Комбинация или само протеин?

01.08.10
06:38

Здравейте искам да си взема протеин защото моя свърши.Пих на On gold standart и съм много доволен.Та въпроса ми е:Он Голд Стандарт 2кг + Universal amino 1900 325tab. или Scivation 10лб.Колебая се между тези две неща.Ще ми излезнат горе долу на една и съща цена,но протеина на Scivation не съм го пробвал и незнам дали е добър.Ако може да ми кажете кое е по добре.В случай,че е аминото+ протеина ще го комбинирам така:Сутрин-протеин преди тренировка-амино след тренировка-протеин и вечер преди сън-амино

01.08.10
07:43

Scivation

Съобщение за грешка  Постът Ви се дублира с вече съществуващ.

01.08.10
08:15

Добре,но нали всички казват че скивейшън няма добър вкус.А оптимума си е бил класика.Незнам много съм объркан ако може и други предложения

AN

01.08.10
08:56

Optimuma!

01.08.10
11:20

Optimum-a си е прецакня да си го вземиш в БГ, освен ако нямаш доста парички в излишък. Цените в щатите и цените тук са коренно различни, скъп е тук, защото е протеин номер 1 за 2006,7,8,9 година и е на отлична цена в Америка. Ех как ми се иска да жиевя понякога в щатите, мамка му ;(

01.08.10
11:37

Цената на която го купувам е 90 лв 2.270кг а Scivation е 160 5кг.Ако си поръчам Scivation от магазина на power&beauty; защото там е най-ефтин.Надежден ли е онлайн магазина им.И мога да си позволя и амино към Scivation.така ще е най-добре май

01.08.10
13:40

Поръчвал съм от Power and Beauty. Няма проблем с тях. Но ако наистина имаш вариант 90лв gold standart да си вземеш... взимай го.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1