Как се качва мускул,не сланина !?

Прескочи до:

11.08.10
15:01

30kg се качват за 3-4-5г. .... зависи какво си готов да жертваш за да постигнеш целта си ;)

12.08.10
04:10

Относно мача на UFC между Карвин и Леснар :X :X .Леснар не го харесвам(както и UFC пълни мишки са,но всички други фалираха,а американците са достатъчно тъпи или богати да дават луди пари за билет),когато в първия рунд Леснар пое 2 удара в брадата(първите в кариерата му явно),направо се насра,даже ми стана жално за него,обаче Карвин вместо да го довърши се предаде направо,такива хора без спортна злоба може да се видят само в UFC.
А по темата за масата:Смятам,че всеки си има различен метаболизъм или по точно се успокоявам с това,тъй като 100-200 грама на седмица :D:D яко фак.Искам да се видя 110кила,а пък качествата на мускулът после ще ги оправям.Предполагам,че до месец/два ще си проличи и ще кажа,какво е станало и колко качвам.Може да давате по някой метод за бързо качване,ще съм благодарен и ще избегна зацикляне.

12.08.10
18:36

Мляко, банани, свинско месо, картофи и ориз в промишлени количества. Ако ще качваш, поне яж истинска храна.

Недей да качваш с вафли и кроасани, че от такива “качвачи” нашите доктори ходят на екскурзия на Карибите, като “качвача” дойде с херния, кръвно и хипертония на 30 години.

12.08.10
22:23

казано от Ангел Василев Тодоров на 06.08.10, 20:02:

... Яж по 3гр. протеин на килограм телесно тегло, 700гр. ориз на ден, 200гр. овесени ядки, 200гр. извара, всичко това го добавяш къв трите си основни яденета за деня, които трябва да се състоят от червено месо и зеленчуци. Спазваш ли това гарантирам повече от 10кг. за 30дни.

Айде бе :)  Искам и аз :D

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1