Колебая се.

27.07.10
19:29

След дълго четене из интернет пространството съм се спрял на определени видове протеини, но понеже опитът ми с добавки е почти нищожен избрах този раздел за да ви попитам за съвет.Спрях се на следните видове
100% Whey Gold Standard
Combat Powder
Syntha 6
Scivation Whey
Syngex

Става въпрос за разфасовка от 5 либри.Планирам да комбинирам един от горепосочените или евентуално някакъв друг вид за горе долу същите пари с Кре-Алкалин, като мисълта ми е да започна към края на есента с цел покачване на сила,постижения с тежестите и с подходяща храна да вдигна и личните килограми.Бих се радвал, ако някой даде мнения от личен опит, но като цяло приемам всякакви съвети.Кре-Алкалина също подлежи на смяна, но се съмнявам, че ще успея да намеря нещо по-ефикасно за тези пари.Вкусът не е наложителен, но ако има някакъв по-приятен - страхотно.Начини на приемане и допълнително ще прегледам, само една насока ще ми трябва.От това, което съм прочел най-добри отзиви като чели съм видял за Syntha 6, но очаквам насоки от по-опитните.Благодаря предварително ^.^

27.07.10
19:34

Протеините които си посочил не са в един клас.
Нали знаеш че няма как да се сравняват суроватъчен и комбиниран.

27.07.10
21:19

Да, Кре-алкалина ще е този, но мисълта ми беше, кой най-добре ще се върже с него, защото честно казано, няма да мога да дам разлика между различните видове протеини, но и на мен матриците най-ми допаднаха , поне от това, което прегледах.

27.07.10
21:27

Или да не го усети. Доста малко сме хората, но има и такива, другия път ще пробвам и етил естер.

Мнението беше редактирано от Димитър Михайлов на 29.07.10 04:05.

27.07.10
23:10

Понякога и самия проблем е в нашия телевизор.

Към автора - който да избереш - няма да сбъркаш. Чети и купувай. Успех.

Мнението беше редактирано от Fitness Freak на 27.07.10 23:10.

28.07.10
10:17

Ревюто на Комбат Пудрата ми се вижда по-добре и започвам да клоня натам.

28.07.10
13:05

Разлика няма да усетиш, вземи този, който ти е най-изгоден :)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1