Здравей и то мен.
Ето го обещания поглед в ТВОЯ дневник :) .
25/09/2010г
- кафе с мляко, мюсли
- кашкавал, салата
- кафе с мляко, малко черен шоколад
- моцарела, салата
Критикуваш ме, че ям много белтъци, аз тебе че хич не ядеш такива.Кучетата си лаят кервана си върви :D .В случая дори и читави въглехидрати не виждам ( моля за поправка ако греша, а и по мои виждания това мюсли не влиза в представите ми за читав въглехидрат ).Не знам какво имаш против НВД , но всеки с вкусовете си и все пак ТВОЯТ режим как се казва - дай линк за да прочета нещо повече за него :) :P .
Защо не разхвърляш малко повечко храната примерно на 5-6 яденета и не замениш мюслито с чисти овесени ядки ?
Мъничко оффтопик но дамските дневници са много по интересни от мъжките , особенно от към менюта и режими, а и по лично мнение вие много повече си помагате за изграждане на режими и обща подкрепа - поздравления.
Пожелавам ти хубава вечер.
Мнението беше редактирано от Ентусиаст на 25.09.10 16:57.
25.09.10
17:07
Ейййй :)
Мюслито ми е Perfect, а режимът ми се казва Моят режим :D , а линкът към него е моят дневник (giggle)
Белтъчините даже още ще ги намалявам :)
PS: Днес съм в еуфория и ме е хванала лигата ;)
Ако искаш просто кантара да покаже по-малко килограми, и все още да си мазна без грам останал мускул, продължавай да не ядеш белтъчини ;)
аз не виждам колко още могат да се намалят, освен ако не смяташ да минаваш на фотосинтеза.
Режимът ти май се казва самоунищожение, вземи вкарай някоя пържола.
Мнението беше редактирано от Madboy на 25.09.10 17:15.
25.09.10
17:11
незнам защо върлува мнение, че мъжете обичат мъжко поведение от жените... не ми ли се полигави и поглези едно момиче какво момиче е .... хич не обичам мъжкарани сериозни и скучни
Обичаш да държиш бика за рогата ? И аз не бих се отказал от такъв режим - кафенца , мляко , банани , шоколад - много ми се глади косъма и на мен от такива режими - направо си угаждаш прилично мен ако питаш :P . Браво за високия дух и добрия тонус.
25.09.10
17:36
(bow) /bow/ (sun)
Workin’ that body body
She movin’ that body body
And when she workin’ that body body
You gotta pause ...
They know they never could touch her
She’s as hot as the sun
They can go on and try
The way she moves like a fast car
Got you turning your head
Wanna get in and drive ...
The flyest thing I’ve ever seen, oooh
She’s got a body like a dream machine, oooh
The way she moves is like a fantasy, oooh.
HOT HOT HOT :P
Мнението беше редактирано от dance_girl на 27.09.10 08:12.
25.09.10
18:04
ей ей ще падне потника после да не чудиш защо целия форум е онлайн цяла нощ ! :P
25.09.10
18:08
:D :D :D
Нещо са ме ударили здравата хормоните (wasntme) (blush)
25.09.10
18:09
ахх.. и вас жените хормоните са ви хванали не по-малко от колкото и на нас само, че се правите на примерни
сори за спама ама .... (blush)
25.09.10
18:29
казано от kristiancho на 25.09.10, 17:11:
незнам защо върлува мнение, че мъжете обичат мъжко поведение от жените... не ми ли се полигави и поглези едно момиче какво момиче е .... хич не обичам мъжкарани сериозни и скучни
Абе Kристиянчо, ти освен да се сваляш на мацките тук, да се лигавиш и в следствие на това да не даваш грам полезен съвет, друго можеш ли? Вярно, че тук е малко спам-територия, обаче от теб освен лигавене и тъпи съвети(най-вече съгласяване с тяхното глезене, което си е чист само-терор на тялото...) не съм видял. Айде вземи се стегни, дръж се като мъж и не мисли само с едната глава!
@dance_girl :
Ако намалиш още малко белтъчините даже и фотосинтезата ще минава за високоенергиен режим в сравнение с твоя. Нагоре ти го казаха - ще свалиш кила, мазното ще остане, а мускулите ще си заминат. Прегледай си началото на дневника и историята ти, за да си напомниш през какви адски кръгове си минала. НОВИНА - честито, ПОВТАРЯШ ги.
25.09.10
18:35
като се стегна и ми искача много брутално пресата трябва да кача снимка някой път :) ( като на Декстър ) а ти като искаш си ходи с ‘’сериозните’’ и умирай от скука с тях :) и как точно съм почнал да свалям dance girl незнам ама щом казваш...
