избор на витамини и минерали

15.08.10
08:19

Мисля да си купя витамини и минерали,но не мога да направя точния избор.Попринцип им нямам много вяра на този тип добавки (комплексните),понеже съм чел,че някои (примерно желязо и цинк) си пречели на усвояването.Но поради това че,тренирам футбол,а сега е доста горещо и с потта изразходвам много минерали,реших да пробвам..Та можете ли да ми препоръчате продукт,до към 30лв и да ми стигне за около 25-30 дена?
Пия през цялата година рибено масло,но според личната ми лекарка,не трябва да го правя в най-слънчевите,летни дни,понеже .. не знам си какво .. и от съображения за сигурност не пия сега лятото.

15.08.10
13:16

Ако отидеш в коя и да е аптека ще ти препоръчат някакъв сносен мултивитаминен/минерален комплекс.Иначе аз си купувах на BioTech едни мултивитамини , мисля , че бяха 120 капсули за около 20 - 25 лева и съм доволен.Иначе си прав за недостига за минерали в тези жеги.Опасничко е защото може да се стгине до крампи особенно при активна физическа дейност.

15.08.10
13:40

Да..тренировките не са леки,а жегите допълнително ги утежняват.На няколко човека от отбора им се случи да им се схване кракът на тренировка.Аз пия в момента едни хапчета Магнум антиспазми,в които има витамин Б6,магнезий и калий,но са в доста малки дози.И аз съм пил на тази фирма преди време,но витамините и минералите са в малки количества,ориентирах се сега към супер къмплийт формулата(ако така се казваха) на Ултимейт.

15.08.10
17:59

Виж витаминовите комплекси на NOW (няма по-добри). Може да ти излязат малко по-скъпо, но стигат за двойно повече време.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1