Кое БИ да избера ?

25.08.10
14:32

Здравейте :),
Иска ми се да започна да тренирам някакво бойно изкуство. Колебая се между ТКД, муай тай или ММА, но може да ми предложите и друго :) . Муай тай-а много ми го хвалят и казват че било доста яко. Но бих искал да се издължа малко на височина, защото смятам че съм малко нисък (165см, 15 год.) Ако можете да ми препоръчате БИ, от което ще мога да се издължа, ще съм ви много благодарен :).

П.П. Някой знае ли дали има въобще ММА треньори в Пловдив?

Благодаря ви предварително,
Поздрави,
Иван

25.08.10
14:55

Има да започваи мма без да се замисляш,само не си помисляи ТКД е наи тупия спорт на света . Муаи тхаи има само вав Варна и в София успех ако те интересува нещо подробно питаи :)

АН

25.08.10
15:07

Няма как да се издължиш на височина с боен спорт.

25.08.10
15:08

Благодаря за инфото :). Само да попитам къде в Пловдив е залата за ММА и трябва ли да си купувам ръкавици различни от тези за кикбокс, защото вече имам такива.
П.П. Муай тай в Пловдив знам че има на Лаута.

26.08.10
01:37

В Пловдив има зали и за трите БИ, които си посочил, въпроса е кое би ти доставило удоволствие да тренираш, защото са доста различни.. и на визочина от нито едно от тях няма да пораснеш.

10

26.08.10
15:18

Зависи също какво искаш да постигнеш. Ако искаш да ставаш бияч - ММА (не, че пак нема да те бият), а ако искащ, както се вика “здрав дух в здраво тяло” - карате Киокушин (да знаеш доста бой се яде в началото). Гарантирам ти, че от 3-4 месеца карате корема ти ще стане 2-3 пъти по-здрав от сега, както и бедрата. В ММА просто ше се целите по главите и като падне некой ще си правите ключове ;).

26.08.10
15:36

Давай кръчмарската.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1