Мога ли да пия тези добавки?

GI

24.08.10
19:39

Здравейте на 16 години съм след 5 месеца ставам на 17 тежа 62кг и съм висок 177см тренирам от около шест месеца искам да ви попитам дали мога да пия следните хранителни добавки Universal Animal Pak,Axis Labs Creatine Etyl ester,ON Glutamine,ON Gold standart Whey, някакви BCAA от 1 месец пия BCAA на ON.Та мисалта ми е дали ако пия тези добавки на веднъж могат да ми повлиаят зле на здравето по някакъв начин на черен дроб и на други вътрешни органи?Днес си правих пълна кръвна картина и всякакви иследвания и вскичко ми е наред!

Темата беше редактирана от Giocko на 24.08.10 19:47.

24.08.10
21:13

Сериозен стак си направил.
Не мисля че ще ти повлияят зле добавките.
Просто ги пий умерено.

И все пак може и да ти е рано за толкова много добавки, но невиждам как ще ти навредят.

Мнението беше редактирано от Caleb на 24.08.10 21:16.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1