Предната снимка беше след ставане от сън,в почивен ден,а тук все пак съм работил за гърдите. :)
18.10.10
19:26
За силата - без коментар ^^
Вече започваш да се оформяш и визуално ставаш още по-огромен!!!
След 6-7 месеца усещам, че ще си на съзтезателно ниво!
За силата - без коментар ^^
Вече започваш да се оформяш и визуално ставаш още по-огромен!!!
След 6-7 месеца усещам, че ще си на съзтезателно ниво!
Хаха.Надценяваш ме доста. :) Не мисля да се състезавам в каквото и да било.Искам да добутам 200 лег и след това се кротвам и започвам само с изометрично въртене на обръч. :D
При спускането много бързаш, контролирай движението!
Ами може и да прибързвам,но това е може би заради многото публика,която се бе насъбрала да гледа. :D Ела да видиш как пусках 180,когато пробвах макс.Сигурно 5 секунди, от страх да не ме смачкат :D
ПП:Все пак не забравяй,че моето е съвсем любителско вдигане,а не състезателно.
ИЗКРОМВАЧ.Направи ги на един дъх, изобщо не се мъчи според мен :D или просто така изглежда отстрани.А публиката ти се кефи на макс просто :D
Мнението беше редактирано от Нежния на 18.10.10 20:09.
ИЗКРОМВАЧ.Направи ги на един дъх, изобщо не се мъчи според мен :D или просто така изглежда отстрани.А публиката ти се кефи на макс просто :D
Ако се гледа клипчето със слушалки или колонки става ясно как ‘’жужат през цялото време’‘. :DНа някой даже му се привидяха 170. (giggle) В интерес на истината и аз очаквах,че ще направя 7-ца с мъка,но явно от еуфорията успях да изстискам цялата енергия и нещата се получиха.
Мнението беше редактирано от Любо на 18.10.10 20:15.
18.10.10
20:28
Карай ги да ти плащат билетче за шоуто :D
Карай ги да ти плащат билетче за шоуто :D
:) Надъхаха се и те покрай мен и някои от тях вдигнаха повече от обичайното.
ПП:Ето още една снимка,която е доста конфузна,но мен не ме е срам. :D
http://prikachi.com/images/771/2592771q.jpg
:) Браво за осмицата на 160! В първите повторения сякаш 60 буташ, с такава лекота върви. :D
А за снимката няма от какво да се притесняваш - човек като види такъв трапец и гърди, изобщо не поглежда надолу. :)
19.10.10
05:48
А за снимката няма от какво да се притесняваш - човек като види такъв трапец и гърди... :)
Да, определено...
Respect!
Мнението беше редактирано от Abs Illusion на 19.10.10 07:30.
19.10.10
07:04
A искам само да попитам, умишлено ли използваш толкова широк хват?
Браво, ти за нищо ги нямаш тея килограми :D
И на мен ми се вижда малко широко, но ако не те наболяват раменете - няма проблем, а и фактът, че вдигаш такива тежести говори сам по себе си.
Стига сте ме хвалили,че ще се размекна от кеф и следващият път няма да вдигна нищо. :D Този клип го направих не да се хваля,а да уверя недоверчивите,защото съм убеден,че имаше такива,които се съмняваха в постиженията ми,но просто им е било неудобно да си го признаят.
Миро: Така съм свикнал да държа лоста.Винаги съм се ръководел по резките.Ако не служат,за да ти покажат къде да хванеш лоста,тогава за какво са ? При раменните преси хватът ми отново е такъв.
Мнението беше редактирано от Любо на 19.10.10 10:09.
Браво! Иначе по реските се водиш, но дланта ти отвътре или отвън остава спрямо тях?
19.10.10
09:49
a.k.a The Boss, поздравления за постиженията!
Няма как да сме полезни с градивна критика, понеже се е снимало от ъгъл, който крие по-голямата част от биомеханиката. Другият път снимай от страни.
Браво! Иначе по реските се водиш, но дланта ти отвътре или отвън остава спрямо тях?
Имам предвид външните гладки пръстени на лоста.И съответно дланта е отвътре.На клипа се вижда ясно.
a.k.a The Boss, поздравления за постиженията!
Няма как да сме полезни с градивна критика, понеже се е снимало от ъгъл, който крие по-голямата част от биомеханиката. Другият път снимай от страни.
Благодаря.
