15.08.10
14:56
Здравейте.Имам няколко чуденки и бих се радвал на предложения от ваша страна :)
1.Предложете ми продукт за оптимизиране и подобряване на тренировката.За момента съм се спрял на джак3д + интраболик.
2.Търся нещо за подобряване на съня.Нямам проблеми с качеството му,но заспивам адски трудно.Ориентирал съм се към ЗМА и 5 НТР.
3.Кой са най-изгодните американски протеинови барове на пазара в отношение съдържание/цена?
Благодаря предварително :)
Темата беше редактирана от Тихомир Велев на 20.04.11 17:23.
1.тук не мога да кажа, защото тренировката ми я подобрявам с храната, амини, протеин...т.е. без ускорители и т.н.
2.перфектрна комбинация е 2 хапчета 5ХТП + Габа
3.зависи, с какви източници на протеин искаш да са? По принцип ям от тези - healthstore.bg/Supreme-Bar-Shokolad-i-Karamel-s-Iadki-96-g.html - 30гр протеин с изолати като източници (суроватъчен и млечен). Това е най-вкусният протеин на пазара, все едно ядеш сникерс! Почти няма захари, повечето карбс са от алкохоли.
Мнението беше редактирано от Стоянчо на 15.08.10 15:38.
Благодаря Стоянчо.Ще разгледам и ГАБА-та като допълнение към стака. :)
За баровете-търся такива с качествен протеин и максимално количество бавни въглехидрати.По принцип тези на Детур ми се въртят в главата,но напоследък много вносители навлязоха с различни марки и не искам да изпусна нещо изгодно поради неинформираност.
15.08.10
15:59
Баровете на нутрим са с допълнително фибри. Помисли си!
Щом търсиш и въглехидрат да има, Детур са много добър вариант. Виж и Мамут - това нещо наистина засища за дълго.
Мнението беше редактирано от Стоянчо на 15.08.10 16:10.
15.08.10
16:51
казано от anonymous на 15.08.10, 15:59:
Баровете на нутрим са с допълнително фибри. Помисли си!
Да и найлон слагат като допълнение - не за друго, а да си имаш ей така за по-добро храносмилане ;)
Автора даже е подчертал американски.