Това Гинекомастия ли е ?? и как да се справя :)

01.08.10
10:32

Здравейте значи имам следния проблем ... писах вече тема но сега има и снимки та проблема е че гьрдите ми са леко изпькнати :) и странното е че като прекарам мн време вьв басейн да речем и после 20 мин са си стегнати или като се кьпя и излезна и ми стане хладно пак се стягат :) Качил сьм 5 снимки :Д тези означени сьс “С” са когато гьрдите ми са стегнати :) а другите сьс “О” са отпуснати :) Вярно че не са мн изпькнати но мен ме е срам :( да се сьблека пред приятелката си :) тва вече ми става от 1g. и половина някьде в началото имаше едни пьпки и ми казаха приятели че те сьщо са го имали и после се махат пьпките и гьрдите се стягат .. но на мен се махнаха пьпките отдоло но гьрдите не се стегнаха :) та кажете тжа Гинекомастия ли е и с лицеви упори мога ли да ги стегна ?? и ако ми кажете и др-ги упражнение у дома :) .. Благодаря Предварително

Темата беше редактирана от Mitko Slav4ev Je4ev на 01.08.10 11:04.

01.08.10
10:57

Не знам дали е гинекомастия или не, ама отивай в залата и започвай да тренираш както си му е реда. Ако има мускули, това което те притеснява в момента изобщо няма да го забелязваш, ама без тренировки няма да стане. Не е в зърното проблема, а в това че няма мускулчета ;)

01.08.10
11:05

В пубертета ли си? И на мен са ми така, казвали са ми, че ще се махне след пубертета ако продължа да спортувам и да намаля още % подкожни мазнини. Е ти нямаш подкожни мазнини да махаш, затова търпение.

01.08.10
11:32

Минах пубертета  и ми останаха така,а съм с никък % мазнини и не съм бил на забранени суплементи,че да е заради мн тестостерон обърнат в естроген.

Мнението беше редактирано от Николаи на 01.08.10 11:32.

01.08.10
12:11

priqtel i az sim s podoben problemot 3-4 godini 1vo bqha bolezneni top4eta v gardite posle se mahnaha i zarnata mi stanaha taka no pri poslednoto mi pose6tenie pri li4niq lekar toi mi kaza 4e shtom ima svivane pod vliqnie na dadeni faktori ne e ginekomastiq.. predpisa mi po vednuj dnevno kontrastni dushove smenqsh topla i studena voda i oblivash gardite taka nqkolko pyti + trenirovka za gardi v fitnesa vklu4vashta uprajeniq i za 3te 4asti na gardite :) opitai nadqvam se da vsi4ko da se polu4i dobre :)
pozdravi ot men

02.08.10
19:13

Iskam mnenie i ot nqkoi po-golqm :) ka4ih dr-ga tema i vsi4ki grumnaha 4e bilo ginekomastiq sega ima i snimki nikoi ni6to ne kazva ...

02.08.10
19:29

Според мен е гинекомастия. Това се получава, когато млечната жлеза е развита и избутва аереолата от вътре на вън. Това кара зърната ти да изглеждат подути и подпухнали. И аз имам същият проблем, и ще се радвам ако някой даде мнение за лечение без операция.

02.08.10
20:07

Пич проблема да ти е само в зърната ще си баси щастливия........аз кво да кажа като и гърдите са големи :D
Едни зърна да са.............с малко фитнес и като се постигне повече обем ще се размият

04.08.10
15:06

Модерация: нарушена точка 1.0 от условията за ползване.

Мнението беше редактирано от Димитър Михайлов на 04.08.10 17:12.

04.08.10
18:05

При теб всичко вече е приключило, от това повече няма да ти изпъкват и сега ти остава да трнираш и да качваш маса и ако качиш достатъчно почти няма да ти се забелязват, изпъкналите ареоли.

04.08.10
19:33

казано от Mitko Slav4ev Je4ev на 02.08.10, 19:13:

Iskam mnenie i ot nqkoi po-golqm :) ka4ih dr-ga tema i vsi4ki grumnaha 4e bilo ginekomastiq sega ima i snimki nikoi ni6to ne kazva ...

По-хубаво искай мнения от някои по-компетентни лица като доктори и т.н. те да ти предложат варианти за решения.

05.08.10
10:20

Това не е вапрос за форум а за лекар тои ще ти каже.Аз доколкото знам гинекомастиата се маха оперативно.

07.08.10
15:22

Как да ги стегна как да кача маса ?? с лицеви упори ще стане ли ...

07.08.10
17:33

казано от Mitko Slav4ev Je4ev на 07.08.10, 15:22:

Как да ги стегна как да кача маса ?? с лицеви упори ще стане ли ...

Просто и ясно - не.

08.08.10
11:44

Само с лицеви няма да стане. Хвани се яко със залата и бъди редовен. Ако нямаш възможност ходи на някои площадки, където има лост и успоредка, но пак ти повтарям, че трябва си редовен. Ако имаш дъмбели и щанга още по добре. Гледай да не са омазняваш, за да не стане проблема ти, още по видим. Качвай си маса и наистина няма да се забелязват. Пък аз съм сигурен 70%, че ще се махне този проблем ;)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1