12.08.10
14:07
Здравейте , аз съм 175 см 68 кг мисля да почна да свалям със сутрешно кардио на гладно 4 пъти в седмицата и без никакви въглехидрати през деня (само от млечните продукти малко ) и повече мазнини - зехтин , фъстъци , краве масло , кардиото ми ще бъде 30 минути HIIT плуване - 25 метра спринт свободен стил , 75 или 100 метра бавно свободен или бруст , та се чудя по време на това кардио за да предотвратя изгубването на ММ на какво да заложа като се чудя главно дали само глутамин да си зема или само Бцаа или глутамин и бцаа в 1 , двуомя се между тези 3 продукта Syntrax Glu Fm , Now branched chain amino acids и Scivation xtend , но клоня към глу фм-а понеже ще мога и по-късно през деня да пия по малко за да не губя много ММ като го карам на никакви въглехидрати , та какво е вашето мнение кой от трите продукта да избера ?
Екстенд- има най-добри възможности да ти свърши работа.А това без никакви въглехидрати е ... не бих го практикувал ако искам да запазя мускулна маса.Намален прием,ротация,вкарване на 0 ,но кетонна диета без въглехидрати е доста драстична мярка,плуването е трудоемък процес изисква доста сили от организма неминуемо ще започнеш да губиш маса,кардиото на гладно е добър варият(лично мнение) прави го на бцаа една доза екстенд преди и след кардио и 1 по-късно през деня ще ти набавят необходимите бцаа.Може да комбинираш с глутамин,преди и след кардио по 10 грама,има и по- удачни като цена варианти от Глу ФМ,но за мен трябва да имаш въглехидрат поне 50-60 грама овесени трици на ден.Не си нанасяй чак такъв стрес на организма(все пак си само 68кг надали има какво толкова да топиш).Хапвай здраво месо,омега 3-6 мастни киселини(за ставите,както и да поддържаш нивата на тестостерон-няма холестерол-няма тестостерон),можеш и да вземеш калций,магнезий и цинк за да не правиш крампи(често срещани при НВД).Натрия също не би трябвало да се изключва напълно(сол).
Надявам се да съм ти бил полезен.