Ще се постарая да направя.
ДЕН - 70
Тренировката:рамо,бицепс,трицепс,кардио
1.Рамо:
-преси зад врат от стоеж 3х8х75
-хеликоптер 2х8х60,1х8х65
-разтваряне на дъмбел настрани под наклон 3х8х16
-разтваряне на дъмбели за задно рамо от седеж 3х8х21
2.Бицепс:
-сгъване на прав лост от стоеж 2х8х65
-сгъване на дъмбели от стоеж 2х8х27
-скотово с дъмбел 3х8х27
-чуково с дъмбел 2х8х27
3.Трицепс:
-разгъване на скрипец 8х90,2х8х100
-разгъване с гръб към скрипеца,приведен напред,успоредно на пода 3х8х90
-френско с дъмбели със събрани лакти 2х8х21
-разгъване на дъмбел зад врат от лег /ребром/ 2х8х16
4.Кардио:
-20 мин.пътека.
19.10.10
19:19
До тука виждам само в тебе конкуренця Баце,мисля да те стигам тази зима...живот и здраве.И в залата в която тренирам няма дразнител.
Мнението беше редактирано от Spirit of Freedom на 19.10.10 19:20.
До тука виждам само в тебе конкуренця Баце,мисля да те стигам тази зима...живот и здраве.И в залата в която тренирам няма дразнител.
Няма да ти е трудно.Виж за нула време започна да вдигаш отново с големите кила.Звярът в теб още спи и чака да бъде събуден. (muscle)
И при мен няма,но сам си се надъхвам.Жалко,че живеем толкова далече иначе би било зрелищно да тренираме заедно. 8-)
19.10.10
19:54
Днес се напънах на макс без болки без нищо,гърба ми е в добра форма и го смазавам винаги,често претоварвам предмишниците заради него..оказа се че имам повече сила от колкото преди когато ме болеше рамото...тоо тва рамо си ме болеше даже и когато спях на него ,с врмето така съм свикнал с болката че сега като лягам и лягам пак на другата страна по навик.
Мнението беше редактирано от Spirit of Freedom на 19.10.10 19:55.
ДЕН - 71 / Почивен /
Падна ми рязко кръвното и се наложи да изям един шоколад !
Не ядох орехи,за да компенсирам малко калориите.
Пропуснах и приемът на No-Xplode.
ДЕН - 72
Тренировката:гърди,трапец,гръб,кардио
1.Гърди:
-наклонен лег 3х8х130
-наклонен лег за долни гърди 3х8х125
-пек дек със задържане 3х8х80
2.Трапец:
-повдигане на щанга зад гърба 4х8х80
3.Гръб:
-придърпване на скрипец зад врат 3х8х90
-придърпване на скрипец пред гърди с подхват 4х8х90
-гребане с щанга 3х8х132
-пулдаун с прави ръце 4х8х85
4.Кардио:
- 20 мин.пътека.
Забележка: От две седмици се боря с някакъв вирус.Опитва се да ме тръшне,но аз не се давам.Борбата продължава...
ДЕН - 73
Ето как се храня напоследък,ако някой е забравил или случайно не е запознат:
-фреш от грейпфрут
-доза протеин + 75гр.овес
-5 яйца на очи,10.гр.масло,50гр.кашкавал
-200гр.печено свинско,75гр.овес,краставица
-1,5хNo-Xplode
-TРЕНИРОВКА
-банан
-1,5 дози протеин
-200гр.пилешко филе + кофичка кисело мляко
-150гр.свинско каре + 4 яйца,10гр.масло
-50гр.сурови орехи
-доза Матрикс
Тренировката:рамо,ръце,корем,кардио
1.Рамо:
-разтваряне на дъмбел настрани под наклон 2х8х16
-повдигане на дъмбел напред 2х8х16
-разтваряне на дъмбели за задно рамо 2х8х21
2.Бицепс:
-сгъване на прав лост от стоеж 3х8х55 / много бавно изпълнение /
-скотово сгъване с крив лост 2х8х57 / бавно изпълнение /
-концентрично сгъване 3х8х23
3.Трицепс:
-разгъване на скрипец 2х8х100
-френско с дъмбели със събрани лакти 8х21,8х23
-разгъване на дъмбел зад врат от лег / ребром / 2х8х16
-кик-бек 2х8х16
4.Корем:
-молитва на скрипец 4х10х70
5.Кардио:
-20 мин.пътека
ДЕН - 74
Мъчи ме ужасно главоболие.
