това е мускул,а не подкожни мазнини. Значи според мен ръцете са малки за килограмите ти и за тая гръдна обиколка. Можеш да видиш снимките в моя профил. Там съм на 75 кг, а ръцете са 39 см и топли стигаха 40,5-41 см. Би трябвало твоите да са минимум 39-40 и нагоре. “Златното сечение” в културизма е обиколка прасец=обиколка стегнат бицепс=обиколка врат.  :) Дано съм ти бил полезен.

Значи откакто почнах диети тичане и такива неща всички мерки паднаха. Лошото беше, че първия месец когато бях на диета и тичах доста редовно не ходех на фитнес и част от мускулната маса изчезна, което се опитвам сега да наваксам. По въпроса за краката, те са може би най-изчистената и здрава част от тялото ми. :)

Хахахах 97 см ханш и 60 см бедро са здрави да... АМА ЗА ЖЕНА :) Ходи клекай малко

24.07.10
04:32

Мда...права си,дано му се отрази по-добре от колкото на мен,че нещо си прецаках крака и ся без клек 1 месец :D

03.08.10
21:21

Хоп пак на същата тема. :) Днес отново реших да меря... просто да видя дали правя нещо и ето какво се оказа известно време след началото на тази тема:
ръка: 37 студена, 38.5 след тренировка трицепс
гръден кош: 115
талия: 81
ханш: 97
бедро: 60
прасец: 41.5
ръст: 180
тегло: 77 кг :)

Няколко сантиметра е паднала талията, което много ме радва. А и друго нещо, което искам да попитам. Днес се разрових из списания и намерих тренировки за корем. В една от тренировките пишеше като упражнение удар (било то с пръчка, ръце и така нататъка) в корема би помогнало за изгаряне на мазнините в тази област. Въпроса ми е : Помага ли ?

Мнението беше редактирано от Alexandre на 03.08.10 21:22.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1