кре-алкалин отзиви

24.07.10
19:53

Здравейте!

Новия хит на форума кре-алкалин.Много се хвали,много се препоръчва наляво и надясно,но аз още не съм видял едно пълноценно мнение от надежден източник за ефектите му(на фона на сума ти мнения “пия го от седмица,много съм доволен”)

Общо взето ме интересива има ли някой който го е пил повече от месец и е документирал някакви реални покачвания в килограмите/силата/подобрение във визията си ?

24.07.10
20:52

Извинявам се за оффтопика,само искам да попитам какво представлява този “кре-алканин” ?

24.07.10
20:58

има търсачка ...

24.07.10
21:29

2 месеца съм го пил , много преди да нашумее във форума.
Формулата е патентована.
Работи си при мен, за разлика от моното.

казано от MaSTaH на 30.06.10, 19:22:

Вече 20 дни пия кре алкалина в период на чистене и НВД,купих си го с цел да ми даде повече сила и така и стана,за разлика от предните пъти когато съм бил на НВД,сега вместо да падат работните тежести,при някои упражнения те дори се увеличават,същото се отнася и за размерите в ръцете +1см в предмишницата и +0.5см в бицепсите,общо взето съм много доволен от продукта и определено за в бъдеще ще си го купя пак

...лошото е само,че на 25 ден получих лоша травма на ръката,след което се наложи да почина за 1 седмица и след това да почна с по-леки тежести,и все още не мога да се възстановя напълно,и да премина към нормални тренировки с нормални работни тежести.
Ако не беше тази травма,резултатите щяха да са още по-добри най-вероятно,но по някога така става :)
Не знам каква ти е целта на теб,ако става въпрос за покачване на маса,креатиновата матрица определено би бил по-добър вариант...

24.07.10
23:02

Не го усетих почти.

25.07.10
07:58

Нищо особенно е според мене, про версията може да е по-добра.

25.07.10
09:11

казано от emzo на 24.07.10, 21:29:

2 месеца съм го пил , много преди да нашумее във форума.
Формулата е патентована.
Работи си при мен, за разлика от моното.

В то вече не знам да има луд човек който да пие моно :) .... На мене ми е интересно дали може да се противопостави на креатиновата матрица... Спорен мен това е дилемата - кре-алкалин или матрица ?
Аз досега съм пил само  матрица ( гриин маг) , но се замислям дали да не мина на креалкалин... за тва ще следа с интерес отзивите от него.

25.07.10
11:32

При мен резултатът е обикновено 4-5 кг +(без видимо оводняване) след 60 дни употреба, което всеки път приятно ме изненадва  :) .

25.07.10
11:40

При мен също даде добър резултат (PEAK марка), но имаше и водна задръжка малко. Скок в работните тежести на някой групи с около 50% (гърди, трицепси, гръб). Но аз го бях взел не за маса, а за сила и издръжливост повече.

25.07.10
12:42

А горе-долу колко въглехидрати с него ?

25.07.10
12:53

казано от junkhead на 25.07.10, 12:42:

А горе-долу колко въглехидрати с него ?

Ами в порядъка на 70-80 гр на ден. Тогава бях на много лош режим (можех да ям само 2 пъти на ден), в който приемах основно белтък. Въглехидратите си ги набавях от малките Корнита. Просто като цял ден съм на инспекции по заводите на фирмата, в която работя, няма как да се храня нормално. Сега вече съм на нормален режим - 100 - 150 гр. въглехидрат (ограничил съм ги), ям по 5-6 пъти на ден и взимам Етил-Естер... засега не ми допада, но съм все още на 6-7 ден. В период на чистене съм да добавя.
102 кг, 183 см
Вземам: Mega-pro CEE, USP Labs Jack3d, MHP Anadrox, Lipo 6 Black.

Мнението беше редактирано от Xitap на 25.07.10 12:56.

25.07.10
12:56

Някой мазнинен маниак пробвал ли го е ?

25.07.10
13:17

Не съм доволен.

25.07.10
15:26

Бихте ли написали също колко време сте го пили и на каква диета сте били? :) (Juann &RIkoo; специално )

Maлкия очевидно за теб при добро ядене и трениране работи добре.Обнадеждаващо :)

Мнението беше редактирано от tra^la^la на 25.07.10 15:32.

