Кардио колко ? съвет :)

26.08.10
13:51

Здравейте , от утре почвам да правя кардио рано сутрин на гладно и минавам на кетонна диета (може би за 2 седмици и след това НВД ще видя как ще м исе отрази ) кардиото ми ще се състои в 35 минути ХИИТ плуване нон-стоп , в момента не ходя на фитнес та въпросът ми е колко пъти да правя кардио на седмица ? аз сега съм си го замислил понеделник , вторник , четвъртак и събота т.е 4 пъти , но все пак искам да се допитам до вас дали 4 е добре или трябва 5 ? също ще пия и глутамин по време на кардиото - 5 гр преди 5 повреме и 5 след с цел запазване на мускула и 1 капсула бърнър SAN tight 30 минути преди кардиото :)

Темата беше редактирана от hardrlz на 26.08.10 13:52.

26.08.10
15:06

Ако може да вкараш 15 гр бърз протеин по време на трен ще е идеално.Ами..зависи как се чувстваш..1вата седмица прави 4,а 2рата дигни на 5. ;)

26.08.10
17:32

Защо бърз протеин повреме на кардиото O_o не е ли по добре глутамина

28.08.10
13:00

гутамина сам нищо не прави

28.08.10
15:26

:( Няма ли поне да запази мм повреме на кардиото ? и също как да го пия 5 гр преди кардиото 5 след него 5 по късно през деня и 5 преди ялгане или 5 преди 5 повреме 5 след кардиото и 5 преди лягане ?

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1