Препоръчайте ми добавки

29.07.10
10:28

Здравейте,
На 19 години съм и вече имам 1 година стаж във фитнеса. Решил съм да си купя някакви добавки. До сега съм пил единствено протеин и креатин на Optium Nutrition, както и витамини, но вече са към свършване. Мисля да си взема аминокиселини, лглутамин още един протеин и креатин. Може ли да ми препоръчата точно какво да си купя. 78 кила съм , а целата е покачване на ММ. Мислех Анимал пак по едно време .. Ако може да ме насочите към човек от форума, който продава добавки да ме посаветва какво да си купя, но на лично да не става реклама. Бюджета ми е до към 300лв.

Поздрави,
Емил

29.07.10
11:07

протеин - матрица и суроватка; креатинова матрица; витамини;азотен бустър (евентуално) - има много марки - поразгледай отзивите във форума

29.07.10
11:16

Разгледай темата за вносителите, за да се ориентираш по-добре. Иначе протеин + креатин + витамини е чудесно комбо, ако имаш възможност можеш да добавиш амино/интра продукт и/или азотен буустър.

29.07.10
14:18

В сайтовете има толкова много продукти преглеждал съм ги, но все пак искам съвети. Относно какво и надеждни, изпробвани марки

29.07.10
14:29

Ето ти моето предложение : 10 либри протеин Сайтек + интраболик + кре-алкалин . Ще ти стигне за 2 месеца. Виж къде ти е най-изгодно и стреляй ;)

Мнението беше редактирано от korpusito на 29.07.10 14:31.

29.07.10
15:48

казано от korpusito на 29.07.10, 14:29:

Ето ти моето предложение : 10 либри протеин Сайтек + интраболик + кре-алкалин . Ще ти стигне за 2 месеца. Виж къде ти е най-изгодно и стреляй ;)

x2
Слушай @korpusito. Добави и едни хубави витамини. Вкарваш един азотен бустер с креатин (PreSurge Unleashed) и работата заспива.
Някои добри сайтове ще ти направят и супер намаление за стакове.

Мнението беше редактирано от Aleksandar Marinov на 29.07.10 16:09.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1