да взема ли още нещо от САЩ?

29.07.10
07:28

Здравейте! На 24 години съм, опит 2 години, от няколко месеца не тренирам, на бригада съм за лятото в САЩ. Доста отслабнах, тъй-като по принцип лесно отслабвам, а и ка4вам много трудно кг. с огромни усилия. Както казах не тренирам от 3-4 месеца, храненето е много зле тук. Скоро се връщам в милата родина и запо4вам с фитнеса отново, имам огромно желание и хъс :) Взех си добавки оттук, цените са много по-изгодни... такава е реалността. Някои неща са 3-4 пъти по-евтини... Единствените добавки, които съм приемал изобщо са креатин, протеин, гейнър и глутамин. От САЩ сега поръчах следните: Optimum Nutrition - 100% Whey, Optimum Glutamine Powder, Optimum Creatine Powder, Optimum Flaxseed oil, Universal Daily Formula за начало, после продължавам с ADAM Now Foods. Та молбата ми е, давайте съвети за  нещо още дали да взимам и какво, докато съм тук на изгодните цени :) Целите са сериозно натрупване на ММ, естесвено добавките ще бъдат част от цялото - хранене 5-6 пъти на ден, да не изброявам до болка повтаряните храни ... :), тренировка наблегната на клекове, тяга и лежанка, и други базови и естесвено добра почивка. Както прочетох някаде из форума, някой беше казал нещо от сорта “почнах за да блъскам железата, а то цяла наука стана” ... култово :D

може и да не са за веднага, за по-дългосрочен план, добавките ... :)

30.07.10
22:44

Земи си Сайз он там има за  30 долара със доставка сичко ;)

30.07.10
22:48

Земи си 3-4 кофи протеин на оптимум, че тук цената е плачвена, там е изгодно. Може да пробваш Athletic edge nutrition IntrAbolic, чудесен продукт, незнам как върви като цена там. Гаспари ако имат добри цени са отлична фирма. Също може и джак3д, страхотен продукт на усп лабс.

Мнението беше редактирано от Riko на 30.07.10 22:49.

мерси за предложенията :) цените наистина са мнооого по-добри от в БГ, за 78 долара с доставка си взех големия пакет на Оптимум 100 % Уей , в Бг доколкото гледах някви сайтове , върви над 200 лв. Бих си взел повече кофи както препоръча, но немога да ги пренеса, много кг. ще стане багажа :) иначе ще помисля върху другите неща, добри изглеждат, фирмите са доказали се, цените са добре също... Jack3d го намирам за 20 долара .. :) Направо се ядосвам какви са цените при нас, нестига че заплатите са многократно по-малки, ами всичко е 3-4 пъти по-скъпо, преди да дойда в САЩ, не съм се замислял за добавки на топ-фирми, взимах някви евтини боклуци от БГ. Тук за 1 седмица изкарвам 300-400 долара, с който мога да се запася за 2-3 месеца с качествени неща ( и то на няква мизерна сравнително работа, да не говорим за по-нормалните). Поздрави, мерси на отзовалите се.

Само едно въпросче, ако взимам Jack3d с останалите добавки, който съм изброил , има ли опастност от предозиране на нещо, или някакви странични ефекти да се появят ? То като гледам състава, само креатин монохидрада май се съдържа в другите :) Не съм сигурен, затова питам, мерси.

31.07.10
05:44

аз бих си взел промишлено количествп ВСАА, глутамин и евентуално - креатинова матрица и азотен бустър .... или хапове (леки и с малък обем). протеин не бих мъкнал от там .... ориентирай се към леки, малообемни и скъпи неща (в бг)

31.07.10
06:26

Jack3d + Size ON max perf. бих взел аз + 3-4 кила БЦАА както каза Франко1. Все пак имаш ограничение на багажа, затова по-добре пропусни протеините , а си вземи повече малки кутии- буустери, креатинови матрици и т.н И от Бг  можеш да си вземеш прилични протеини, не се товари с тях.

мерси за съветите ;) протеина вече го взех, ще го домъкна, ама ще има място и за други неща (23кг куфар + 23кг ръчен, но ръчния ми е една раница само). Джак3д го поръчах и него :) Другите неща са сравнително малки - 2те кутийки витамини, креатина, глутамина и flaxseed oil-а. Сега ще разгледам още неща, най-вече БЦАА, избора е повече от отгомен на всичко, аз ги поръчвам от амазон. Все пак  не съм милионер де, няма да харча още много, че доста пари отидоха, а не се изкарват лесно :) мерси пак ;) А един въпрос, някаде четох, че по-добре стака да е с добавки на 1 фирма, както аз съм взел (оптимум предимно), вярно е нали, съставките се допълват и такива работи? А и малко ме притеснява, че толкова неща наведнъж ще пия, наистина поотделно са безвредни...Не баш притеснява де, така или иначе ще ги пия :D Просто размишлявам, затова и нещо друго ако купувам, май няма да пия всичко на куп, нз... ще видим, имам 1 месец да изкусоря всичко, и като се върна да почвам. Поздрави от САЩ:)

31.07.10
08:11

Не знам с какво се занимаваш в България,но ако имаш възможност остани в САЩ.Gaspari,BSN ,OPTIMUM са фирми ,които предлагат хай левъл продукция...Успех.

31.07.10
13:11

С какво изкарваше кинтите в САЩ. Джак3д 20 долара там, излиза общо 32 лева. В България е около 75 лева. Някъде повече, някъде по малко но там варира. Виждаш сам разликата. Нямам познати в САЩ, да ми купят някоя друга кутия, да им е платя после, много ме е яд, тук цените цепат мрака :Д

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1