22.08.10
15:25
Здравейте,тъй като ще се местя да уча в софия и ще живея в квартал Слатина искам да попитам за фитнес зала там,с не много скъпа карта,да не е голям лукс нещо обикновенно,но да върши работа.Благодаря предварително
Ако цената е приоритет - в училището тренировката е 1.50, а картата е 30 лв за 30 тренировки, до колкото си спомням.
Трябва да имаш здрав стомах или запушен нос обаче, щото смърди ужасно.
малко след у-щето е JK, не е лошо, чисто е и не смърди, цена на тренировка 6 лв. Карта 60 лв за 12 тренировки.
казано от balicho на 22.08.10, 17:27:
Ако цената е приоритет - в училището тренировката е 1.50, а картата е 30 лв за 30 тренировки, до колкото си спомням.
Трябва да имаш здрав стомах или запушен нос обаче, щото смърди ужасно.
За кое училище говориш ?
Говори за 148-мо най-вероятно. Аз съм бил и в Хореографското на “Шипченски проход” (нз дали още функционира, но и не го препоръчвам - малко е!). JK ми е скъпичко. Досега ходех в Дескрим (някъде 2 години), ама се оглеждам за смяна на обстановката малко ... Затова и гледам тази тема. Ама много слабо сте се представили .... почти няма мнения :(
казано от CTaHu на 26.08.10, 19:41:
Затова и гледам тази тема. Ама много слабо сте се представили .... почти няма мнения
Може да идеш на стария Академик. 3лв е тренировката(не съм сигурен на 100%), но не знам с какво разполага залата.
Мнението беше редактирано от Fallen на 26.08.10 19:47.
казано от gips на 26.08.10, 19:46:
Може да идеш на стария Академик. ...
Минавам оттам напът за Плиска и макар никога да не съм тренирал в тая зала, все пак съм хвърлял по едно око да видя с какво разполага. Еми да ти кажа то хич не е много. Но пък става ... да! Някак атмосферата там не ме предразполага към тренировка, иначе залата не е толкова лоша ;)
11.09.10
14:40
Ако ходиш на стария академик е по оферта от училището ,защото фитнеса е по добре, а и на академик тренират мом4етата от американския футбол ;) може да се зарибиш