15.08.10
08:19
Мисля да си купя витамини и минерали,но не мога да направя точния избор.Попринцип им нямам много вяра на този тип добавки (комплексните),понеже съм чел,че някои (примерно желязо и цинк) си пречели на усвояването.Но поради това че,тренирам футбол,а сега е доста горещо и с потта изразходвам много минерали,реших да пробвам..Та можете ли да ми препоръчате продукт,до към 30лв и да ми стигне за около 25-30 дена?
Пия през цялата година рибено масло,но според личната ми лекарка,не трябва да го правя в най-слънчевите,летни дни,понеже .. не знам си какво .. и от съображения за сигурност не пия сега лятото.
15.08.10
13:16
Ако отидеш в коя и да е аптека ще ти препоръчат някакъв сносен мултивитаминен/минерален комплекс.Иначе аз си купувах на BioTech едни мултивитамини , мисля , че бяха 120 капсули за около 20 - 25 лева и съм доволен.Иначе си прав за недостига за минерали в тези жеги.Опасничко е защото може да се стгине до крампи особенно при активна физическа дейност.
Да..тренировките не са леки,а жегите допълнително ги утежняват.На няколко човека от отбора им се случи да им се схване кракът на тренировка.Аз пия в момента едни хапчета Магнум антиспазми,в които има витамин Б6,магнезий и калий,но са в доста малки дози.И аз съм пил на тази фирма преди време,но витамините и минералите са в малки количества,ориентирах се сега към супер къмплийт формулата(ако така се казваха) на Ултимейт.