Мнението беше редактирано от Кристиянчо на 25.09.10 18:36.
25.09.10
18:58
после аз съм мислил с долната глава... :D:D
25.09.10
20:46
казано от kristiancho на 25.09.10, 18:35:
като се стегна и ми искача много брутално пресата трябва да кача снимка някой път :) ( като на Декстър ) а ти като искаш си ходи с ‘’сериозните’’ и умирай от скука с тях :) и как точно съм почнал да свалям dance girl незнам ама щом казваш...
Очевидно акъла ти не е особено много. Малко ме интересува кое как ти изскача, явно на 2рия етаж отдавна всичко е поизскочило. Тука не става дума кой е скучен и кой е интересен, а че пригласяш и окуражаваш някого да си прецаква здравето. Но по-важно е да се полигавиш, нали?
26.09.10
05:24
Що бе мъжете ‘’сериозни и скучни’’ ли са?
26.09.10
07:08
не сме скучни мъжете определено има една английска поговорка ‘’Ако можеш да накраш жена да се засмее можеш да я накараш да направи наистина всичко’’ И как точно съм я подтикнал да си прецака здравето ? това, че не я критикувам как се храни нали я критикувате достатаъчно или как тренира вообще не съм засягал тези теми в моито коментари даже те бяха извън фитнеса като цяло и се говореше за друго ? стига си се заяждал.... Кому е нужно това ;)
ПС: мъжкарите мъже са забавни ама мъжкараните жени са скучни според мен :) пак внасяме негативни емоции в дневника й ! спрете малко колеги
Мнението беше редактирано от Кристиянчо на 26.09.10 07:17.
26.09.10
12:38
Чакай да прекъсна малко мъжките разговори ... :)
Днес е много мързелив ден, не ми се стои на едно място, а пък няма и какво да правя. Свикнах да си имам самостоятелна стая миналата година и сега ми е кофти със съквартирантка. Трябва да се съобразявам с много неща и като е по цял ден тук и ме хващат лудите (wasntme)
26/09/2010г
ХРАНА:
10:00 – кафе с мляко, 5 сл мюсли
12:00 – 1 ябълка
14:00 – омлет от 2 яйца, кашкавал, чушка
16:00 – кафе с мляко, ядки микс /бадем, кашу, червена боровинка/
18:00 – салата зеле и моркови
———————————————————————————————-
Танц на деня :)
Man’s world
PS: Ей, септември си замина, още малко и почват лекциите.
Здрасти от мен ,
Храната пак е майко , мила
ХРАНА:
10:00 – кафе с мляко, 5 сл мюсли
14:00 – омлет от 2 яйца, кашкавал, чушка
16:00 – кафе с мляко, ядки микс /бадем, кашу, червена боровинка/
18:00 – салата зеле и моркови
Освен двете яйца друг белтък май не виждам.Потърквам очите , поглеждам втори път - и пак не виждам.
Не ти се яде месо ли , или паричките не стигат? Хапвай поне малко риба - гледам че предишните дни поне това си хапвала.
Омлета да го беше направила от четири яйца и го яж два пъти ( и аз не съм голям фен на яйцата - но на теб може повече да ти се услаждат ?).Тая ябълка в 12.00 хич не я брой за ядене - стават четири—ако искаш ефект направи ги някак си пет , по добре шест за деня.Упорито продължаваш с простите захари - тая червена боровинка не ми звучи никак добре.Надявам се поне тия кашута да не са били пържени .
Хубав ден !
26.09.10
13:51
Всъщност месо и яйца не обичам много, рибата ми омръзна. На мен ми дай млечни и ме остави :D
Ядките са сурови, споко, знам какво да ям. А прости захари никъде няма самостоятелни, а и са много малко - не е проблем.
За мен плодовете и зеленчуците са си ХРАНА, а не просто допълнение към нещо си друго ;)
Май не е толкова зле, колкото го описа - зависи с какви очи гледаш :)
През каквито и очи да го гледам, се храниш зле. Имаш само едно хранене за целия ден. Не, плодовете не са храна, зеленчуците още по-малко.
Както искаш де, ти си знаеш явно. Няма да ти пиша повече в дневника.
Мнението беше редактирано от Петко К на 26.09.10 14:18.
26.09.10
14:43
казано от Кому е нужно на 25.09.10, 18:29:
Абе Kристиянчо, ти освен да се сваляш на мацките тук, да се лигавиш и в следствие на това да не даваш грам полезен съвет, друго можеш ли? Вярно, че тук е малко спам-територия, обаче от теб освен лигавене и тъпи съвети(най-вече съгласяване с тяхното глезене, което си е чист само-терор на тялото...) не съм видял. Айде вземи се стегни, дръж се като мъж и не мисли само с едната глава!
