Лостове

23.08.10
22:11

Здравейте! Занимавам се с лостове,успоредки и тренировки в нас и Имам стаж 5 месеца много сериозно.На 17 Години съм с ръст 1,78 и 58 кг.Проблема ми е поднорменото тегло и искам да се промени.Края на септември ще взимам “AMINO SUPERIOR 2222” и “Creatine powder” на Optimum Nutrition.Слушах мнения от тук от там и стигам до извода че добавките не се връзват с сегашните ми тренировки а ще трябва фитнес? Съвети ако може и ще има ли опасност от креатина монохидрат(имам предвид за черния дроб и тем подобни,зимал сам по рано на “Powerfood” трикреатин малат , но незнам как стоят нещата при монохидрата)

Тренировка:
Понеделник
1.5х15 лицеви
2.5х10 лицеви “DIAMOND”
3.Дъмбел зад глава 3х10
4.Кик бек 3х10
5.Дипс до отказ
вторник почивка

Сряда:
1.Успоредка 4х10 широк хват
2.Успоредка 4х10 по тесен
3.Бицепс с дъмбел(стандартно) 3х12-15
4.Чукове 3х12
5.Концентрирано 3х10

Четвъртак: почивка

Петък:
1.Набирания с максимално широк хват 4х10
2.Набирания с тесен 4х10
3.Горили до отказ
4.Гребане с дъмбел 3х10

Темата беше редактирана от Yordata на 26.08.10 18:46.

23.08.10
22:25

според мен първото и най-важно нещо е да почнеш да ядеш по мн повече,не става само с добавки трябвати добра диета

23.08.10
22:30

казано от Diablo на 23.08.10, 22:25:

според мен първото и най-важно нещо е да почнеш да ядеш по мн повече,не става само с добавки трябвати добра диета

Еми по рано бех само на филий.Ама спокойно сега ям стабилно хубава храна ! Летото не ми е мн добър режима защото ям по 3-4 пъти на ден ам септември като почнеме училище така ми се пада че ям по 6 пъти на ден и става въпрос Храна като храна а не боклуци. Отделно от добавките ше права тия комбинаций преди и след с мед орехи млеко и банани :)

23.08.10
22:41

започни къто мен с 7 белтъка и след тва закусвай,яж на три часа по толкова колко можеш докато не преядеш,верно ще се омазниш,но ако тренираш добре ще качваш мускулна маса.Аз лично тва правех и за 3 седмици 4 кг и не видях да се омазнявам някъде.

23.08.10
22:54

казано от Diablo на 23.08.10, 22:41:

започни къто мен с 7 белтъка и след тва закусвай,яж на три часа по толкова колко можеш докато не преядеш,верно ще се омазниш,но ако тренираш добре ще качваш мускулна маса.Аз лично тва правех и за 3 седмици 4 кг и не видях да се омазнявам някъде.

с тия 58 кг и да се омазнявам ми е се тая.Въпроса ми беше че като не става само с храна да си помогна с добавките ама незнам дали се връзва с тия тренировки или трябва фитнес.Другото е че доста четох и некой коментари ме изплашиха за тоя креатин.

23.08.10
23:10

аз съм твърдо против всякакви добавки!!! Сранични ефекти при приема на креатин монохидрат са : водна задръжка и подпухване. Някои от организмите не понасят монохидрата и може да се появят болки в стомаха.А според мен нямаш нужда можеш без нищо да се справиш :)

24.08.10
00:33

Пич тренировките ти на лостове и успоредка са много леки какво очакваш :) аз също тренирам на такива железа и качих 18 кг чиста мм.

АН

24.08.10
00:35

Аз пък 25 за 1 година.

24.08.10
01:04

Хмм... интересно, качи някоя снимка бих искал да те видя :) явно си генетично надарен ;)

24.08.10
10:55

казано от bioDNA на 24.08.10, 00:33:

Пич тренировките ти на лостове и успоредка са много леки какво очакваш :) аз също тренирам на такива железа и качих 18 кг чиста мм.

еми има време от 5 месеца тренирам като почнах правех по 2-3 помпи с зор и по 3 набирания.все още съм в процес адаптация а тренировката ми е към 1 час некъде интензивно не мисля че е много лека поне за мене и за сега за тебе незнам :)

Тренировките на лостове може да бъдат неимоверно тежки.
Към поднорменото тегло: ако мислиш, че може да качваш мускули само в горната част на тялото, без да пипаш нищо под кръста, то при евентуален успех ще си не само карикатурен, но центърът на тежестта ще ти е много високо и едно потупване по рамото ще те катурва. Не искам да споменавам как именно тренирането на големите мускулни групи кара тялото да расте. Пък на 17 едва ли ти е завършил растежът...
Добавките се добавят към добрата храна, както са ти намекнали по-горе. Може да ги използваш и без посещения във фитнес зала и пак да имаш мускулен растеж.

24.08.10
11:23

казано от Yordata на 24.08.10, 10:55:

еми има време от 5 месеца тренирам като почнах правех по 2-3 помпи с зор и по 3 набирания.все още съм в процес адаптация а тренировката ми е към 1 час некъде интензивно не мисля че е много лека поне за мене и за сега за тебе незнам :)

Лека, тежка тия работи са субективни.

Само че щом няма как да вдигаш тежестта ще трябва да вдигаш бройките. Ако днес направиш 5х15 лицеви или 4х10 набирания няма смисъл и на другата тренировка да са пак толкова - това е застой. Особено щом сега започваш трябва да вдигаш от тренировка на тренировка или тежестта или повторенията, в случая можеш само едното, така че не се ограничавай с фиксирани бройки. За резултати човек трябва да се раздава.

24.08.10
11:47

казано от Oranje на 24.08.10, 11:09:

Тренировките на лостове може да бъдат неимоверно тежки.
Към поднорменото тегло: ако мислиш, че може да качваш мускули само в горната част на тялото, без да пипаш нищо под кръста, то при евентуален успех ще си не само карикатурен, но центърът на тежестта ще ти е много високо и едно потупване по рамото ще те катурва. Не искам да споменавам как именно тренирането на големите мускулни групи кара тялото да расте. Пък на 17 едва ли ти е завършил растежът...
Добавките се добавят към добрата храна, както са ти намекнали по-горе. Може да ги използваш и без посещения във фитнес зала и пак да имаш мускулен растеж.

mersi

24.08.10
15:10

казано от bioDNA на 24.08.10, 00:33:

Eй, ей вии тва килограмите за нищо ги нямате, това и профитата на химия хормон и т.н. не го могат а пък наще и без фитнес даже

24.08.10
15:10

казано от anonymous на 24.08.10, 00:35:

Аз пък 25 за 1 година.

Eй, ей вии тва килограмите за нищо ги нямате, това и профитата на химия хормон и т.н. не го могат а пък наще и без фитнес даже

24.08.10
15:50

Както виждаш има и такива хора, фитнеса не е всичко...

АН

24.08.10
18:44

казано от Miro Gi4ev на 24.08.10, 15:10:

казано от anonymous на 24.08.10, 00:35:

Аз пък 25 за 1 година.

Излъгах, 30 бяха, 29 де; Д

24.08.10
18:56

Абе ти като нема кво да кажеш що спамиш сички теми спамиш кво анонимен или не сприсе малко или пубертета ти идва в повече.

АН

24.08.10
19:35

Хормони. Не съм аз виновен.

25.08.10
04:55

казано от anonymous на 24.08.10, 19:35:

Хормони. Не съм аз виновен.

Taka е в днешно време никой не  е виновен.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1