Турнир по силов трибой за жени и състезание по вдигане от лег за мъже на 05.09.2010 в София

01.08.10
11:05

Здравейте, девойки,

аз лично съм много заинтересована и с удоволствие ще погледам на живо момичетата, които ще се състезават.
Повече информация тук и тук.
Етo и малко копи - пейст :

Марияна Маринова възобновява бившия Осмомартенски
ТУРНИР ПО СИЛОВ ТРИБОЙ ЗА ЖЕНИ
Тази година той ще се проведе на 5 септември, неделя, в гp. София.
След представянето на дамите по-късно в същия ден ще се проведе състезание по
ВДИГАНЕ ОТ ЛЕГ ЗА МЪЖЕ
Предвижда се награден фонд.

Доколкото разбирам, все още не e уточнена залата, в която ще се проведе състезанието.

Хайде да се преброим тук : )

Аз съм там със сигурност, даже отложих едно пътуване на същата дата, но просто няма какво да ме спре да съм там :D

Темата беше редактирана от Инис на 26.08.10 19:26.

01.08.10
15:38

Може и аз да дойда (;

01.08.10
17:48

И аз така, звучи интересно.

02.08.10
10:52

Повече информация : http://bg-muscles.com/?p=730

03.08.10
15:17

Здравейте на всички!
Радвам се на интереса към Турнира и ще ви очаквам на 5-и септември в София. Информация можете да намерите и на личната ми страница www.mariyana-marinova.de.tl В случай, че имате въпроси относно състезанието, не се колебайте да ме потърсите на e-mail: mariyanamm@yahoo.com, както и след 17-и август на GSM 0884 93 07 93.
Желая успешна подготовка на състезателите и спортни успехи на всички!
С поздрав,
Марияна Маринова

04.08.10
07:06

използвам повода, че има отворена тема
какво ви е мнението за развитието на бг женски трибой?
тренирам в зала на трибойци в горна оряховица-доста съм хилавичка за този спорт, затова съм само фен
но отборът отдавна не е имал  момичета-състезателки
а тези които се явяват на републиканското,са все познати лица от години
мъжкия трибой е на голяма почит,но какво се прави за момичетата?
като изключим аките мацки от форума,не виждам голямо желание у жените да се занимават с големи тежести

04.08.10
11:33

Много се радвам, че Марияна Маринова се включи в темата с повече разяснения.

Искрено се надявам още хора да изявят желание да гледат турнира - е, има още 1 месец до тогава, ако пък може и някой да участва и да каже - тъй де, да знам за кого да викам :D
Може да си направим една среща в стил “бб-тийм” и да се запознаем, който има желание за това.

Queen, ела да гледаме турнира и ще обсъдим на живо развитието на силовия женски трибой :)
Даже ще потърсим на място някой компетентен за допълнителна информация :)

06.08.10
08:12

мерси за поканата
хубаво е да има повече места за изява на момичетата
и да има качествена конкуренция между тях
само че софия ми е малко далеч,пък и пътуването е скъпо за бедна студентка:)
пожелавам успех на всички  и да стане хубаво шоу
и да го отразите добре,ей:)

Чакам го от месеци ;)
Със сигурност ще съм там. Като зрител :)
Стискам палци за по-голямо участие, ще бъде супер да се запознаем с повече хора от тук

19.08.10
23:28

Уважаеми участники и участници в предстоящия Турнир,
Очаквам заявките ви за участие на GSM 0884 93 07 93 !!!
Досегашната пълна липса на директни контакти с мен не ми позволява да създам каквато и да било представа за броя на участниците и техните категории, което силно затруднява адекватната организация на Турнира.
Обаждайте се или изпратете и-мейл mariyanamm@yahoo.com.
С поздрав,
Марияна

21.08.10
22:46

До всички интересуващи се от Турнира на 5-и септември:
В СЛУЧАЙ, ЧЕ ДО 25-И АВГУСТ /СРОКЪТ, В КОЙТО ТРЯБВА ДА УВЕДОМЯ СПОНСОРИТЕ ЗА БРОЯ НА УЧАСТНИЦИТЕ/, НЕ СЕ ЗАПИШАТ ДОСТАТЪЧЕН БРОЙ УЧАСТНИЦИ, СПОНСОРИТЕ НЯМА ДА ПОТВЪРДЯТ ПОДКРЕПАТА СИ И СЪСТЕЗАНИЕТО НЯМА ДА СЕ СЪСТОИ!!!
До момента съм получила само три заявки.

26.08.10
16:18

Ще го бъде ли?

26.08.10
17:10

Уж са добре за сега нещата, разбрах, че са се позаписали хора.

26.08.10
19:16

Ако категориите са:
Категориите в Турнира по Лег за мъжете ще са:
- кат. до 75 кг
- кат. до 100 кг
- кат. над 100 кг
Аз съм прецакан :), 82 килограма съм ....

26.08.10
22:17

Съжалявам, но трябва да ви съобщя, че Турнирът няма да се проведе.
Спонсорите оттеглиха подкрепата си. В случай, че в бъдеще има по-голям интерес, може би ще възобновим инициативата.
Пожелавам спортни успехи на всички.

26.08.10
22:19

Е толкова ли пък малък интерес имаше ?! :X

27.08.10
06:52

Ееее, няма що...щеше да е забавно доста да погледаме и да се порадваме на участниците. Здраве да е - следващият път ще се състои.

27.08.10
08:05

То май там е проблема, че всеки се “записва” , ама само за да погледа :D :D

27.08.10
08:14

Мина ми и на мен през ум :D
Освен следващия път да се запишем целия форум за участие, тъкмо ще стане истинска веселба...аз бих участвала, но трибоят ми не е повече от 260-270 кг., което не е кой знае какво, не е за състезание най - малкото.
Жалко, де - щях да викам за теб на лега :D

Мнението беше редактирано от Инис на 07.11.10 08:38.

27.08.10
08:27

В Същност хич не ти е малко трибоя, ама понякога трябва да се участва на олимпийският принцип.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1