Време беше някой да го каже. Благодаря ти, че ми спести писането.
Колкото до дневника - честно казано си личи, че момичето не я интересуват толкова съветите, към които тя е безразлична, ами по-скоро вниманието, което й се обръща. Въпросът е, че и то ще си отиде, защото цялата идея на дневника се губи, когато липсва режим на хранене, тренировки и т.н. Ето, Петко се отказа да обяснява как ябълка в 12:00 на обяд не е Ядене. За радост на момичето и аз няма да коментирам повече в този дневник.
26.09.10
15:26
казано от kristiancho на 26.09.10, 07:08:
не сме скучни мъжете определено има една английска поговорка ‘’Ако можеш да накраш жена да се засмее можеш да я накараш да направи наистина всичко’’ И как точно съм я подтикнал да си прецака здравето ? това, че не я критикувам как се храни нали я критикувате достатаъчно или как тренира вообще не съм засягал тези теми в моито коментари даже те бяха извън фитнеса като цяло и се говореше за друго ? стига си се заяждал.... Кому е нужно това ;)
ПС: мъжкарите мъже са забавни ама мъжкараните жени са скучни според мен :) пак внасяме негативни емоции в дневника й ! спрете малко колеги
Да, всички които се опитваме да й кажем, че НЕ СЕ храни здравословно и няма грам полза, а се самотероризира сме лоши, а ти си добър като не я критикуваш. Продължавай да я насърчаваш да яде по 200-300гр тревица дневно. Хипер-полезно е.
Снощи мислех да спестя твърде острият тон, но след този ти коментар с чиста съвест заявявам, че си кръгъл идиот.
За @dance_girl мога да кажа, че докато акъла й не премине границата от 13-14 години ще се чуди защо не може да свали килограми или защо ги връща скорострелно след сваляне.
26.09.10
15:55
Wow, вече се чудя кой от всички е по-голям джентълмен (bow)
Пфф кристияне тебе те има във всяка тема с по над 10 поста и то 90% от които спам !
@Dance_Girl Храната е много зле ( не ,че моята в момента е добра де .но .. ..)
Не ти се яде или ?
Хапвай повечко месо ,яйца,сирене ,че протеина е много малко
26.09.10
16:50
кръгъл,триъгълен идиот се тая... ако искам да я впечетля си има начини и това дали да я критикувам си е моя работа.Това,че не я критикувам не значи, че съл съгласен с храненето и незначи, че съм и несъгласен.И да повечето ми мнения са спам ама като ме нападате по 3,4-ма наведнъж така се получава.Айде повече не говорете по мой адрес да не пиша пак и всички да са щастливи и спят усмихнати
ПС: някой като не се храни според вашите представи вече няма да му гледате дневника, няма да му говорите, сърдите се, заяждате се ... недей толкова затворено да живеете. Усмихвайте се повечко
Мнението беше редактирано от Кристиянчо на 26.09.10 16:55.
Кристияне как заобиколно човек да ти каже да млъкнеш ? Явно никой не намери начин.
Първо мисли, после пак, брой до 10, помисли пак, и тогава драскай, форума се превърна бгмама, басИ!
п.с. Това не са “нашите представи за храненето” - това са правилните в общи линии, аз лично диета била тя ВВД, ВМ РБД и каквато и щеш да е, не зная в никоя от тях да се яде протеин колкото едно бебе пиещо мляко...
Мнението беше редактирано от Madboy на 26.09.10 17:06.
26.09.10
17:13
Не виждам защо Кристиян трябва да млъква, даже макар, че е малък, се изказа най-умно за срам на “по-възрастните”.
Айде стига вече сте нападали, осъзнайте се малко.
Понякога хората са много жестоки и не се замислят какво причиняват на другите с непремерените си думи.
Повече няма да продължавам този безсмислен спор ...
казано от dance_girl на 26.09.10, 17:13:
Не виждам защо Кристиян трябва да млъква, даже макар, че е малък, се изказа най-умно за срам на “по-възрастните”.
Айде стига вече сте нападали, осъзнайте се малко.
Най-умно???What? С хиляда правописни грешки!!!?? Ще надминем бг мама :D
26.09.10
17:52
казано от Hiya на 26.09.10, 17:31:
казано от dance_girl на 26.09.10, 17:13:
Айде стига вече сте нападали, осъзнайте се малко.Най-умно???What? С хиляда правописни грешки!!!?? Ще надминем бг мама :D
x2
Трябва да си вземеш бележка от хората по-горе. Храненето ти наистина трябва да се подобри доста - нали гониш някакви цели все пак. И как пък взимаш насериозно само най-несериозните коментари в дневника ти. И извинявай ама с тея звездички и сърчица и пухчета и заврънтулки и прочее сърцераздирателни елементи на аватара и в галерията.... ти да не си на 13?