25.07.10
15:48

казано от tra^la^la на 25.07.10, 15:26:

Бихте ли написали също колко време сте го пили и на каква диета сте били? :) (Juann &RIkoo; специално )

Maлкия очевидно за теб при добро ядене и трениране работи добре.Обнадеждаващо :)

Aз го пих 50 дена. След спиране на приема му обаче имаше сериозен спад в силата за около 1 седмица. След това стабилизирах на едно положение. Тогава бях на фотосинтеза, поради липса на време както писах, но след това минах на НВД към 20-я ден от започването на приема. Това от мен.

27.07.10
20:06

Само това ли сте ? :)

27.07.10
20:30

И аз съм заредил с една опаковка да го пробвам ,но не знам дали ще е сега.Какъв е най-удачният прием на продукта ?

Докато не вземеш и не пробваш,тука колкото и хора,колкото и мнения и отзиви да има...смисъл никакъв,по нищо от тук написаното няма да разбереш при теб ще действа ли или не,и това е за всеки един продукт,така че вземай една малка разфасовка и пробвай ;)
Най-удачният прием е както са написали хората;

За ОПТИМАЛНИ резултати :

1. В тренировъчни дни - 1-2 капсули с предтренировъчното и след тренировъчното хранене.
2. В нетренировъчни дни - 1-2 капсули със закуската.

...тоест 2 капсули на прием :) не виждам смисъл от икономии

Мнението беше редактирано от Костадин Христов на 27.07.10 20:36.

27.07.10
21:03

..

Мнението беше редактирано от Georgi_Vylchev на 27.07.10 21:04.

28.07.10
07:54

Аз лично подходих много песимистично къв тоя продукт - ебаси аз съм 90 кг и нагоре някакви си 3 грама креатин ще ги усетя ли пък било то и буферен ....Да ама не ...Креалкалина си деиства и то доста добре аз към много доволен е смятам да повторя .

28.07.10
11:13

Аз,че ще го пробвам ще го пробвам ;)
Темата беше по-скоро за да други хора да се ориентират,защото има доста препоръки да се позлва този продукт,но не и много впечатления на хора които вече са го позлвали :)

@Карло
Прахвалена история на фона на кое ? :) Имах малко време и почетох малк оза креатина,останах с впечатлението,че по-скоро гръмите креатинови матрици са прехвалена история на фона на обикновенния креатин ;) Но това си е мое мнение.

28.07.10
11:36

казано от caihundrel на 28.07.10, 07:54:

Аз лично подходих много песимистично къв тоя продукт - ебаси аз съм 90 кг и нагоре някакви си 3 грама креатин ще ги усетя ли пък било то и буферен ....Да ама не ...Креалкалина си деиства и то доста добре аз към много доволен е смятам да повторя .

Идеята тук е какво усвояваш, а не какво приемаш, че от моното като се превърне в креатинин, всичко си отива с урината, докато тук нещата не са така.

казано от tra^la^la на 28.07.10, 11:13:

Аз,че ще го пробвам ще го пробвам ;)

Имах малко време и почетох малк оза креатина,останах с впечатлението,че по-скоро гръмите креатинови матрици са прехвалена история на фона на обикновенния креатин ;) Но това си е мое мнение.

Аз лично съм страшно доволен от Селмас, примерно, но общо взето съм на мнение, че при повечето идеята е “да сложим няколко вида, пък все един ще подейства”.

28.07.10
13:00

казано от Finish First на 28.07.10, 11:36:

при повечето идеята е “да сложим няколко вида, пък все един ще подейства”.

мхм.
за мен беше доста интересно да прочета,че целта на различните видове креатин(малат,естер,глюконат и прочие)е повишено усвояване на самия креатин.иначе той като достигне до мускула прави едно и също.и от там вече ми се загуби мерака за креатинови матрици с гръмки рекламни надписи,защото повечето са просто един(или няколко вида–креатин + неща за по-добро усвояване(захар),но на каква цена.
сега имам намерение да пробвам няколкото вида за които се трвърди,че се усвояват най-добре(алкалин,етил естер и малат) и да намеря този който работи най-добре за мен.По тази тема ако имате предложения за най-изгоден вид от горните 3 изброени бих се радвал да ги чуя :)

28.07.10
19:07

CEEM на Generic Nutrition

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1