За Fyre, Spyce и Guggabolic

27.07.10
18:19

Здравейте, колеги! Нов съм във форума и се нуждая от съвет. Значи поръчах си продуктите на Syntrax- Fyre, Spyce и Guggabolic, но незнам как да ги комбинирам. Може ли някой да ми разясни как да ги пия - кое, кога и по колко? И може ли да пия и Л карнитин заедно с тях или става прекалено? Принципно искам да сваля около 7-8 килограма! Тренирам три пъти на седмица (че имам контузия и още се възстановявам), през останалите дни карам колело.

27.07.10
19:31

use search option

02.08.10
17:28

А може ли поне някой да ми каже, найстина ли е вреден приема на тези бърнери през лятото или няма проблем да ги взимам???

02.08.10
18:47

Не в интерес на истината, няма нищо вредно поне в една голяма част от тях. Специално в продуктите на Syntrax, няма да откриеш такива съставки, със съмнителен произход. Стака е добър и ефективен, доста хора са го пробвали, аз съм приемал основно FYRE и за мен е най-работещия фетбърнер.
Поздрави.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1