26.09.10
18:07
dance_girl, това, че някой се е съгласил с твоята гледна точка, все още не я прави правилна. Опитваме се да ти помогнем. Не желаеш - ОК. Ако ще се почувстваш по-добре, аз също мога да ти кажа да продължаваш да се храиш така. Е, няма да постигнеш желаното, но... хайде да не задълбаваме толкова, нали?
Ако търсиш съгласие - имаш моето. С това хранене, обаче, няма да постигнеш нищо (или ще постигнеш нещо, което гарантирано няма да ти хареса).
Мнението на Кристиян категорично не е най-умното и всички, които искат да са ти от полза, ти го казаха. ОК, килограмите са си твои, фигурата също, животът - и той. Както искаш... имаш глава на раменете си. Получаваш съвети от хора с опит и знания. Слушаш хора, които нямат нито едното от двете. Действай.
27.09.10
05:41
казано от dance_girl на 26.09.10, 13:51:
Всъщност месо и яйца не обичам много, рибата ми омръзна. На мен ми дай млечни и ме остави :D
Ядките са сурови, споко, знам какво да ям. :)
Не си личи!!
27.09.10
05:41
казано от Кольо Пияндето на 26.09.10, 18:07:
dance_girl, това, че някой се е съгласил с твоята гледна точка, все още не я прави правилна. Опитваме се да ти помогнем. Не желаеш - ОК. Ако ще се почувстваш по-добре, аз също мога да ти кажа да продължаваш да се храиш така. Е, няма да постигнеш желаното, но... хайде да не задълбаваме толкова, нали?
Ако търсиш съгласие - имаш моето. С това хранене, обаче, няма да постигнеш нищо (или ще постигнеш нещо, което гарантирано няма да ти хареса).
Мнението на Кристиян категорично не е най-умното и всички, които искат да са ти от полза, ти го казаха. ОК, килограмите са си твои, фигурата също, животът - и той. Както искаш... имаш глава на раменете си. Получаваш съвети от хора с опит и знания. Слушаш хора, които нямат нито едното от двете. Действай.
x2
казано от dance_girl на 24.09.10, 10:22:
Мерси, Pepitas!
Чела съм я статията, днес мисля, че е по-добро менюто :)
А разбра ли нещо от статията, научи ли? Хич! Приложи? Ами от к’ъв зор! Поне съдейки по храната. Мдам на 24 септември храната бе малко по-добре, но 25 септември???? Ужас!!! (dull)
Всъщност храната ти е далеч от ДОБре!
Баси разбери, че това с протеина си е МИТ и отживелица!
;(
казано от dance_girl на 25.09.10, 17:07:
Ейййй :)
Мюслито ми е Perfect, а режимът ми се казва Моят режим :D , а линкът към него е моят дневник (giggle)
Белтъчините даже още ще ги намалявам :)
PS: Днес съм в еуфория и ме е хванала лигата ;)
Малее гледам и не вярвам какво виждат очите ми!
Ако аз имах възможност щях да ям мн белтъци, ама съм карала на два пъти алергия от яйцата.
казано от dance_girl на 26.09.10, 13:51:
:)
Ма то ако става на въпрос и аз не съм месоядна, че и риба не ям много,ама какво да се прави. Като искаш да постигнеш “визия” щеш не щеш ще го ядеш. И Мляко обичам, ама мн мляко кисело, прясно все тая. Обичкам си го. Ама не е вече в менюто ми, щот желая “визия”. Неслучайно следя bb-team.org
Аз например като съм яла цяла седмица пил.пържоли и задушени моркови, чак оранжавея вече. (dull) ... или пиле с броколи. (envy)
Тъй де! Не се мръщя, а се усмихвам :D
Забележка: Много не пиша по-принцип, и не знам как става номера с цитатите да се постнати в един пост. Така че, извинете ме. :)
Spam: Да се похваля. Купих си тиганче, довечерка ще се пробва. Разведох се с скарата. Хи хи
Мнението беше редактирано от pepitas на 27.09.10 12:45.
27.09.10
17:36
27/09/2010г
ХРАНА:
10:00 – кафе с 100 мл прясно мляко
14:00 – печен патладжан, кисело мляко
16:00 – кафе с 200 мл прясно мляко
18:00 – печен патладжан, кисело мляко
ТРЕНИРОВКА:
- НЕ -
ДОБАВКИ: