25.08.10
21:41
Здравейте,
ето, че и до мен стигна проблема да реша какъв протеин да си взема. Няколко месеца вече карам с диети за понижаване на теглото, изчистване на мазнините и така нататъка. Достигнах до 180 см. 75 кг. Решил съм да направя малко мускули и сега дилемата пред мен е какъв протеин да си взема. Стажът във фитнеса ми е близо 3 месеца, и преди съм се занимавал, но не толкова сериозно. Не искам толкова да качвам килограми, колкото мускулна маса, с идеята докато качвам да чистя останалите мазнини в тялото. Та молбата ми е да ме посъветвате за протеин, който мога да използвам (измислил съм го, че за 1 месец ми трябва близо половин килограм). Искам да е на прах и чакам съвети от по - опитните. Разполагам с 40-50 лева за половин килограмова разфасовка. Благодаря предварително на всички отзовали се :)
25.08.10
22:05
fitneshrani.com/proteini/produkti/whey-protein-proffesional-100-surovatachen-protein
Таман за месец и малко отгоре :)
казано от Калоян Цонев на 25.08.10, 22:05:
fitneshrani.com/proteini/produkti/whey-protein-proffesional-100-surovatachen-protein
Таман за месец и малко отгоре :)
За месец и малко отгоре ли ?! 2 либри ще му стигнат за около 15 дни и то ако го пие икономично което не е желателно.
@ автора- събери още малко и вземи monsternutritions.com/index.php/sabre-nutrition/absolute-whey-protein.html
Няма по-изгоден протеин в момента :)
Само да те предупредя - сравнявай етикетите на протеините и избирай тези пудри, които имат възможно най-малко въглехидрати, най-малко мазнини (съответно холестерол) и да са без аспартамец. Идеалните варианти са суроватъчните изолати! Относно предложението за Sabre - тази марка нито е с традиции, нито са някакво име, доскоро не се знаеше колко захар има в доза... аз поне бягам от такива.
Мнението беше редактирано от Стоянчо на 26.08.10 09:20.
26.08.10
08:51
Подкрепям Стоянчо.
Всеки иска да пие Нектар, но уви ;) Човека казва с какви пари разполага, предлагам му нещо в тоя диапазон.
казано от korpusito на 26.08.10, 09:08:
Всеки иска да пие Нектар, но уви ;) Човека казва с какви пари разполага, предлагам му нещо в тоя диапазон.
Въпреки, че знаеш мнението ми за Нектара, аз не съм го споменал в тази тема, именно, защото човекът е казал определена сума пари. Не помня цената, но мисля, че Zero carb isobest-а на Сайтек влиза в посочените граници - този протеин отговаря и на описаното по-горе от мен. Не съм го пил и нямам впечатления от него, но на хартия е един от най-добрите протеини редом с Нектара.
П.П. сега виждам, че той казва 40-50лв за ПОЛОВИН кг. Т.е. 80-100лв за кг. При това положение, може да се наслади на едно Нектарче :Р
Мнението беше редактирано от Стоянчо на 26.08.10 09:31.
26.08.10
09:34
И никой не прочете, че той е от месеци на диета и сега иска да продължи да гори мазнини, докато качва чиста мускулна маса. Което, според него, става като се добави протеин.
Не създавайте лошо име на протеините :)