Схващане т.е. мускулна треска

25.08.10
10:53

когато прекъснете за 10 дена примерно и после отидете схващате ли се ??
аз не бях ходил от 10 дни и вчера като отидох сега едвам мърдам ...
разгрях хубаво както трябва и на 3-тата серия осетих голямо напрежение ... и после си продължих още 3 серии лицеви по 20 и ебати схващането ... има ли някви витамини да пия да не се схващам ?? имам тука аспирин, но имам чувството, че само стомаха ми стърже и нищо не прави ......

DE

25.08.10
11:28

Не се притеснявай.Нормално е.За да не се схващаш трябва редовно да тренираш и разбира се понякога фактор за мускулната треска играе и храната т.е. трябва да си хапваш белтъчините :) Също така магнезият играе роля за бързото възстановяване.Виж в кои храни се съдържа магнезий :)

Мнението беше редактирано от Denis22 на 25.08.10 11:30.

АЧ

26.08.10
07:01

Нормално е да те хване мускулната треска. Все пак, когато не тренираш много време и организма е нещо като в почивка и като отидеш изведнъж да тернираш го хващаш неподготвен. А когато си тренираш без да спираш, организма си е винаги в някакъв стрес.

26.08.10
09:53

Когато тренираш постоянно организма се адаптира кьм това и когато спреш тази адаптациа постепенно се губи.Обаче десет дни почивка идват супер няма от какво да се притесняваш. :D

26.08.10
10:34

За да намалиш мъките и схващанията купи си аспирин с витамин С - 10 разтворими таблетки са в една кутийка, а схващането по принцип значи липса на магнезии - купи си и тях 3-4 лв са отново разтворими таблетки - веднага ще усетиш ефекта, крампите няма да ги има !

21.07.11
22:11

Бирената мая има супер ефект поне при мен! ;)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1