Геритамин

DO

02.03.05
14:36

Та искам да ви питам дали ще ми помогне за стрии и какъв му е по-точно ефекта , какво друго препоръчвате за стрии?

02.03.05
19:49

Geritamin това е комбинация от витамин Е и витамин А.От няколко месеца е спряно проиводството на препарата,така че ще ти е трудничко да се снабдиш с него.Определено действа добре на общия вид на кожата,но за стриите конкретно не мисля,че ще ти помогне.

AR

02.03.05
20:35

Тези витамини (Е и А) са и антиокиданти.Но наистина едва ли ще имат ефект върху премахването на стриите.Чувал съм за някакви кремове но незнам имената им.Попитай в някой магазин за козметика най-вероятно те ще са наясно по този въпрос.

DO

02.03.05
21:12

ае казаха ми че това предпазвало до 1 степен от появяването на стрии в бъдеще а от тея кремове аз не съм чувал на накой да му е подействал вие ко мислите ?

DO

04.03.05
09:35

та какво бихте ми препоръчали за стрии ?

04.03.05
10:25

Има един крем на “Виши”,препоръчват го да се използва по време на бременност при жените,ако ти се дават повечко парички върши работа.Предпазва образуването на стрии и донякъде заличава старите.Продава се в по-хубавите аптеки и магазини за козметика.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1