29.07.10
09:33
Добър ден колеги,
Искам да Ви попитам какво ще ми препоръчате да си взема комбинирано ... т.е. протеин, креатин, аминокиселини и др. Занимавам се от една година с фитнес (ходя си постояно на зала) ... и някой друг ден на лостове. Като цяло тялото ми е добре оформено, но съм доста слаб от страна на килограми, затова бих искал да разбера кое ще е най-добре да си взема. За бюджета ... до 150 лв. няма да имам проблем.
П.П. Благодаря предварително! Надявам се, че темата и е на правилното място :)
29.07.10
09:48
Режимът трябва да е добър,за всеки случай го споменавам.
Иначе:протеин,креатин,мултивитамини.
Ще съм много благодарен, да казвате и марките на добавките :) ... защото искам да са качествени.
Протеин- който американски ти е по джоба.
Креатин - кре-алкалин EFX
Витамини- варианти бол, стига да са за спортуващи.
29.07.10
10:34
Според мен,ако не е ползвал до сега креатин,нека опита първо монохидрат.
Наистина марки бол,каквото и да вземеш от средна класа горе-долу е ок.При витамините now се водят като марка,която е ордавна в бизнеса с тях.
казано от az100yan на 29.07.10, 10:34:
Според мен,ако не е ползвал до сега креатин,нека опита първо монохидрат.
Наистина марки бол,каквото и да вземеш от средна класа горе-долу е ок.При витамините now се водят като марка,която е ордавна в бизнеса с тях.
х2. Пробвай обикновен креатин монохидрат първо ;)
Пил съм креатин монохидрат ... Scitec Nutrition (100% pure creatine monohydrate) ... но нямаше голям ефект ... затова искам да ми предложите нещо което да се комбинира (т.е да пия няколко работи комбинирано) ... т.е. като протеин + креатин + аминокиселини ... и т.н.
29.07.10
11:27
fitneshrani.com/stakove/pregled
Ето ти като за твоя бюджет,а ги хвалят много.
fitneshrani.com/stakove/produkti/hranitelni-dobavki-athletic-edge-stak-za-muskulna-masa
fitneshrani.com/stakove/produkti/hranitelni-dobavki-anabolic-stak-intrabolic-intraxcell-bez-stimulanti
Иначе какво толкова искаш да ти предложим?Основните неща са това-креатин(матрица,етил естер,кре-алкалин,три креатин малат);протеин(матрица;суроватка;казеин);витамини;азотен буустер;аминокиселни(бцаа или комплексни)
05.08.10
09:25
Или:
Протеин - Scitec
Витамини - Scitec
Креатин - ON
Аминокиселини - IronMaxx
Продуктите са страхотни и на достъпни цени. Със здраве!