Тренировката:крака,кардио
1.Крака:
-клек 5х8х90
-лег-преса 5х8х220
-бедрено сгъване 5х8х75
-повдигане на пръсти с щанга на гърба 5х8х120,3х16х90
2.Кардио:
-20 мин.пътека.
ДЕН - 75 / Почивен /
Продължава да ме боли главата
ДЕН - 76
Днес болката поотшумя,но се чувствам зашеметен от лекарствата,които изпих през последните два дни.
Тренировката:гърди,трапец,гръб,кардио
1.Гърди:
-хоризонтален лег 3х8х120
-наклонен лег 3х8х100
-пек-дек 3х8х75
2.Трапец:
-повдигане на щанга зад гърба 4х8х70
3.Гръб:
-придърпване на скрипец зад врат 3х8х70
-придърпване на скрипец пред гърди с подхват 3х8х80
-гребане с щанга 3х8х112
-придърпване на хоризонтален скрипец с тясна дръжка 3х8х100
-пулдаун с прави ръце 3х8х80
4.Кардио:
-20 мин.пътека.
Питах Делев, ако нямаш нищо против бих искал да чуя и твоето мнението върху въпроса ми за но експлоуд. Направо копирам това, което попитах Делев.
“Искам да взема тази зима но-експлоуда и видях, че една мерителна лъжица е 20 грама, а ти пиеш по 35(((За Делев става дума, гледам, че и ти пиеш по 30-35 грама). Ясно, ми е че си привикнал от 1 доза и си увеличил, въпроса ми е след колко време почна да увеличаваш дозата, и ще трябва ли да стигнеш до 40 грама и отгоре даже? Понеже става доста неизгодно. За колко време привикна? Аз лично към всичко привиквам за дни. Примерно кофеин - по 400мг на ден не ги усещам, 600мг едва ли ще ме впечатлят и така. Та мислих да го пробвам, ама ако бързо се привиква :/”
Тази седмица завършвам втори 12-седмичен цикъл с този продукт.Аз съм изключително чувствителен към кофеинови напитки /може би защото не пия кафе/ и до ден днешен 2 дози от Експлоуда ‘’ме хвърля в джаза’‘.Препоръчах му го лично на Делев и момчето е изключително доволно от продукта.Не мога да ти гарантирам,че ще проработи по същия начин и при теб,но бих те посъветвал да го пробваш.
Ще го пробвам ;) Аз непрекъснато експерементирам вече :) Ще се намери предтренировъчния продукт, който търся,(макар, че зимата иде :D) не съм търсил кой знае колко - опитвал съм мостри от хот блъд - хуй. Джак3д - по зле от хот блъда. Преди време бях опитал мостра на анимал пъмп..Нямам кой знае какви очаквания, но при джак3д - нито напомпване, нито фокус, нито енергия, нито концентрация.Първите 1-2 лъжички работи и това е. Продадох половината на един авер :) Единствено ми съкращава почивките, но доста :) Може би привикнах към енергитиците от окси-то, те в джак3д са същите и затова не ги усещам. Трябва да спра да приемам кофеин 1-2 месеца.
Мнението беше редактирано от Riko на 25.10.10 21:36.
Ето това чака да бъде започнато:Но чак след около месец. До тогава от утре, ако съм по-добре започвам Fyre + PW.Сега се махам от РС-то,че главата ме цепи от него.
http://prikachi.com/images/49/2614049B.jpg
Мнението беше редактирано от Любо на 27.10.10 10:42.
Ето това чака да бъде започнато:Но чак след около месец. До тогава от утре, ако съм по-добре започвам Fyre + PW.Сега се махам от РС-то,че главата ме цепи от него.
Ооо да правилното решение за PW+PIT+Jack3d в момента съм на този стак и е нещо нечовешко.
Успех, следя дневника с интерес!
27.10.10
13:50
какво е PW+PIT
28.10.10
07:38
По-скоро ей на тоя в средата: :D
Ебаси животината!!!
К’ва е цената на стака, колко % (предполагам) беше отстъпката ? С удоволствие искам да ми кажеш как е тренировка със и без pw/pit. И 2те ли ще ги биеш в едно шише или ? Аз от джак3д съм крайно недоволен :P